FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Čestitke na tituli! Uništili ste nas, respect!
Nije ono Zenicanin,ono je preruseni pitar,vidis da im je i Celik bratski klubzlaya_tm87 je napisao/la:a nindza sto je udario stanica nogom?AlemC85 je napisao/la:Čestitke za osvojeni Kup BiH, zasluženo, nema šta, samo mi je drago što nije bilo incidenata, možda to sa šehićem jedino, ali sve u svemu, dobra tekma. Čelik se čini mi se ponio korektno, koliko sam ja vidio, bez obzira na poraz...

...nisu mogli da te ugase!!!
Još nešto večeras lično naš direktor kluba vama dodjeljuje medalje i predaje pehar. Fino! Vratićete ga iduće godine. A za ovaj tvoj komentar- Čega se pametan stidi budala se ponosi. Vi trebate doživjeti katarzu zbog svojih(tada) dogovora. Tada ste imali 4 boda više od nas. Zapamti to! Nećemo o tome više, večeras ste digli pehar i nećemo kvariti, naših 5 min dolazi za 3 dana i kraj ovog cirkusa za ovu godinu a onda prelazni rok, pripreme, evropa! Uživaj sad! Pusti Lešinare. Ovo ti je jedinstvena prilika da bar na trenutak zaboraviš ko je najbolji i najjači u BiH i ko će oba entiteta dostojanstveno predstaviti u Evropi!
drug vi predstavljate entite samo u svojim glavama... jbg na vasu zalost pise BiH i vi ste njeni predstavnici... i ako mislis tako papucarski bockat zaobidji temu...
Zadnja izmjena: nick, dana/u 25 maj 2011, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
u PLAVOM BUSU se pjesma oriiii! Uskoro u SA
Iskreno se nadam da će @Lešinar poslati dopis njemačkom fudbalskom savezu da prvake u periodu 1964. - 1991. jednostavno poništi i ne računa, jer se zna da je Njemačka ujedinjenja tek 90.
-
- Kontakt:
svaka cast bgm
Treba poslati dopis UEFA-i da klub Borac ne zeli da predstavlja drzavu BiH iz (vjerskih, politickih, nacjonalnih, ...itd.) razloga, pa da se reguje.elSaik je napisao/la:Iskreno se nadam da će @Lešinar poslati dopis njemačkom fudbalskom savezu da prvake u periodu 1964. - 1991. jednostavno poništi i ne računa, jer se zna da je Njemačka ujedinjenja tek 90.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Uuuu a tek što poštujete himnu svaka vam čast
Pa onako nije ni u Banjaluci bila ismijana

Ima ko hoće.Elegant je napisao/la:Treba poslati dopis UEFA-i da klub Borac ne zeli da predstavlja drzavu BiH iz (vjerskih, politickih, nacjonalnih, ...itd.) razloga, pa da se reguje.elSaik je napisao/la:Iskreno se nadam da će @Lešinar poslati dopis njemačkom fudbalskom savezu da prvake u periodu 1964. - 1991. jednostavno poništi i ne računa, jer se zna da je Njemačka ujedinjenja tek 90.
Jao ljudi o čemu se oni raspravljaju...
Pa Željo dvije godine za redom u samom vrhu BH Fudbala... a dođe neki tamo anonimus koji navija za neki tamo deseti klub i dotiče se uspješnosti FK Željezničara, dok je ekipa za koju taj anonimus navija...negdje daleko od ikakve veze sa vrhom Bosanskohercegovačkog fudbala...
Koliko god to nekome smetalo: Željo je najveći BH klub. Svi njegovi dosadašnji uspjesi u 90-ogodišnjoj historiji ukazuju na tu činjenicu. Kome to nije jasno, taj je paGlu ili nije realan pa se pravi da mu to nije jasno.
Ni jedan klub iz BiH nije igrao polufinale nekog Evropskog takmičenja osim Želje, znači Željo je najveći BH klub.
Ja npr iz pristojnosti ne želim porediti FK Velež i Želju, jer Veleža cijenim, ali sam svjestan da je jedini trofej koji oni imaju "Kup Maršala"... i jedino Rođeni pored Pitara imaju neku kompetentnost da se raspravljaju sa navijačima Želje o uspjesima Klubova... Svi ostali su malene mace, a Željo je Najveći! Željo je Najveći!
Do viđenja, Sayonara, Arivederci, Alahemanet...
Pa Željo dvije godine za redom u samom vrhu BH Fudbala... a dođe neki tamo anonimus koji navija za neki tamo deseti klub i dotiče se uspješnosti FK Željezničara, dok je ekipa za koju taj anonimus navija...negdje daleko od ikakve veze sa vrhom Bosanskohercegovačkog fudbala...
Koliko god to nekome smetalo: Željo je najveći BH klub. Svi njegovi dosadašnji uspjesi u 90-ogodišnjoj historiji ukazuju na tu činjenicu. Kome to nije jasno, taj je paGlu ili nije realan pa se pravi da mu to nije jasno.
Ni jedan klub iz BiH nije igrao polufinale nekog Evropskog takmičenja osim Želje, znači Željo je najveći BH klub.
Ja npr iz pristojnosti ne želim porediti FK Velež i Želju, jer Veleža cijenim, ali sam svjestan da je jedini trofej koji oni imaju "Kup Maršala"... i jedino Rođeni pored Pitara imaju neku kompetentnost da se raspravljaju sa navijačima Želje o uspjesima Klubova... Svi ostali su malene mace, a Željo je Najveći! Željo je Najveći!
Do viđenja, Sayonara, Arivederci, Alahemanet...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
@lesinar
sta se lozis bolan ja samo iznosim cinjenice ako si bio na grbavici protiv zelje onda znas o cemu pricam i usput ja sam ti pustio onu raju sa 5 auta sto su kasnili na grbavicu ako znas o cemu govorim
i druga stvar koja se tice katarze(pojam ti je ocito nepoznat) vi ste ponosni na titulu prvaka BIH koliko god druge nervirali tom glupom pricom i wozdra brate ti i ta tvoja prica i prica slicnih tebi
BOSNU MI NE DIRAJTE JER I VI STE BOSANCI KAD TO SHVATITE BICE VAS STID
A DO TADA....
ŠALALALALALA ŽELJEZNIČAR
sta se lozis bolan ja samo iznosim cinjenice ako si bio na grbavici protiv zelje onda znas o cemu pricam i usput ja sam ti pustio onu raju sa 5 auta sto su kasnili na grbavicu ako znas o cemu govorim
i druga stvar koja se tice katarze(pojam ti je ocito nepoznat) vi ste ponosni na titulu prvaka BIH koliko god druge nervirali tom glupom pricom i wozdra brate ti i ta tvoja prica i prica slicnih tebi
BOSNU MI NE DIRAJTE JER I VI STE BOSANCI KAD TO SHVATITE BICE VAS STID
A DO TADA....
ŠALALALALALA ŽELJEZNIČAR
26.05.2010-TITULA
Osmi trofej u 13 sezona. Nije loše. Dogodine po duplu!
Ibraković je i ljepši i pametniji od Amara Osima! Imamo bolji tim od Želje, bolji stadion, boljeg, ljepšeg i pametnijeg trenera od njihovog ... na kraju obradovati naše navijače”, poručio je Mirsad Ibraković
- anonymousHD
- Kontakt:
Nemoj tako, himnu ste samo vi na TVu čuli, niko je na stadionu nije čuo. Ono je bila sramota, lafo neki orkestar nisu stavili ni ozvučenje kraj njih, niti išta.Dejan, BL je napisao/la:Uuuu a tek što poštujete himnu svaka vam čast![]()

Svaka čast manijacima, odlično navijanje!

Himna je bila otpjevana, samo si trebao pozornije da slušašDejan, BL je napisao/la:Uuuu a tek što poštujete himnu svaka vam čast![]()

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
AlemC85 je napisao/la:Čestitke za osvojeni Kup BiH, zasluženo, nema šta, samo mi je drago što nije bilo incidenata, možda to sa šehićem jedino, ali sve u svemu, dobra tekma. Čelik se čini mi se ponio korektno, koliko sam ja vidio, bez obzira na poraz...
Jesi li ti care gledao utakmicu?????? Prvo golman pogođen, drugo nogom navijač udara igrača kod 3 gola, treće lik baca medalju na tribinu prilikom dodjele itd...........
Što se tiče titula i ovog što ne zna normalnim slovima pisati. Mislim vaše naš. Sve je to naše i RS i FBiH a i vaše. Ali čemu onda saglasnost FSRS na skupštini za opstanak saveza. Kad se nešto ujedini znači da su dva subjekta postojala pa nastao jedan. I jedan i drugi imaju svoju istoriju od 95-01.Što ste se vi zvali FS BiH a mi FS RS. I danas se zovete krovni savez- znači savez dva subjekta RS i FBiH tj. BiH i mi tu igramo. Tada ste se zvali šampioni BiH a mi RS. Vi to zapravo niste bili a mi stvarno jesmo. I ko je u pravu? Ti ćeš reći UEFA. Pa šta trebali su priznati dve titule. Logično da će priznati BiH kad se i zemlja tako zove. Šta bi bilo da je obrnuto? ZNAČI TE TITULE NIKO NORMALAN NE BROJI NITI ĆE zbog milijon razloga! Od 2001 se računa i to je jedino korektno. Znači bili ste osvajači KUP jednom na 30% BiH, jednom na 51% i dvaput na cijeloj teritoriji ste igrali. Daj molim te ako mi ne računamo nemate ni vi potrebu. Ali kad već hoćete imamo i mi titula iz tog perioda i sa pola teritorije!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Kako otpjevana pa himna nema tekstHawking je napisao/la:Himna je bila otpjevana, samo si trebao pozornije da slušašDejan, BL je napisao/la:Uuuu a tek što poštujete himnu svaka vam čast![]()

- Donnie Darko
- Kontakt:
himnu niko na stadionu cuo nije. jbt ja gledam onog dirigenta, lik se slomi a muzike niđe, reko ovaj ponorio totalno. kad ono nista, igraci se pozdravljaju i krecu prema centru, ja gledam koji q 

LEŠINAR je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:Čestitke za osvojeni Kup BiH, zasluženo, nema šta, samo mi je drago što nije bilo incidenata, možda to sa šehićem jedino, ali sve u svemu, dobra tekma. Čelik se čini mi se ponio korektno, koliko sam ja vidio, bez obzira na poraz...
Jesi li ti care gledao utakmicu?????? Prvo golman pogođen, drugo nogom navijač udara igrača kod 3 gola, treće lik baca medalju na tribinu prilikom dodjele itd...........
Što se tiče titula i ovog što ne zna normalnim slovima pisati. Mislim vaše naš. Sve je to naše i RS i FBiH a i vaše. Ali čemu onda saglasnost FSRS na skupštini za opstanak saveza. Kad se nešto ujedini znači da su dva subjekta postojala pa nastao jedan. I jedan i drugi imaju svoju istoriju od 95-01.Što ste se vi zvali FS BiH a mi FS RS. I danas se zovete krovni savez- znači savez dva subjekta RS i FBiH tj. BiH i mi tu igramo. Tada ste se zvali šampioni BiH a mi RS. Vi to zapravo niste bili a mi stvarno jesmo. I ko je u pravu? Ti ćeš reći UEFA. Pa šta trebali su priznati dve titule. Logično da će priznati BiH kad se i zemlja tako zove. Šta bi bilo da je obrnuto? ZNAČI TE TITULE NIKO NORMALAN NE BROJI NITI ĆE zbog milijon razloga! Od 2001 se računa i to je jedino korektno. Znači bili ste osvajači KUP jednom na 30% BiH, jednom na 51% i dvaput na cijeloj teritoriji ste igrali. Daj molim te ako mi ne računamo nemate ni vi potrebu. Ali kad već hoćete imamo i mi titula iz tog perioda i sa pola teritorije!
vc sam ti objasnio... peglas po temi...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ibrakovicu **** ti majku u picku!!!! Hahahah! (Nikad nisam prekrsio pravila foruma u 2,3 godnie, al' zbog onog JADA MAMU MU **** vrijedi!!!!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden