FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 06 jul 2015, 00:26

solinas je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:pa jednostavno das tribinu istocnu privatniku pod tribinski prostori njegovi i nek zavrsi tako to ide a ne opstina ovako nece za 20 god nista uraditi
nema trenutno zainteresovanih....prevelika investicija,a zvanicno,jos se nije odstupilo od projekta...stadion je gradski
znaci grad odlucuje,nema sloboda stim nista
NEMA ZAINETRESOVANIH ZATO STO SI NESPOSOBAN...ne ti nego je to nasa izvlakusa...UVIJEK J E B E N U NESPOSOBNOST PRAVDAMO NEZAINTERESOVANOSCU...vazda izgovori...eto nek u onom listickom selu od 5000 stanovnika od kojih 500 prati klub i to na jacim tekmama ima zainteresovanih,nek ih ima u ovom uzicu u nisu,mariboru...do skora mrtva Rijeka pravi NOVI STADION...to su sve klubovi u nasem rangu a koji su svjetlosnu godinu ispred nas u infrastrukturi...zato de da se manemo ove prico lafo nema zainteresovanih...zainetresovanih ima..pun je svijet firmi koje su spremne ulagat...samo sto mi trazimo da nam neko napravi stadion svojim parama i da nam ga halali..e to se nece desit...isto kao sto se nece desit ovaj Tusanj od 22 000 i to jos da ga grad napravi..dzaba mi samo pritisak skace

P.S. do skora su svi ulazili besplatno na Tusanj i hvalili se tim...pa je malo promjenjena svijest kod ljudi pa su poceli kupovat ulaznice i hvaliti se sa tim...pa se krenulo sa sezonskim....pa su ljudi u cudu gledali neke jarane koji su izvalili odmah kesh za sezonske a mi ih prodali 100...pa se sad ove sezone pokrece kampanja pomoco klubu i kupovine sezonskih...pa sada svi kupuju sezonske...za 6 dana smo prodali vise sezonskih nego IKAD i bit ce ih do pocetka prvenstva prodano najvise u ISTORIJI KLUBA...a moglo se rec...ma pusti sezonske...NIJE RAJA ZAINTERESOVANA

SUMA SUMARUM
ZNACI,MOZE SE.. KAD IMAS PRICU...KAD SI SPOSOBAN,OBRAZOVAN,STRUCAN :kafa: :kafa:
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 06 jul 2015, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 jul 2015, 00:32

staragarda je napisao/la:
solinas je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:pa jednostavno das tribinu istocnu privatniku pod tribinski prostori njegovi i nek zavrsi tako to ide a ne opstina ovako nece za 20 god nista uraditi
nema trenutno zainteresovanih....prevelika investicija,a zvanicno,jos se nije odstupilo od projekta...stadion je gradski
znaci grad odlucuje,nema sloboda stim nista
NEMA ZAINETRESOVANIH ZATO STO SI NESPOSOBAN...ne ti nego je to nasa izvlakusa...UVIJEK J E B E N U NESPOSOBNOST PRAVDAMO NEZAINTERESOVANOSCU...vazda izgovori...eto nek u onom listickom selu od 5000 stanovnika od koji 500 prati klub i to na jacim tekmama ima zainteresovanih,nek ih ima u ovom uzicu u nisu,mariboru...do skora mrtva Rijeka pravi NOVI STADION...to su sve klubovi u nasem rangu a koji su svjetlosnu godinu ispred nas u infrastrukturi...zato de sda se manemo ove prico lafo nema zainteresovanih...zainetresovanih ima..pun je svijet firmi kojje su spremne ulagat...samo sto mi trazimo da nam neko napravi stadion svojim parama i da nam ga halali..e to se nece desit...isto kao sto se nece desit ovaj Tusanj od 22 000 i to jos da ga grad napravi..dzaba mi samo pritisak skace
pa i nema zainteresovanih za istok po projektu...bas zbog toga razloga kojeg si naveo...
nije niko blesav..jbg jel moram svaku recenicu crtat...bilo mi mrsko detaljno objasnjavat..kratko i jasno,nema zainteresovanih..
ali eto.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 jul 2015, 00:35

ovako nesto montirat na istoku,koji ce nam **** vise...
slika

moze i ovako

slika

i za nasu ligu dosta..**** vise preseravanje..srediti sjever,i imas stadion za pretkola,o necem vise suvisno je i polemisat

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 06 jul 2015, 00:36

Što se tiče stadiona, ja sam za da se uradi kako je planirano. Nemojte podcjenjivati šta se sve može desiti u budućnosti. Zamislite situacije da imamo stadion od 12 000, a situacija bude takva da je potrebno više. Nikad se zna sta budućnost nosi i jednom kad se napravi, teško je da će se moći modifikovati. . . .ko je mislio da ćemo više ikad doživjeti ovakvu ozbiljnu Slobodu. Niko. Zato mislim da ćemo doživjeti situaciju krcatog stadiona u kome će se tražiti karta i na crnom tržištu :kafa: . . .

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 jul 2015, 00:42

Tuzlak04 je napisao/la:Što se tiče stadiona, ja sam za da se uradi kako je planirano. Nemojte podcjenjivati šta se sve može desiti u budućnosti. Zamislite situacije da imamo stadion od 12 000, a situacija bude takva da je potrebno više. Nikad se zna sta budućnost nosi i jednom kad se napravi, teško je da će se moći modifikovati. . . .ko je mislio da ćemo više ikad doživjeti ovakvu ozbiljnu Slobodu. Niko. Zato mislim da ćemo doživjeti situaciju krcatog stadiona u kome će se tražiti karta i na crnom tržištu :kafa: . . .
sto je tesko povecat kapacitet stadiona...opet izmisljamo toplu vodu..to je uradila bruka klubova..pun stadion smo takodze imali i to u 2 navrata predprosle sezone....nama je mjera stadion od 12,13000 hiljada...tipa bilinog....to sto ces ti moci prodati svakih 5 godina dodatnih 2000 hiljade karata za jednu tekmu ne znaci da treba prosirivat stadion
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 06 jul 2015, 01:01

staragarda je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:Što se tiče stadiona, ja sam za da se uradi kako je planirano. Nemojte podcjenjivati šta se sve može desiti u budućnosti. Zamislite situacije da imamo stadion od 12 000, a situacija bude takva da je potrebno više. Nikad se zna sta budućnost nosi i jednom kad se napravi, teško je da će se moći modifikovati. . . .ko je mislio da ćemo više ikad doživjeti ovakvu ozbiljnu Slobodu. Niko. Zato mislim da ćemo doživjeti situaciju krcatog stadiona u kome će se tražiti karta i na crnom tržištu :kafa: . . .
sto je tesko povecat kapacitet stadiona...opet izmisljamo toplu vodu..to je uradila bruka klubova..pun stadion smo takodze imali i to u 2 navrata predprosle sezone....nama je mjera stadion od 12,13000 hiljada...tipa bilinog....to sto ces ti moci prodati svakih 5 godina dodatnih 2000 hiljade karata za jednu tekmu ne znaci da treba prosirivat stadion
Povećanje kapaciteta je skupa varijanta jer nije to samo postavljanje novih stolica i redova. Mnogo toga se iznova mijenja (stvari koje ne vidimo). Neki klubovi napuštaju stadion i prave ga iznova jer je isplatnije od proširivanja (baš neki dan gledam na Nacionalnoj, u Americi neki klub je napustio stadion glava boli ( američki fudbal), da bi ga pravili iznova na nekom drugom mjestu.Jeftinije/isplatnije je nego ga proširiti)

Ipak vjerujem da će ubrzo doći do masovne populacije Slobode na nivou kantona, i stadion od 12 000 je smiješna brojka . . .

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 06 jul 2015, 02:12

Zapad ce se u dogledno vrijeme rusiti, jer nije uslovan, nije uopste građen od materijala koji je po standardima (los pijesak, sljunak itd...) i nije kvalitetan beton, te nije odrzavan bas fina trojka, dok se slazem sa ovim da treba stadion od 12 k i ostavit vrlo jednostavno da se samo nastavi graditi, tipa stubovi na koje se moze nadograditi tribina, a samim tim i krovni stubovi te se krov podigne nije to neka nauka.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 06 jul 2015, 07:18

POTPISUJ MIROSLAVE ŠTA ČEKAŠ!!!!!!!!!

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 06 jul 2015, 11:26

Kako sam pozelio gledati Slobodu jos dvadesetak dana :njanjanja:
samo Sloboda

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 06 jul 2015, 12:17

Hajde Miroslave, samo sarni na papir :pray:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 06 jul 2015, 12:40

:kafa:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 jul 2015, 13:52

Joj **** oko skahica...
Sad CE i krivicno da SE ganjaju.ne treba nam ovo **** SE BA husara i ti i tvoji igraci

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 jul 2015, 13:54

dobar potez, čitav dan :thumbup:
Zbog velikog interesovanja navijača, ali i mogućnosti da se pretplatne karte FK Sloboda mogu nabaviti svakodnevno tokom cijelog dana, prodaja sezonskih ulaznica od danas je premještena na tuzlanski Korzo.

Ovim putem obavještavamo sve zainteresovane da pretplatne karte za premijerligašku sezonu 2015/16 od danas mogu nabaviti u CD šopu "Mido" na tuzlanskom Korzou.

Mjesto prodaje jedno je od najfrekventnijih u gradu, te će navijači i simpatizeri Crveno - crnih biti u prilici da sezonske ulaznice nabave svakog dana (uključujući i vikend) od jutarnjih do večernjih sati.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 06 jul 2015, 13:56

Crveno - crna ekspedicija nakon jednodnevnog odmora u Tuzli otputovala je na drugi dio bazičnih priprema. Mjesto uigravanja ekipe Husrefa Musemića je slovenačko Pohorje, poznato odredište za pripreme sportskih ekipa u blizini Maribora.

Crveno - crni će u Sloveniji boraviti narednih 12 dana gdje će se uigravati za sve ono što ih čeka u novoj premijerligaškoj sezoni. Na Pohorje su otputovali: golmani: Aleksandar Nikolić, Azir Muminović; odbrana: Adnan Salihović, Ibrahim Škahić, Ivan Kostić, Samir Efendić, Jasmin Moranjkić, Haris Mehmedagić, Adnan Mujkić, Perica Ivetić, Darko Todorović; vezni red: Zako Zeba, Elvis Sarić, Damir Mehidić, Miljan Govedarica, Nemanja Stjepanović, Mladen Veselinović, Omar Pršeš, Amer Ordagić; napad: Mersudin Ahmetović, Muhamed Mujić, Sulejman Krpić; stručni štab: Husref Musemić, Nedim Omerović, Amir Spahić, Mirsad Dedić, fizioterapeuti: Samir Sabitović, Alen Altumbabić; ekonom: Semir Salihović. Prema ranijem planu, naš tim bi u Sloveniji trebao odigrati četiri kontrolne utakmice

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 jul 2015, 14:07

Ne svidja mi se ova situacija oko Skahica,a najvise sto u svemu tome ima kvazimenadzera Husarica..

Jednom je Husaric zavrsio na 60 minuta koliko se sjecam,neke kamatice itd..ako sam pogrijesio izvinjavam se..

GODISNJA UZETA :zviz: samo da posao ne zezne ili neka je termin odigravanja utakmica od 17h..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 jul 2015, 14:16

nemas stopera, nemas golmana, nemas beka, nemas krila....takva nam je situacija

ovo sa Skahicem ce da se komplikuje samo tako izgleda, a strance ne mozes registrovati bez reprograma..dakle U OVOM TRENUTKU , nemas ni Skahica, ni Nikolica, ni Kostica 20 dana pred pocetak lige

bojim se da necemo doci u situaciju da pred pocetak lige ostanemo bez stopera..golman ce se sigurno dovesti..ali ako ostanemo bez Skahica i Kostica, onda imas problem stopera, beka (ako Veselinovic ne proigra tu-a nece) i desnog krila
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 06 jul 2015, 14:27

Toliko se potrcalo za Skahicem, a na kraju ovako ispade. Na pripremama je kod nas, nadam se da ce i ostati, ali ovakve gluposti ne trebaju ni Slobodi ni Velezu, a sve radi jednog sarlatanskog menadzera koji radi sta on zeli.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 jul 2015, 14:30

mah mislim da je to vise do Skahica, koji je toliki ekspert haman da ga i Husara strucnjak za raskid ugovora ne moze iscupat...kako god u problemima smo- 20 dana do lige, fale ti 2-3 igraca i imas 3 pod upitnikom..neozbiljno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 jul 2015, 14:35

kako ja volim ovog ultrasstylea :mrgreen:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 06 jul 2015, 14:43

Mislim da se radi na bh pasosima za ove strance kao sto se radilo i za Ciru
samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.