Kako da nije.tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 13:52Pa kvalitetniji je ovaj sastav Igmana sto je na terenu od 11 koji igraju danas za Zeljeznicar.
Premijer liga BiH - aktuelno
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
1921!
Zeljkan oduvijek gaji taj stil igre. Uz par nekih perioda i intervala kada su zaista igrali fudbal..sve drugo je guzva, panika, ho ruk, nabij, trci, bori se, padni, penal, faul, prekid.Antipolitika3 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 13:39Igman pravo fino igra plus dobra imena na klupi dok je sa druge strane Zeljo los i standarno igra na ho ruk pod vodstvom najvece seljacine u ligi.
Mada vjerujem da ce pobjediti ovu utakmicu. Okrenut ce je.
- FKS -
Herson je napisao/la: ↑25 feb 2023, 11:45Na navijackoj sceni u regionu trenutno ne postoji jadnija navijacka grupa od Lesinara. Najbolji primjer je ovo izdanje od sinoc. Na domacoj utakmici kluba nakon 4 mjeseca pauze. skupi ih se jedva 150. Jedini nacin da dospiju u javnost su nacionalisticka skandiranja i parole za Kosovo, Oluju, Srbiju i ostale idiotarije, da nema toga bukvalno niko ne bi ni obracao paznju na ove jadnike. Totalno bezvrijedna grupa. Zamisli, na utakmici svog kluba u 90 minuta oni otpjevaju par pjesmica o Borcu, a ostatak vremena ili presute ili se dovikuju sa ostalim tribinama,naravno povici koji nikakve veze nemaju ni sa njima ni sa Borcem. Situaciju kod Lesinara je nedavno na ovom forumu opisao jedan forumas, jezgro te grupe, iz doba kada je ta grupa vrijedila nesto na navijackoj sceni rasuslo se van drzave, a na njihova mjesta dosli stranacki poltroni i papci iz okolice Bl. I tako su danas tu gdje jesu, a to je samo dno navijacke scene.
Hahahahahaha odavno se nisam ovako dobro nasmijao, a ti si kao jel bio na utakmici pa si zapisivao šta se pjevalo?

Ne laprdaj! Borac vam i dalje vrlo visoke komplekse nabija, kad mi igramo, forum gori, najviše se o njemu piše, vaši klubovi kad igraju, naprave belaj, odigraju dobro ili loše, manji ste od makovog zrna, dok kad Borac igra, tastature vam se usijaju

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Golman bolji igmanu, oba beka bolja igmanu, jedan štoper, ramić bolji od krpića, vezni igmana pojeo plavu nejač, jedino eto drljo i amoah da su bolji po prikazanom danas.BiHSportman je napisao/la: ↑25 feb 2023, 13:56Kako da nije.tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 13:52Pa kvalitetniji je ovaj sastav Igmana sto je na terenu od 11 koji igraju danas za Zeljeznicar.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Isti ovaj sastav Igmana je završio zadnji,danas je samo jedna promjena u odnosu na prvi dio sezone (Oremuš)tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 13:52Pa kvalitetniji je ovaj sastav Igmana sto je na terenu od 11 koji igraju danas za Zeljeznicar.
Enigma je šta Husref radi sa Hebibovicem kao nekim veznjakom nikad ga nisam vidio na ovoj poziciji.Neznam ni šta ovo igra on,jedino što se zna da je smotan

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 feb 2023, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel' iko ikad iz uprave Zelje pokusao Edisu skrenuti paznju na ponasanje?? Ovoliko papanluka i primitivizma je previse cak i za nase terene.
bice opet gazenja manijaka kombijem,lakapo samoLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑25 feb 2023, 12:19Nisu Lesinari trenutno ono sto su bili prije. Kao i svaka grupa, imaju uspone i padove, smjena generacije sta li. Ali polako, bez obzira na sve to je jedna od najozbiljnijih grupa u drzavi, znaju to svi ovdje. I vratice se kad tad, kad se najmanje budu ljudi nadali.
Manijacima je trebalo 8 godina da odrade kupres i budu ovo sto su danas.. polako
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ovaj Bodul je takav majstor da je to nehumano, samo još da nije hablečina
-
- Kontakt:
Jest za žongliranje.GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:07Ovaj Bodul je takav majstor da je to nehumano, samo još da nije hablečina
Jest lijepo gledati utakmicu bez chetalja i sudijskog navlacenja, pa barem i kmelju gledao, stvarno se vidi civilizacija iznad
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne zna se šta će biti smiješnije za vidjeti. Bogičević kako daje upute Arminu Hodžiću, ili kad bude Repuh Vrančiću nešto objašnjavao 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad ce Armin Hodzic Ara, da malo kara
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Joj Ćemana. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
kad ga babuka dadne 

-
- Kontakt:
Željo je prošle polusezone u nekim tekmama iz 1 šanse davao gol, ove to izgleda nije tako. Iako u teoriji imaju igrače sa boljom realizacijom.
- skullcrusher
- Kontakt:
Kakve penale cigani traze HAHAHAHAHAAHAHHAAHHAAH
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Penal za kmelju!
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Svaki napad se penal traži, joj ciganluka.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Dajte im penal. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, feniksptica, Paromlinac, tutankamon1905 i 28 gostiju.