Puno je trajala nada...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ako im je dao crveni za ovo onda će im brate dati i penal zato jer je puhnuo vjetar pored igrača LevanteaGriselda je napisao/la:Crveni karton za Granadu (čestitke @Janez), idemo sad po taj X
naravno kad nama treba da ne pikaju yebem ih, ajmo još dva ajmooJanez je napisao/la:Zgmiky još dva kartona jer kladionice ne pikaju žute za igrače van igre ( terena)
Trebao sam igrati crvene 3+![]()
u bet365 1 crveni = 2 žuta.zgmiky je napisao/la:naravno kad nama treba da ne pikaju yebem ih, ajmo još dva ajmooJanez je napisao/la:Zgmiky još dva kartona jer kladionice ne pikaju žute za igrače van igre ( terena)
Trebao sam igrati crvene 3+![]()
ma ide to svebreskva je napisao/la:SAD OSTANI 1:1 MATERE TI, INTER NE SERI OSTANI x2 i LECCE ZAVRŠI!!!!
zgmiky je napisao/la:ma ide to svebreskva je napisao/la:SAD OSTANI 1:1 MATERE TI, INTER NE SERI OSTANI x2 i LECCE ZAVRŠI!!!!
Janez je napisao/la:Ja ne znam zašto, ali imam neki osjećaj da će Levante preokrenuti do kraja meč u svoju koristi pa oprobati ko igra live na euro-dva, ako ništa oba tima daju gol fina kvota 1,8![]()
E jooooj brateeeeearelinho je napisao/la:@Janez
prepisem onaj tvoj listic i krenem da uplatim preko premiera i nece da prodje i istekne ono 30 sekundi i nije proslo i nisam htio da ponovim jer kontam evo nece da primi sigurno cu pasti pa da ne bacam pare![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.