Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ANTIFA !
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 maj 2012, 10:32

Dobro jutro ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 24 maj 2012, 10:42

harry_90 je napisao/la:Vidim @legenda uziva u ispadanju Slobode,al hajd makar kad budemo dolazili u gorazde bice veselo,tamam da se napuni stadion jednom u godini..uzivajte u ispadanju Slobode,ali vratit ce se jaca i bolja ;) o pi..ckastim timovima necu ovdje sve sam rekao na temi FK Sloboda !
nemojte da u Krajini poskupi sol nismo mi krivi,btw jos mi nije jasno kako ispadoste jer su sanse bile veoma male za to al sami ste krivi na kraju
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2012, 10:45

Senaid L.F.C je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Vidim @legenda uziva u ispadanju Slobode,al hajd makar kad budemo dolazili u gorazde bice veselo,tamam da se napuni stadion jednom u godini..uzivajte u ispadanju Slobode,ali vratit ce se jaca i bolja ;) o pi..ckastim timovima necu ovdje sve sam rekao na temi FK Sloboda !
nemojte da u Krajini poskupi sol nismo mi krivi,btw jos mi nije jasno kako ispadoste jer su sanse bile veoma male za to al sami ste krivi na kraju
aa jbg iskreno nismo zasluzili da ispadnemo,ali para vrti gdje burgija nece.. neki nemaju ponosa vec su ga zamjenili za par hiljada :lol: pacenici sta da ti pricam.. Slobodo je bilo i bice u inat dusmanima !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 maj 2012, 11:28

harry_90 je napisao/la: aa jbg iskreno nismo zasluzili da ispadnemo,ali para vrti gdje burgija nece.. neki nemaju ponosa vec su ga zamjenili za par hiljada :lol: pacenici sta da ti pricam.. Slobodo je bilo i bice u inat dusmanima !
Iskreno, baš najiskrenije što može, zaslužili ste da ispadnete. Ja bih volio da je Željo uzeo Leotara, grozno se osjećam što smo ih pustili, ali ne zbog Slobode već zbog Želje. Ovo ispadanje vam može samo dobro doći, imate primjer Borca, ali morate se konsolidovati i ozbiljno raditi s pravim ljudima u klubu. Sad će se pokazati koliko Tuzla zbilja voli SLobodu.

Jbga, znam da ti je teško i možeš se ljutiti koliko hoćeš, ali ste zaslužili da ispadnete po prikazanoj igri kroz čitavu sezonu, a pogotovo juče. Igrali ste finale i niste mogli izgubiti 1 razlike, dovoljno govori o ekipi.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 24 maj 2012, 11:34

A kralju ti sad ocekujes pun Tusanj protiv Branitelja,Rudara,Capljine ? ? ?
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 maj 2012, 11:44

spielführer_21 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: aa jbg iskreno nismo zasluzili da ispadnemo,ali para vrti gdje burgija nece.. neki nemaju ponosa vec su ga zamjenili za par hiljada :lol: pacenici sta da ti pricam.. Slobodo je bilo i bice u inat dusmanima !
Iskreno, baš najiskrenije što može, zaslužili ste da ispadnete. Ja bih volio da je Željo uzeo Leotara, grozno se osjećam što smo ih pustili, ali ne zbog Slobode već zbog Želje. Ovo ispadanje vam može samo dobro doći, imate primjer Borca, ali morate se konsolidovati i ozbiljno raditi s pravim ljudima u klubu. Sad će se pokazati koliko Tuzla zbilja voli SLobodu.

Jbga, znam da ti je teško i možeš se ljutiti koliko hoćeš, ali ste zaslužili da ispadnete po prikazanoj igri kroz čitavu sezonu, a pogotovo juče. Igrali ste finale i niste mogli izgubiti 1 razlike, dovoljno govori o ekipi.
nadam se da vise vole fudbal nego kosarku jer ako bude odnos kao prema diti sto je bio crno im se pise. vidio sam na facebooku dosta raje iz sarajeva slavi ispadanje slobode, nije mi jasno zasto je to tako i kako im moze biti draze da ispadne sloboda koja je institucija za pola ovih kriminalnih klubova u nasoj drzavi.
You are someone else I am still right here

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 maj 2012, 11:46

Emir ZENICA je napisao/la:A kralju ti sad ocekujes pun Tusanj protiv Branitelja,Rudara,Capljine ? ? ?
Ne očekujem jer Tuzlu boli qrac za Slobodom, isto kao Sarajevo za Željom i FKS ili Zenicu za Čelikom. Sad im je prilika da to shvate ili nas uvjere u suprotno, što im iskreno želim.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 24 maj 2012, 12:03

spielführer_21 je napisao/la: Ne očekujem jer Tuzlu boli qrac za Slobodom, isto kao Sarajevo za Željom i FKS ili Zenicu za Čelikom. Sad im je prilika da to shvate ili nas uvjere u suprotno, što im iskreno želim.
Upravo tako.Zasto gledat ovaj fudbal,koji je jadan,koji nema buducnosti,koji je najgori na planeti,koji se stima iz kola u kolo ? Zasto odvojiti 2-5-10-15 km za jednu utakmicu ? Ljudi nemaju sta jest a on da dodje gledat cikus,a ne fudbal.Jel bio pun stadion Zelje ove sezone ? Na proslavi titule ? Nije i nikad nece ni biti sve dok karte ne budu dzabe isto kao i u Zenici i u Tuzli i u Mostaru.Kako doc i napunit stadion a klub ti igra u drugoj ligi,a ako stadion ne moze napuniti prvak drzave ? Nema liga nam je cirkus,sve je ovo cirkus.Ja cu licno ici na tekme,al sve je vise i vise raje kako odustaju ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 24 maj 2012, 12:08

Emir ZENICA je napisao/la:A kralju ti sad ocekujes pun Tusanj protiv Branitelja,Rudara,Capljine ? ? ?
Protiv Budućnosti da. ;) :mrgreen:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 maj 2012, 12:09

Emir ZENICA je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la: Ne očekujem jer Tuzlu boli qrac za Slobodom, isto kao Sarajevo za Željom i FKS ili Zenicu za Čelikom. Sad im je prilika da to shvate ili nas uvjere u suprotno, što im iskreno želim.
Upravo tako.Zasto gledat ovaj fudbal,koji je jadan,koji nema buducnosti,koji je najgori na planeti,koji se stima iz kola u kolo ? Zasto odvojiti 2-5-10-15 km za jednu utakmicu ? Ljudi nemaju sta jest a on da dodje gledat cikus,a ne fudbal.Jel bio pun stadion Zelje ove sezone ? Na proslavi titule ? Nije i nikad nece ni biti sve dok karte ne budu dzabe isto kao i u Zenici i u Tuzli i u Mostaru.Kako doc i napunit stadion a klub ti igra u drugoj ligi,a ako stadion ne moze napuniti prvak drzave ? Nema liga nam je cirkus,sve je ovo cirkus.Ja cu licno ici na tekme,al sve je vise i vise raje kako odustaju ;)
Zato jer navijači, simpatizeri i javnost to mogu okrenuti na bolje, ali samo ako se organiziraju. Kod nas nema nikakve organizacije u narodu i zbog toga nam je ovako, zato i ne treba plakati za Slobodom koja je ispala, isti qrac prva ili druga liga, ko je voli dolaziće, ko ne voli neće...

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 24 maj 2012, 12:14

spielführer_21 je napisao/la: Zato jer navijači, simpatizeri i javnost to mogu okrenuti na bolje, ali samo ako se organiziraju. Kod nas nema nikakve organizacije u narodu i zbog toga nam je ovako, zato i ne treba plakati za Slobodom koja je ispala, isti qrac prva ili druga liga, ko je voli dolaziće, ko ne voli neće...
Ma ko ce se organizovati ? Daj molim te.Ljudi traze fudbal,borbenost,igru a tog nema na nasim terenima.Ama bas nista nema sto ce covjeka privuci na stadion.A slazem se ko voli dolazit ce ,ko ne nece ;) ;)

@ ljuman

Ima i tog :D
Volim te Celik ! ! !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2012, 12:30

Ja znam da smo zasluzili da ispadnemo onim sto smo pokazali u ovoj sezoni,tek zadnjih mjesec dana se diglo dovodjenjem Ibrakovica,da je doveden mjesec ranije sad bi pricali mozda o opstanku u ligi.. ali krivo mi je zbog nacina na koji su meceve izgubili zeljo i velez.. kako je moguce da odbrana zelje onako stoji i posmatra,za drugi gol necu da govorim,ono je ocigledno pustanje..i za velez sam 100 puta rekao i ne zelim ponavljat pricu.. sad sto je najgore ako odu Zahirovic,Ibrakovic i par igraca bojim se da bi faraon mogao pomoci svojih ljudi da ugasi Slobodu kao sto je to uradio sa KK Sloboda Ditom ;) nadam se da do toga nece doci i da ce se Sloboda vratit u ligu ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 maj 2012, 12:54

LjumanM95 je napisao/la:
Protiv Budućnosti da. ;) :mrgreen:
A tek protiv Radničkog. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 24 maj 2012, 13:11

harry_90 je napisao/la:

Ja znam da smo zasluzili da ispadnemo onim sto smo pokazali u ovoj sezoni,tek zadnjih mjesec dana se diglo dovodjenjem Ibrakovica,da je doveden mjesec ranije sad bi pricali mozda o opstanku u ligi.. ali krivo mi je zbog nacina na koji su meceve izgubili zeljo i velez.. kako je moguce da odbrana zelje onako stoji i posmatra,za drugi gol necu da govorim,ono je ocigledno pustanje..i za velez sam 100 puta rekao i ne zelim ponavljat pricu.. sad sto je najgore ako odu Zahirovic,Ibrakovic i par igraca bojim se da bi faraon mogao pomoci svojih ljudi da ugasi Slobodu kao sto je to uradio sa KK Sloboda Ditom ;) nadam se da do toga nece doci i da ce se Sloboda vratit u ligu ..
Bola, nećete nikakve koristi vidjeti od Ibrakovića. Samo ćete na glavu otići, u svakom smislu. Federalna liga je odlična prilika da rastjerate sve lešinare iz kluba i da postavite ljude za koje mislite da će raditi dobar posao. U Premier ligu se vraćate odmah, nije to neki bauk ali pripazite se Jedinstva i Budućnosti. :mrgreen: Zdravije je sve u klubu u drugoj ligi jer se ne vrte tolike pare, tako je kod nas bilo. Neka vam ko klupski filter niži rang dođe, treba tako razmišljati. Samo se nemojte zaebati kao i mi pa da vam se nakon nekog vremena, stari lešinari vrate i prave problem. To rasčistite odmah ili ćete opet u federalnu.
Who dares, wins !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 maj 2012, 14:36

ja kontam da sam ušo na Slobodinu temu :shock:
Harry izdrži ! :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 maj 2012, 14:38

bagrcavi je napisao/la: Harry izdrži ! :mrgreen:
Uz tebe smo ja i bagrcavi :mrgreen: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 maj 2012, 14:45

Koji si ti provokator legendo je.bo ti sebe :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 maj 2012, 14:46

legendo, ku*vo stara :lol: :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 maj 2012, 14:52

Šta je papci, jedini ja ovdje tugujem sa svojim drugom haretom, vi svi se radujete što je Sloboda ispala :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 maj 2012, 15:02

hahaha tuguješ tuguješ kako da ne :lol: :lol:

vidjećeš ti kad i Goražde ispadne, zapravo može li Goražde niže ispasti ? :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.