NEMA ZAINETRESOVANIH ZATO STO SI NESPOSOBAN...ne ti nego je to nasa izvlakusa...UVIJEK J E B E N U NESPOSOBNOST PRAVDAMO NEZAINTERESOVANOSCU...vazda izgovori...eto nek u onom listickom selu od 5000 stanovnika od kojih 500 prati klub i to na jacim tekmama ima zainteresovanih,nek ih ima u ovom uzicu u nisu,mariboru...do skora mrtva Rijeka pravi NOVI STADION...to su sve klubovi u nasem rangu a koji su svjetlosnu godinu ispred nas u infrastrukturi...zato de da se manemo ove prico lafo nema zainteresovanih...zainetresovanih ima..pun je svijet firmi koje su spremne ulagat...samo sto mi trazimo da nam neko napravi stadion svojim parama i da nam ga halali..e to se nece desit...isto kao sto se nece desit ovaj Tusanj od 22 000 i to jos da ga grad napravi..dzaba mi samo pritisak skacesolinas je napisao/la:nema trenutno zainteresovanih....prevelika investicija,a zvanicno,jos se nije odstupilo od projekta...stadion je gradskiadnan27 je napisao/la:pa jednostavno das tribinu istocnu privatniku pod tribinski prostori njegovi i nek zavrsi tako to ide a ne opstina ovako nece za 20 god nista uraditi
znaci grad odlucuje,nema sloboda stim nista
P.S. do skora su svi ulazili besplatno na Tusanj i hvalili se tim...pa je malo promjenjena svijest kod ljudi pa su poceli kupovat ulaznice i hvaliti se sa tim...pa se krenulo sa sezonskim....pa su ljudi u cudu gledali neke jarane koji su izvalili odmah kesh za sezonske a mi ih prodali 100...pa se sad ove sezone pokrece kampanja pomoco klubu i kupovine sezonskih...pa sada svi kupuju sezonske...za 6 dana smo prodali vise sezonskih nego IKAD i bit ce ih do pocetka prvenstva prodano najvise u ISTORIJI KLUBA...a moglo se rec...ma pusti sezonske...NIJE RAJA ZAINTERESOVANA
SUMA SUMARUM
ZNACI,MOZE SE.. KAD IMAS PRICU...KAD SI SPOSOBAN,OBRAZOVAN,STRUCAN