FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vecina vas ovdje samo kuka i nabraja kao neke piccke, opustite se sve ce biti OK.
Vi stvarno mislite da ima problem sa strancima i Skahicem???Svi ovi stranci koji su kod nas bice registrovani 100%.Zar mislite da u klubu prilikom dovodjenja igraca nisu znali da su ti igraci stranci, da su znali da ce imati problema oko registracije sigurno ih ne bi dovodili i sad su svi ti STRANCI otisli u Sloveniju.A za Skahica, zna Husara sta radi lopov je to svjetske klase i nece on tek tako dopusstiti da mu zzezaju njegove igrace.OPUSTITE SE MOMCI I IDEMO SAMO JAKOO
Vi stvarno mislite da ima problem sa strancima i Skahicem???Svi ovi stranci koji su kod nas bice registrovani 100%.Zar mislite da u klubu prilikom dovodjenja igraca nisu znali da su ti igraci stranci, da su znali da ce imati problema oko registracije sigurno ih ne bi dovodili i sad su svi ti STRANCI otisli u Sloveniju.A za Skahica, zna Husara sta radi lopov je to svjetske klase i nece on tek tako dopusstiti da mu zzezaju njegove igrace.OPUSTITE SE MOMCI I IDEMO SAMO JAKOO
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Jel provjerenostaragarda je napisao/la:Nas je

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Miroslav?staragarda je napisao/la:Nas je

- TzBulevar87
- Kontakt:
Neozbiljno je to ako je istinastaragarda je napisao/la:Nas je

075
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Skahic ti 100% ima u savezu validan ugovor sa Velezom..ako ga Husara raskine svaka mu cast, jer je ugovor verifikovan..fukarezv je napisao/la:Vecina vas ovdje samo kuka i nabraja kao neke piccke, opustite se sve ce biti OK.
a sto se tice stranaca, sutra se mogu registrovati u slucaju reprograma ako bi isti bio ..za drzavljanstvo nemaju osnova cini mi se nikakvog
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Samo pesimizam, jasta radi. 

U ovom članku Husara navede da mu Velež nije izmirio sve obaveze, tj. da će ići na arbitražu. Pošto je on stručnjak za to, sigurno će dobiti slobodne papire, samo je pitanje hoće li biti kakve kazne za Škahića od saveza.ultrasstyle_tz je napisao/la:Skahic ti 100% ima u savezu validan ugovor sa Velezom..ako ga Husara raskine svaka mu cast, jer je ugovor verifikovan..
a sto se tice stranaca, sutra se mogu registrovati u slucaju reprograma ako bi isti bio ..za drzavljanstvo nemaju osnova cini mi se nikakvog
Al se federalni savez napljuva po Azmiru, svaka rečenica pljuju po njemu.

Sezonske kod Mide

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ice on na arbitrazu..sigurno je da Skahic nece zaigrati u Velezu..eh sad da li ce, i kad ce u Slobodi- to je ono sto mene zanimaCoraco je napisao/la:U ovom članku Husara navede da mu Velež nije izmirio sve obaveze, tj. da će ići na arbitražu. Pošto je on stručnjak za to, sigurno će dobiti slobodne papire, samo je pitanje hoće li biti kakve kazne za Škahića od saveza.ultrasstyle_tz je napisao/la:Skahic ti 100% ima u savezu validan ugovor sa Velezom..ako ga Husara raskine svaka mu cast, jer je ugovor verifikovan..
Al se federalni savez napljuva po Azmiru, svaka rečenica pljuju po njemu.
Sezonske kod Mide![]()

a normalno da ce pljuvati Azmira kad im je sje.ao svaki moguci tal kad smo usli u ligu
kad smo vec kod Zelje bas se ismija ovo oko stadiona..rijesit ce se to, al brate po tome vidis gdje smo mi svi ustvari hahaha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nesto u fazonu Piric i neplacene obaveze Slobode pa ga umalo izgubismo? Ako Velez nije na vrijeme izmirio sve obaveze prema Skahicu, onda ne treba nista drugo spominjati. Stari prevtrljivac Husara zna sta radi... a opet ga organski ne mogu, pa kad bi nam i Stevanovica on sredio...Coraco je napisao/la:U ovom članku Husara navede da mu Velež nije izmirio sve obaveze, tj. da će ići na arbitražu. Pošto je on stručnjak za to, sigurno će dobiti slobodne papire, samo je pitanje hoće li biti kakve kazne za Škahića od saveza.ultrasstyle_tz je napisao/la:Skahic ti 100% ima u savezu validan ugovor sa Velezom..ako ga Husara raskine svaka mu cast, jer je ugovor verifikovan..
PS. Do koje brojke se doslo sa sezonskim? Zadnje znam da je nesto malo preko 250.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Nista od Steve 

Skojevski je napisao/la:Nista od Steve

- Suljo20002
- Kontakt:
Skojevski je napisao/la:Nista od Steve

Skaha je imao amaterski ugovor, a prema amaterskim ugovorima klub je samo duzan obezbijediti uslove za treniranje, i lijeciti igraca ako se povrijedi.Batva je napisao/la:Nesto u fazonu Piric i neplacene obaveze Slobode pa ga umalo izgubismo? Ako Velez nije na vrijeme izmirio sve obaveze prema Skahicu, onda ne treba nista drugo spominjati. Stari prevtrljivac Husara zna sta radi... a opet ga organski ne mogu, pa kad bi nam i Stevanovica on sredio...Coraco je napisao/la:U ovom članku Husara navede da mu Velež nije izmirio sve obaveze, tj. da će ići na arbitražu. Pošto je on stručnjak za to, sigurno će dobiti slobodne papire, samo je pitanje hoće li biti kakve kazne za Škahića od saveza.ultrasstyle_tz je napisao/la:Skahic ti 100% ima u savezu validan ugovor sa Velezom..ako ga Husara raskine svaka mu cast, jer je ugovor verifikovan..
PS. Do koje brojke se doslo sa sezonskim? Zadnje znam da je nesto malo preko 250.
Ocekivao sam da ce se dosad ovo rijesiti, da ce Husic proslijediti koju marku na racun Veleza, ali ocigledno da ga je macan uvjerio da Skaha sigurno ima papire za koji dan.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
- Kontakt:
@Ultrastzle
Kakve ti gluposti pises oko stranaca? Pa taj isti Kostic kojeg lafo mi ne mozemo sad registrovati je igrao u BOrcu koji ne da nije potpisao reprogram duga nego je pred gasenjem.Oni mogli dovest stranca mi ne? Kako? Po kojoj osnovi su oni napravili registraciju?
Opusti se bolan covjece nemoj samo negativu siriti
Kakve ti gluposti pises oko stranaca? Pa taj isti Kostic kojeg lafo mi ne mozemo sad registrovati je igrao u BOrcu koji ne da nije potpisao reprogram duga nego je pred gasenjem.Oni mogli dovest stranca mi ne? Kako? Po kojoj osnovi su oni napravili registraciju?
Opusti se bolan covjece nemoj samo negativu siriti

-
- Kontakt:
Dvadesetosmogodišnji golman u dosadašnjoj karijeri nastupao je za Rudar Velenje, Panionis, Partizan, Teleoptik, te mađarske klubove Zalaegerszeg, Kaposvari i Dunaujvaros.
On je u Partizanu bio rupa od golmana, doduše tada je imao tek 20 godina, valjda je nešto kvaliteta stekao za ovih osam godina.
p.s Šta Sloboda trenutno ima od golmana bez njega, je l samo Pirića i Nikolića ?

p.s Šta Sloboda trenutno ima od golmana bez njega, je l samo Pirića i Nikolića ?