FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- molotovljev
Re: FK Sarajevo
U pravu je Kemina nana kad kaže: Sine, ne treba nam niko, pustite ovu našu zlatnu djecu da igraju,
i za nekoliko sezona bićemo k'o Ajax, birvaktile..
i za nekoliko sezona bićemo k'o Ajax, birvaktile..
F.K.SARAJEVO
Hajde amin da dovedemo i lijevog beka..amypitar je napisao/la:Navodno sve dogovorio,i da bi trebao staviti potis, ako vec nije.skile je napisao/la:Kakva je situacija sa Leticem

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Da je mahalska tačna, igrač je onda trebao potpisati prije 2 dana.
Evo već 2 dana nema nikakvih info o novim igračima (ni službeno ni mahala). Volio bih da budemo kompletirani pred odlazak na pripreme.
Evo već 2 dana nema nikakvih info o novim igračima (ni službeno ni mahala). Volio bih da budemo kompletirani pred odlazak na pripreme.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prelijepa vijest 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Evolution87
- Kontakt:
samo jos da bude tacna i da se on prikljuci pripremama naseg tima 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
E ovo je dokaz da vi ni prehladu niste u stanju nekom uvaliti, a kamoli prodati igraca bez obzira koliko on dobar bio....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Hame ne gine ti klupa 
Sesar,Dzakmic,Cimirot,Radovac,Osmanagic,Haurdic,Suljic,Todorovic,Handzic,Radan..netreba nam spic ima ko Spanija da igramo sa 6 veznih

Sesar,Dzakmic,Cimirot,Radovac,Osmanagic,Haurdic,Suljic,Todorovic,Handzic,Radan..netreba nam spic ima ko Spanija da igramo sa 6 veznih

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 15 jun 2013, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
bolje da se vrati, nego da čekamo godinama da nam turci plate za njegaMrMuscle je napisao/la:E ovo je dokaz da vi ni prehladu niste u stanju nekom uvaliti, a kamoli prodati igraca bez obzira koliko on dobar bio....

FORZA MARŠAL !!!
- mirzabavarac
- Kontakt:
Idealno bi bilo kad bi se vratio lego bi nam ko kec na desetku on je majstor u sredini i zna sve sa loptom. 

Nedavno je legla rata 150k eura, nemoj se sekirat.hodža je napisao/la:bolje da se vrati, nego da čekamo godinama da nam turci plate za njegaMrMuscle je napisao/la:E ovo je dokaz da vi ni prehladu niste u stanju nekom uvaliti, a kamoli prodati igraca bez obzira koliko on dobar bio....
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- maroonGiant
- Kontakt:
Upravo to, jos smo uzeli 50 k eura za njega. Sad il' ga prodati il' natjerati da produzi ugovor, ako nece na tribine fino i ciao reprezntacija a ionako smo popunjeni na njegovoj poziciji.Nadam se da je ovo istina.hodža je napisao/la:bolje da se vrati, nego da čekamo godinama da nam turci plate za njegaMrMuscle je napisao/la:E ovo je dokaz da vi ni prehladu niste u stanju nekom uvaliti, a kamoli prodati igraca bez obzira koliko on dobar bio....
Haj daj jos beka lijevog ,spic sad i nemora biti nesto extra kvalitetan,daj sta das,nemoze da ne zabija sa ovakvim veznim iza sebe,brutalno sta se nakupilo sve u sredini
Salu na stranu,ako ce se Sesar zaista vratiti sa njim prvo treba sjesti za sto i produziti mu ugovor bar na jos jednu sezonu plus ovu koju ima,to prvo pa sve ostalo

Salu na stranu,ako ce se Sesar zaista vratiti sa njim prvo treba sjesti za sto i produziti mu ugovor bar na jos jednu sezonu plus ovu koju ima,to prvo pa sve ostalo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kako cete platiti ostetu za Cimirota ? Upravi vam se ovo ne svidjamirzabavarac je napisao/la:Idealno bi bilo kad bi se vratio lego bi nam ko kec na desetku on je majstor u sredini i zna sve sa loptom.

Pa logicno da ce se prvo sagledati druge ponude ako ih bude.
Ne treba Sesaru stajati na putu jer je momak bio korektan prema klubu, a i ima kvaliteta za dosta bolje lige.
Ne treba Sesaru stajati na putu jer je momak bio korektan prema klubu, a i ima kvaliteta za dosta bolje lige.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakva perverzna veza nam je sada 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Puno bitnije od svega je kada se plasiramo u Brazil, koliko klub dobija za svakog svog reprezentativca ?
Tj.
Ako Sesar do tada ostane sa nama koliko bi mi kesirali ?
Tj.
Ako Sesar do tada ostane sa nama koliko bi mi kesirali ?
75 hiljada maraka
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
cimirot je dosao djaba jer mu je istekao ugovor sa leotarom.batman je napisao/la:Kako cete platiti ostetu za Cimirota ? Upravi vam se ovo ne svidjamirzabavarac je napisao/la:Idealno bi bilo kad bi se vratio lego bi nam ko kec na desetku on je majstor u sredini i zna sve sa loptom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.