FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobra akcija jbt, steta sto ne udje
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Marš svi u pm
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ismire odustani.
Nije fer da ova klapa narkomana uzima 10x prosjecnih plata, stvarno nije fer.
Izdali ste Vedrana
Nije fer da ova klapa narkomana uzima 10x prosjecnih plata, stvarno nije fer.
Izdali ste Vedrana
NEMA NAZAD
- Kockoglavi
- Kontakt:
Definitivno mi srece nemamo.
-
- Kontakt:
**** ih dan u picku ponovo kiks i sta ocekivati za dalje, fuj ocm koje smece od igraca, imali smo precke, stative, ali koji im je **** pa ne pobjeduju , nemam rijeci
04.10.2009 !
Slazem se. Nije nam se ni dalo.Senner je napisao/la: ↑11 sep 2022, 20:40Nekako sam za kontinuitet i podršku ali čovječe dragi pa hoćeš li ijednu tekmu nešto popraviti, smisliti, iznenaditi i nas i protivnika, nema od ovakve igre ništa osim iksa i zijana. Ne možeš se vaditi na dva zicera u tekmi, biće opet neće da udje negdje će nas nagraditi.
NEĆE, NEĆE JBO TE KRALJ trebaš zabiti gol, golove, jbote više I sreća i maler i povrede i alibiji !!!!!
Plate i dalje svakog prvog uredne...
- SarajevoForza
- Kontakt:
Očekujem opravdanje: "Dobro smo igrali, nismo imali sreće, moraće se negdje vratiti" VOL 3.
Sezona je svakako izgubljena tako da nema potrebe za prevelikim nerviranjem, zrinjski će nas prestići sa 2-3 utakmice manje. Ali da mi je samo znati šta se desilo u svlačionici nakon starta 9/9 pa da igra odjednom nestane iako na papiru imamo jednu od, ako ne i najjaču ekipu po imenina.
Sezona je svakako izgubljena tako da nema potrebe za prevelikim nerviranjem, zrinjski će nas prestići sa 2-3 utakmice manje. Ali da mi je samo znati šta se desilo u svlačionici nakon starta 9/9 pa da igra odjednom nestane iako na papiru imamo jednu od, ako ne i najjaču ekipu po imenina.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Bukvalno svaka utakmica ista. Nakon 15 minuta i 3 promašena zicera sam napisao da je kiks, i tako i bi. Još je samo neki promašen penal falio.
Ne znaju dat gola i to je to, NESPOSOBNI.
Ne znaju dat gola i to je to, NESPOSOBNI.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
E jesmo na mrve stali
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Isti antifudbal, iste izmjene, isti blagi teleći pogled sa klupe, isto neznanje... odlazi Duduče nemaš ti pojma.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Fergusone pojma ti nemaš. Ostavka i tebe i ćelavog
Nakon ovoga stvarno treba biti luđak i na ove debile izdvojiti 2h vremena pa makar i preko tv.
Hadalji
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nema napadaca, nema desetke, jos jednom da ponovimo. Tako da dzaba posjed, dzaba neki divlji udarci na gol. Utakmica koju je mladunac sjebao.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.