Nisam zaludjeni navijac ni jednog kluba al najvise se radujem uspjehu Zeljeznicara a poslije njega Olimpika.Stvar je u tome da ne treba trpati ljudima neke rijeci koje ne misle(i govore) isto kao sto su neki trpali svim navijacima Zelje da je Dzeko kloc.ZZtop10 je napisao/la:za koga ti navijas majke ti ?arhimed89 je napisao/la:Nije niko Torlaka od navijaca Sarajeva nazvao otpadom.Vjerujem da vecina smatra Sedina dobrim igracom i da im je zao sto napusta klub.Zapelo oko ugovora i krenuo svako svojim putem.ciza je napisao/la:kako to ovdje ide u torlaka se kleli do nedavno sad je otpad,jedan od najboljih odbranbenih igrac ligevidjecemo dokle ce dobacit ako ode vani kazahstan mu je plafon
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Poceo danas mahati rukama i Husref ga otjera u svlacionicu.Sarajlijc@ je napisao/la:Sta je to bilo?Head je napisao/la:Mislim da je mali Handzic zavrsio sa Husrefom.Hoce on da se qrci.
Ne prolazi to kod Husrefa
1946
Ti cuo neki dan za Mirzu vidio da je pobjedio i odmah se provaljujes. Ne razumijes se ti u fudbal da ti ne objasnjavamBegAx je napisao/la:Sta si ti naporan u picku materinu...Guvo je napisao/la:Ne daj Boze nikome da ima takvu upravu. Sta je ovdje sjajno da mi je znatiEvolution87 je napisao/la:sjajan potez uprave dovodjenjem Cimirota.
dobrodosao gojko!
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma dovest ce njega Hus u red, nego jesu treninzi u 6 na Kosevu?Head je napisao/la:Poceo danas mahati rukama i Husref ga otjera u svlacionicu.Sarajlijc@ je napisao/la:Sta je to bilo?Head je napisao/la:Mislim da je mali Handzic zavrsio sa Husrefom.Hoce on da se qrci.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ti ces meni reci kad' sam ja cuo za Mirzu?!Guvo je napisao/la:Ti cuo neki dan za Mirzu vidio da je pobjedio i odmah se provaljujes. Ne razumijes se ti u fudbal da ti ne objasnjavamBegAx je napisao/la:Sta si ti naporan u picku materinu...Guvo je napisao/la:
Ne daj Boze nikome da ima takvu upravu. Sta je ovdje sjajno da mi je znati
Mladost je ludost...Bice dobar Faris vrijeme ce uciniti svojeHead je napisao/la:Mislim da je mali Handzic zavrsio sa Husrefom.Hoce on da se qrci.
Treba se lagano i pažljivo raditi za mladim igračima koji su puni potencijala (kadeti i juniori), čisto da bi se izbjegle ove situacije sa Farisom i drugim momcima.
Gojko Cimirot novi fudbaler Sarajeva
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... eva/106917" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... eva/106917" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno
U novi boj ...
- Evolution87
- Kontakt:
Hadzic definitivno bivsi.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sretno Hadžiji , jedan koji je ostavljao srce svaku utakmicu koju je igrao . Sad nam treba jedan napadač , najviše bih volio da ovaj Plakalo bude u prvom planu i da se potpiše sa Pandžom .
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije nesto plaho kvalitetan, ali eto borio se to treba cijeniti. Sretno Hadzija.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Nidje veze,STA LUPAS ,Fare je bio povrijedjen i igrao je samo jedno poluvrijeme!!!!Head je napisao/la:Mislim da je mali Handzic zavrsio sa Husrefom.Hoce on da se qrci.
Kakva je situacija sa Leticem
Sto me nebi iznenadilo da Husref sad Rascica zaganja,realno Husref voli ove teskase gore,Rascic je nekako najblizi tome,isti profil igraca ko Hadzija,borben svakako...mislim nekim logickim razmisljanjem da ce on biti novi centarfor
Hadziji hvala za sve i sretno dalje
Hadziji hvala za sve i sretno dalje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
" onclick="window.open(this.href);return false;
Navodno sve dogovorio,i da bi trebao staviti potis, ako vec nije.skile je napisao/la:Kakva je situacija sa Leticem
- ASD
- Kontakt:
Zar on nema ugovor sa Velezom?amypitar je napisao/la:Navodno sve dogovorio,i da bi trebao staviti potis, ako vec nije.skile je napisao/la:Kakva je situacija sa Leticem
A gledao sam ga par puta, ne svidja mi se taj mali ko covjek nikako, previse se bahato ponasa, nije me zacudilo ovo sto sam procitao.Iskren je napisao/la:Mladost je ludost...Bice dobar Faris vrijeme ce uciniti svojeHead je napisao/la:Mislim da je mali Handzic zavrsio sa Husrefom.Hoce on da se qrci.
https://www.youtube.com/watch?v=6CMcdXI-y5I Fare na 1.50 se pravo bahato ponasa,pogotovu protiv Zrinjskog ,bolan da nisi ti ovo na 1.50 !!! Fare ne guraj ga!!!!!zrinjke je napisao/la:A gledao sam ga par puta, ne svidja mi se taj mali ko covjek nikako, previse se bahato ponasa, nije me zacudilo ovo sto sam procitao.Iskren je napisao/la:Mladost je ludost...Bice dobar Faris vrijeme ce uciniti svojeHead je napisao/la:Mislim da je mali Handzic zavrsio sa Husrefom.Hoce on da se qrci.
Dobar ovaj mali.Na koliko je potpisan ugovor sa njim,moglo bi Sarajevo finu kintu uzet?ehoraje je napisao/la:
https://www.youtube.com/watch?v=6CMcdXI-y5I Fare na 1.50 se pravo bahato ponasa,pogotovu protiv Zrinjskog ,bolan da nisi ti ovo na 1.50 !!! Fare ne guraj ga!!!!!
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, goGlobal, zagorski i 32 gosta.