FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Da ih je uzeo i sam azmir boli nas ****.bitno je da su prodate.provjereno znam da je pivara uzela oko 20 komada.öd amidjisne covjek mi radi u pivnici.
Koda je bitno u pm...nemoze SE krenuti öd broja 100 her nema logike.znaci neko je to kupio.KO.nije moja briga bitno je da Slobodan uzme pare..a u pm..
Koda je bitno u pm...nemoze SE krenuti öd broja 100 her nema logike.znaci neko je to kupio.KO.nije moja briga bitno je da Slobodan uzme pare..a u pm..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa nije se krenulo od broja 100. Sssloboda je slikao ovdje, kada je slikao napisao "medju prvima". Eto valjda je mu bio broj ispod 100
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Naporan si ko proljev, covjece dragi...panini je napisao/la:ko? hajd et tacno recite kad sve znate ? koja firma ? ukc preko doktora iz udruzenja ce uzeti ulaznice uredu to, ko su ostali ?? hajd et kad sve znate, da vidimo te ulaznice od 1 do 99... ?SaltCityAttack je napisao/la:Jarane ljudi uzeli 100 ulaznica nema veze sto nece bit..poklonit ce nekome..kao i ja uzeo sam 12 ulaznica i podjelio a necu biti na utakmicama recimo..znaci nikakve to veze nema zasto ti somtori nece biti tu ..vazno je da su kupili pomogli klub, a ko ce na njih ulazit nije bitnopanini je napisao/la:sve pametnjakovici.. vidicemo hajde te firme na stadionu
Jeste dosadili vise sa tim brojem 100 !!!
Koga boli racku jel se krenulo od nule ili broja sto,bitno je da sezonske idu..mi ba nismo navikli na ove stvari,par stranica se raspravlja o ovoj cifri za sezonske..u sta se ova tema pretvorila
Koga boli racku jel se krenulo od nule ili broja sto,bitno je da sezonske idu..mi ba nismo navikli na ove stvari,par stranica se raspravlja o ovoj cifri za sezonske..u sta se ova tema pretvorila

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Momci, zamarate se nebitnim stvarima.
Ono što je do sada odrađeno je da se nakon samo 6 dana prodaje oborio rekord ikada prodatih sezonskih i to uz činjenicu je baš ta sedmica posljednja u mjesecu te da još uvijek ljudi nisu dobili plate i uz činjenicu da je glavni sekretar kluba na godišnjem i uz činjenicu da je predsjednik ovu semdicu proveo što na Kupresu što u potjeri za Stevanovićem itd.
Od kojeg je broja set pušten na tržište za obične navijače je sasvim nebitno i to je stvar marketinga.
Ali da potvrdim da je veliki broj privrednih društava uradio rezervacije što lično kod predsjednika, što lično kod sekretara, što preko UG-a.
Opustite se i bacite kibic na Panonskom, dan je idealan za tako nešto
Ono što je do sada odrađeno je da se nakon samo 6 dana prodaje oborio rekord ikada prodatih sezonskih i to uz činjenicu je baš ta sedmica posljednja u mjesecu te da još uvijek ljudi nisu dobili plate i uz činjenicu da je glavni sekretar kluba na godišnjem i uz činjenicu da je predsjednik ovu semdicu proveo što na Kupresu što u potjeri za Stevanovićem itd.
Od kojeg je broja set pušten na tržište za obične navijače je sasvim nebitno i to je stvar marketinga.
Ali da potvrdim da je veliki broj privrednih društava uradio rezervacije što lično kod predsjednika, što lično kod sekretara, što preko UG-a.

tuzlanska Sloboda
+1zlajci je napisao/la:Momci, zamarate se nebitnim stvarima.
Evo ga fajic slobodan. Ajde azmire jos njega u napad i to je to
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Sta je ovo novi dizajn ili se igras malo ?NKMramor je napisao/la:![]()
[img]http://www.dodaj.rs/f/40/2H/VtdV62y/slobodad.png[/img]
samo Sloboda
evo ovako sredit trenutnu tribinu i dosta i sjever zavrsiti i mogu se igrati eu utakmice malo je amaterski naprvljeno al to sam na brzinu
svaka cast na trudu,lijepo izgleda.ali je neizvodivo..zapadna tribina ne ispunjava ni minimalne sigurnosne uslove,skoro sam kod senada u kancelariji,senad tom-cat gledao nacrte kako bi se to moglo srediti..nisam gradjevinac,nerazumim se,ali kako sam skontao,neke betone ispod tribine da izljevaju,da je ojacaju,stubove,a to urade,trebali bi je srusiti pola,a tribina je napukla ionako...bolje srusiti i ponovo..adnan27 je napisao/la:evo ovako sredit trenutnu tribinu i dosta i sjever zavrsiti i mogu se igrati eu utakmice malo je amaterski naprvljeno al to sam na brzinu
mada moze se ono jeftino srediti i dobiti neku dozvolu,onako,na oko,ali sve je to kratkog vijeka...njoj je trajanje isteklo..
samo moje misljenje
znaci moglo bi nesto biti da tom cat uradi jednu novu istok ili zapad al da ispunjava sve uvjete fifa i uefa onaku ko u gradacu bi bila idealna ako se bude cekalo ko na projektu realno necemo imati stadion za 20 god
planira se nesto..uvjek moze iskociti neka varijanta,ali kako sad stvari stoje istok mozemo zaboraviti,ici ce se na sminkanje zapada,i zavrsetak sjevera.koliko se mogne.
mi od sledece sezone moramo imati tribinu za gostujuce navijace...kako,sta...
mi od sledece sezone moramo imati tribinu za gostujuce navijace...kako,sta...
Po meni najbolja solucija napraviti istok i zapad kapaciceta po 4 hiljade, sjever i jug po 3 hiljade....kapacitet 14000....i previse za nase uslove......al vec kad su poceli, nastaviti praviti po fazama, po jednu tribinu......zaboraviti na onaj kapacitet stadiona od 22000, napraviti cetiri odvojene tribine....ima puno nacina kako to ljepo osmisliti.
Edit: Ostaviti reflektore izmedju tribina.
Edit: Ostaviti reflektore izmedju tribina.
🔴⚫️
kad bi se napravio samo istok od 4 hiljade a daa ispunjava sve uvjete samo da se mogu igrati euro tekme ili onaku kosto ima gradacac spojiti sa sjeverom ovu staru malo usminkat extraa a to bi sve se moglo napraviti za 4 miliona
Treba uredit ove dvije tribine da ispunjavaju uslove i za PL i za Europu. Mislim da kapacitetom već sad zadovoljavaju Europsku licencu (Skver je napisao/la:Po meni najbolja solucija napraviti istok i zapad kapaciceta po 4 hiljade, sjever i jug po 3 hiljade....kapacitet 14000....i previse za nase uslove......al vec kad su poceli, nastaviti praviti po fazama, po jednu tribinu......zaboraviti na onaj kapacitet stadiona od 22000, napraviti cetiri odvojene tribine....ima puno nacina kako to ljepo osmisliti.

Ostatak ako ce se raditi to je samo bonus i treba uraditi kako treba, i spojiti tribine. Tako mnogo ljepse izgleda, a ako bi vec imali uslove za Europu, ne bi se nigdje žurilo.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 05 jul 2015, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Od cega da se napravi?
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ma ne treba nista spajati, ostaviti reflektore tu gdje jesu samo ih osposobiti.
🔴⚫️
Da, ali jedna tribina jako puno kosta...Cini mi se da bi u sadasnjoj situaciji za istok, bilo idealno kakvo montazno rjesenje...Neko je cini mi se vec postavljao slike pravo lijepe tribine koja niti je preskupa a relativno dugo traje...Skver je napisao/la:Po meni najbolja solucija napraviti istok i zapad kapaciceta po 4 hiljade, sjever i jug po 3 hiljade....kapacitet 14000....i previse za nase uslove......al vec kad su poceli, nastaviti praviti po fazama, po jednu tribinu......zaboraviti na onaj kapacitet stadiona od 22000, napraviti cetiri odvojene tribine....ima puno nacina kako to ljepo osmisliti.
Gradnja novih tribina ne dolazi u obzir dok se ove ne reguliraju jer bi uskoro mogli ostati i bez ovoga sto sad imamo...Jednu bi izgubili zbog starosti i dotrajalosti a drugu zbog nedovrsenosti...
& $ ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Iz mog zivotnog iskustva ne treba nista montazno raditi, ili pravi pravo ili nemoj nikako. Bolje kupit jedne papuce od 20 maraka nego 10 od 2 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.