FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj degenerik Keli brani Dudica, kaze da je on najbolje rješenje za duže staze 

Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 11 sep 2022, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Iskreno mislim da je nama nekreativna desetka najveci problem.
- ElCartel11
- Kontakt:
FK Iduci put ce nam se vratiti
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sihre nam je neko bacio i to je to.6 poena manje imamo nego što trebamo imati.Ne znam šta reći iskreno , na mrvama sve.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Pa jesi li ti gledao utakmicu? 2 prečke, 2 stative. Nisu nam pogledali prema golu, igramo viktorije drugo poluvrijeme. Ali nece i neće. Polako. Fali nam napadač više nego stoper.scudetto89 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 20:56Nek se jebu svi odreda, neka se ugledaju na zrinjski, i tuzlu sinoc kako ginu na terenu !!!!!!!
Evropu i da izborimo odmah cemo ispasti kakvi smo, nas domet je 4 mjesto vazda toliko nabijem ovakve curice na **** picke jedne , samo se brukate !
Mi nikada odustati necemo...
Stvarno mi nije jasno šta naši navijači hoće, danas se nema nikome ništa prigovoriti. Ništa borimo se za evropu i tjt.
Pa nije da nismo imali sansi. Jesil uopste gledao utakmicu druze? 2 stative i 2 precke i jos par sansi. Pa nije da nam je igra bezidejna da je bar jedna usla bila bi druga prica na forumu
Sve se poklopilo, neznanje, selekcija, sreća…
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ja sam od one tekme protiv Posušja vidio da mi nemamo napadača koji će se naći u poziciji i iskoristit šansu za gol (npr. Bilbija), ovo što mi imamo je vela havle. Pa ko je ovdje lud eto koja tekma zaredom lopta "neće u gol" mi to glupi pa ne vidimo? Neće lopta još dugo u gol s ovakvim napadom. Dobar skauting bravo ćelo.
Moramo se molit Bogu da nas Merso u godinama u kojim jest spašava kao džoker posljednjih 20-30 minuta.
Moramo se molit Bogu da nas Merso u godinama u kojim jest spašava kao džoker posljednjih 20-30 minuta.
Zadnja izmjena: FKSDoGroba, dana/u 11 sep 2022, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Samo me interesuje sto cekaju zadnjih 7 min da pocnu trcati i boriti se?????
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ovi sto bi trenera tjerali jel da dovedemo novog trenera do zime pa i njega otjerati pa onda novi da pocne proljece i njega otjerati krajem aprila pa da dzeno zavrsi sezonu... Yebo vas grob
Zadnja izmjena: keli, dana/u 11 sep 2022, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Nece nam se nigdje vratiti, kakvo vracanje. Iducu opet Dalara starter i vratit ce nam se qrac u oko...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pitari se idalje zavaravaju nekom nesrecom i slicnim terminima, sami sebe lazu isto ko kad smo godinu bili bez poraza, isto ovako igrali, dodje ti da u zivotu utakmice na tv ne pogledas.
Ima li neka titula za promasene zicere i okvire gola? Koga boli khurac koliko precki imamo?
7 utakmica 1 pobjeda? U najboljem finansijskom periodu kluba u historiji?
Ima li neka titula za promasene zicere i okvire gola? Koga boli khurac koliko precki imamo?
7 utakmica 1 pobjeda? U najboljem finansijskom periodu kluba u historiji?
NEMA NAZAD
Siehe nam je neko bacio.
Mustafic solidan kao i vrsajevic
Mustafic solidan kao i vrsajevic
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Pa ni Bilbija se nije uklopio kod nas.FKSDoGroba je napisao/la: ↑11 sep 2022, 21:02Ja sam od one tekme protiv Posušja vidio da mi nemamo napadača koji će se naći u poziciji i iskoristit šansu za gol (npr. Bilbija), ovo što mi imamo je vela havle. Pa ko je ovdje lud eto koja tekma zaredom lopta "neće u gol" mi to glupi pa ne vidimo? Neće lopta još dugo u gol s ovakvim napadom. Dobar skauting bravo ćelo.
...ali nema nedodirljivih ! Ali momak posteno radi. Ali reko je Jakir da je dobar. Ali momak je nebruseni dijamant. Ali znas kako je povuce naprijed.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ja mislim da od kako je zajednicke lige da ne postoji utakmica gdje su gosti bili bezopasniji, ne da nisu sutali u okvir gola nego nisu mogli pola preci.
Ko sta prigovori igračima Sarajeva ZA VEČERAS nije normalan. Dobili su i aplauz od svih na stadionu.
Nezasluženo bod Sirokom, realan rezultat 3:0
Ko sta prigovori igračima Sarajeva ZA VEČERAS nije normalan. Dobili su i aplauz od svih na stadionu.
Nezasluženo bod Sirokom, realan rezultat 3:0
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, i nije mi žao što sam tako odlučio.
Ja mislim da mozemo do boda protiv borca. Pstslo su izgubljene tekme
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.