Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Dovoljno je samo pogledati poruke koje su razmijenjene i vidi se da ima ta obilježja, itekako teroristički napad.
Naravno da je teroristicki napad, kod nas je narod zestoko zatucan.
Ako mu je otac povezan s nekim ideoloskim organizacijama i ko je dijete vodio medju te, jeste teroristicki
Ukoliko nije ne moze biti teroristicki , vec je mali psihicki bolesnik ispranog mozga
Oca mu svakako treba uhapsiti u oba slucaja
Grob te **** 15 godina i vec kolje ljude
To smo mi svi krivi za druge protestujemo,a za nas nas boli ****
Onaj onu zenu ubio i jos nikom nista svi rafe na funkcijama
Samo gledamp tudja dvorista, a nase ko cenobil
Ukoliko nije ne moze biti teroristicki , vec je mali psihicki bolesnik ispranog mozga
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jeste povezan. Vehabija plus pripadnik nekog vehabijskog pokreta.NoDi80 je napisao/la: ↑25 okt 2024, 09:37Ako mu je otac povezan s nekim ideoloskim organizacijama i ko je dijete vodio medju te, jeste teroristicki
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Treba rusiti IZ I drzavne institucije jer se ljudi koji plasiraju ovakve sadrzaje u javnost ne zatvaraju. IZ je prva kriva.
Takodjer teroristicki napad19vendetta87 je napisao/la: ↑25 okt 2024, 09:22Ako je ovo teroristicki napad, sta je onda bilo ono u Kosovu kad su pred manastirom policajca bombom raznijeli?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ne treba je rusiti vec restartovati
Ne moze Kavazovic biti glavni lik sda politicki covjek i
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Niko ga tako nije okarakterisao javnoMadal je napisao/la: ↑25 okt 2024, 09:50Takodjer teroristicki napad19vendetta87 je napisao/la: ↑25 okt 2024, 09:22Ako je ovo teroristicki napad, sta je onda bilo ono u Kosovu kad su pred manastirom policajca bombom raznijeli?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne govorim zbog politike nego zbog njihovog otvaranja vrata. Pa oni su prvi prevodili knjige Abdul Vehabove. A sad se umirili kao vruca corba, niko ne izlazi da govori protiv ovih stvari.NoDi80 je napisao/la: ↑25 okt 2024, 09:53Ne treba je rusiti vec restartovati
Ne moze Kavazovic biti glavni lik sda politicki covjek i
Zar to iko spori osim botova nebeskog naroda19vendetta87 je napisao/la: ↑25 okt 2024, 09:22Ako je ovo teroristicki napad, sta je onda bilo ono u Kosovu kad su pred manastirom policajca bombom raznijeli?
Glasnogovornik Evropske komisije poručio je da je stav EU da je na Kosovu izveden teroristički napad i da odgovorni za njega moraju da budu izvedeni pred lice pravde
Vlada u Prištini je ovaj napad označila kao teroristički.
Jel taj Barcic pricao kako ne poštuje semafore jer njemu samo bog moze donositi pravila a ne semafor?
O tome se nekad pisalo, zamisli ides ubiti policajca jer osvecujes lika koji prica takve gluposti, pa yebo ti sve svoje ludo.
O tome se nekad pisalo, zamisli ides ubiti policajca jer osvecujes lika koji prica takve gluposti, pa yebo ti sve svoje ludo.
Stoka **** im vehabija mater u picku, nek idu tamo u Arabiju i nek sire te ideologije Salomonu i onim kraljevima sto se kurvaju i sto su od hadza napravili cirkusnerkolfc je napisao/la: ↑25 okt 2024, 09:56Ne govorim zbog politike nego zbog njihovog otvaranja vrata. Pa oni su prvi prevodili knjige Abdul Vehabove. A sad se umirili kao vruca corba, niko ne izlazi da govori protiv ovih stvari.
Meni prvom ne trebaju takvi u okruzenju
Kad mi kaze brat musliman protjero bih ga odmah
I ovi prvo nek nauce djecu bontonu,osnove kulture,skolu i ostalo, pa ga onda uci druge stvari
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Centre forward
- Kontakt:
I to sve u momentu kad se Ursula šetka Balkanom. Hmmm.
Trebala bi ozbiljna antropološka analiza kako tipovi poput Pezića utiču na društvo. Ne krivim ja sad ovdje nikoga, da se razumijemo, al' da on i njemu slični imaju implikacije na puk, to itekako. Ono najgore je da narod misli da su oni neki Doktori nauka, generacijski talenti, poistovjećuju ih sa pravim naučnicima i slično.
Osnovno je pitanje, ko će i to profesionalno to da uradi? Mi vjerovatno, iz milion razloga, nemamo relevatne stručnjake za to.
Trebala bi ozbiljna antropološka analiza kako tipovi poput Pezića utiču na društvo. Ne krivim ja sad ovdje nikoga, da se razumijemo, al' da on i njemu slični imaju implikacije na puk, to itekako. Ono najgore je da narod misli da su oni neki Doktori nauka, generacijski talenti, poistovjećuju ih sa pravim naučnicima i slično.
Osnovno je pitanje, ko će i to profesionalno to da uradi? Mi vjerovatno, iz milion razloga, nemamo relevatne stručnjake za to.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Djecu odgajaju roditelji. Ako je u kuci stalno prica neka glupa djeca to upijaju i misle da je tako. Ovom malom je mozak izapran. Nije on kriv sto je glup, nego otac mu. Sigurno je dan noc pricao o izraelu. Strpati svu familiju na robiju 45 godins, nek se drugi misle jel to ispravno. Kome god je problem Palestina neka ide tamo boriti se i to je to.
I ne znam sta je taj Pezic i ostali donijeli dobro ovoj drzavi? Sta je dobro donio drzavi neki hafiz koji nauci Kuran napamet, jel zajednica ima nesto dobro od njega? Nisam protiv toga niceg, svako za sebe, ali kad neko postane hafiz milion vijesti o njemu kao da je astronaut.
I ne znam sta je taj Pezic i ostali donijeli dobro ovoj drzavi? Sta je dobro donio drzavi neki hafiz koji nauci Kuran napamet, jel zajednica ima nesto dobro od njega? Nisam protiv toga niceg, svako za sebe, ali kad neko postane hafiz milion vijesti o njemu kao da je astronaut.
Zadnja izmjena: nebeskasila, dana/u 25 okt 2024, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.
lol Pezić kao sinonim za teroriste, a lik veze sa ovim nema, njegova predavanja su benigna.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Baš u to vrijeme je SIPA upala u Maoču, ne bi me iznenadilo da su događaji povezaniL-Train je napisao/la: ↑25 okt 2024, 01:14Ja sam otprilike nikakav vjernik,ali eto znam da i ovdje u Lukavcu postoje ti neki ljudi koje nazivaju vehabijama,znam i gdje se godinama skupljaju,ali nikada nisam cuo da su bilo kome sta ucinili,sta je sa onom Maočom?,tamo se pricalo da je leglo terorista,zadnjih 10ak godina nisam cuo ni jednu vjest o njima.
S druge strane bio je valjda nekakav sejh Jusufspahic?,ili kako se vec prezivao,koji je vrbovao ljude i odvodio ih na ratista u Siriji,ili je to taj Bilal Bosnic?,takvi ljudi su opasni,a ovo na koji nacin neko praktikuje vjeru me apsolutno ne interesuje sve dok mene,odnosno nikog drugog ne diraju.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- VivaLaStella
- Kontakt:
S obzirom da je poznat po tome kako odgovara na sva pitanja, ma koliko glupa bila, zašto ne odgovori i na pitanje na čijoj je platnoj listi i zašto baš S. Arabija?
Benigna my ass. Benigna dok ne zatreba drugačije
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Lijenost duha i konzumerizam vremena dovodi do toga da volimo da uzimamo, asimiliramo proizvode koje nam drugi serviraju a koji u neku ruku govore o posebnosti identiteta pojedinca koji ga povezuje sa odredjenom grupom, a uz to potvrdjiva ispravnost njegovih najdubljih instinkta gdje se on, kao neka vrsta, malog kucnog Boga, pita za dio svemira u kojem je nadlezan i gdje ne postoji pravilo uzroka i posljedice za njega samoga, nego gdje je on sudija i tuzilac.
Isto tako, lijenost duha drugih, koji vide da takva vrsta bivanja pojedinaca koja nije u skladu sa njihovim razmisljanjem dozvoljava samim nepostojanjem protivteze, sirenje tih ideja koje odvlace drustvo u drugi pravac, sigurno, ne bezuslovno koristan vec koji moze da ima neke svoje ciljeve u koje ne zelim da ulazim jer nemam opipljive dokaze.
Manjak volje kod pripadnika islamske vjeroispovjesti da se bore na ispravan nacin protiv pogresnog se reflektira na vise nivoa, ne postoji dovoljno jaka volja da se tumaci vjeroispovijest na nacin koji nece nikome donijeti licnu, opipljivu korist osim onome koji se fokusira na taj nacin postojanja, djelujuci kao mali dio sistema koji bi mogao da predstavlja funkcionalan sistem u cijelini na vecem nivou. Sve je povezano.
Isto tako, lijenost duha drugih, koji vide da takva vrsta bivanja pojedinaca koja nije u skladu sa njihovim razmisljanjem dozvoljava samim nepostojanjem protivteze, sirenje tih ideja koje odvlace drustvo u drugi pravac, sigurno, ne bezuslovno koristan vec koji moze da ima neke svoje ciljeve u koje ne zelim da ulazim jer nemam opipljive dokaze.
Manjak volje kod pripadnika islamske vjeroispovjesti da se bore na ispravan nacin protiv pogresnog se reflektira na vise nivoa, ne postoji dovoljno jaka volja da se tumaci vjeroispovijest na nacin koji nece nikome donijeti licnu, opipljivu korist osim onome koji se fokusira na taj nacin postojanja, djelujuci kao mali dio sistema koji bi mogao da predstavlja funkcionalan sistem u cijelini na vecem nivou. Sve je povezano.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- VivaLaStella
- Kontakt:
SIPA je upala u Maoču kada su ovi rekli da će djeca u školi pratiti njihov kurikulum, a ne onaj što im nevjernici iz EU i Amerike namećuKulesza je napisao/la: ↑25 okt 2024, 11:12Baš u to vrijeme je SIPA upala u Maoču, ne bi me iznenadilo da su događaji povezaniL-Train je napisao/la: ↑25 okt 2024, 01:14Ja sam otprilike nikakav vjernik,ali eto znam da i ovdje u Lukavcu postoje ti neki ljudi koje nazivaju vehabijama,znam i gdje se godinama skupljaju,ali nikada nisam cuo da su bilo kome sta ucinili,sta je sa onom Maočom?,tamo se pricalo da je leglo terorista,zadnjih 10ak godina nisam cuo ni jednu vjest o njima.
S druge strane bio je valjda nekakav sejh Jusufspahic?,ili kako se vec prezivao,koji je vrbovao ljude i odvodio ih na ratista u Siriji,ili je to taj Bilal Bosnic?,takvi ljudi su opasni,a ovo na koji nacin neko praktikuje vjeru me apsolutno ne interesuje sve dok mene,odnosno nikog drugog ne diraju.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Ma kakav Pezic, na balkanu i u BiH ti imas grupa koje su teske vehabije ciji sljedbenici javno pozivaju cak i da se Pezic ubije pa mozes misliti kakvo im je misljenje o obicnom narodu. Ali te ljude nit ko kontrolise nit cenzurise.Centre forward je napisao/la: ↑25 okt 2024, 11:07I to sve u momentu kad se Ursula šetka Balkanom. Hmmm.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.