Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo se vi sprdajte, Azmir je dokazao da se ne šali i ako odluči da od ovih napravi klub, mnogi će se zabrinuti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JohnCleese
- Kontakt:
Polufinale kupa sezona 2025/26, parovi :
FC Pale Saint Germain vs BSC Banovici Boys
S.K. Vakuf Skenderbahce vs FC Red Bull Čitluk
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
HAHAHAHAHAAHAHAHA [emoji38] [emoji38]JohnCleese je napisao/la:Polufinale kupa sezona 2025/26, parovi :
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Realno gospodski potez Celika kad su novinara javno prozvali zbog one izjave, a sada njihov gradonacelnik isto radi Jajcu 
Nad tobom sunce najljepše sja
- SlevinKelevra
- Kontakt:
JonSnow je napisao/la: West Mostar Albion
Svako se ime može preinačiti, samo FC Olimpick ostaje autentično!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
1) Novinar jest posro i morao pojest i usput mu se naj.ebem zenskog rodapinoglavi je napisao/la:Realno gospodski potez Celika kad su novinara javno prozvali zbog one izjave, a sada njihov gradonacelnik isto radi Jajcu
2) Gradonacelnik, navijac/simpatizer Celika, ispred grada je uputio prema njemu validno upozorenje fudbalsom savezu BiH.
Gospodski potez Celika pod broj 1; gospodski potez gradonacelnika Zenice pod br 2
BTW: Steelers Zenica
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 18 apr 2017, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
djuvegija123
- Kontakt:
Lištica Ham
Doboj Hagen

Doboj Hagen
ČELIK JE ŠAMPION OOOOOO
JAČI I OD VREMENA
KLUB S TRADICIJOM I RENOMEOM
BILINO POLJE HISTORIJA BIH
HRAM FUDBALA
JAČI I OD VREMENA
KLUB S TRADICIJOM I RENOMEOM
BILINO POLJE HISTORIJA BIH
HRAM FUDBALA
NK Željezničar.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Evolve
- Kontakt:
Evo gospoda iz Metaleghe fino su prozvala tog "gospodina" . Traze ispriku ili dokaze. Evo mu prilike, da pojede sam **** i da se mora izvinit, ili da predoci dokaze. Bas me zanima sta ce bit.KenoRob je napisao/la:1) Novinar jest posro i morao pojest i usput mu se naj.ebem zenskog rodapinoglavi je napisao/la:Realno gospodski potez Celika kad su novinara javno prozvali zbog one izjave, a sada njihov gradonacelnik isto radi Jajcu
2) Gradonacelnik, navijac/simpatizer Celika, ispred grada je uputio prema njemu validno upozorenje fudbalsom savezu BiH.
Gospodski potez Celika pod broj 1; gospodski potez gradonacelnika Zenice pod br 2
NK Široki Brijeg
Gospodski potez i Jajca ondaKenoRob je napisao/la:1) Novinar jest posro i morao pojest i usput mu se naj.ebem zenskog rodapinoglavi je napisao/la:Realno gospodski potez Celika kad su novinara javno prozvali zbog one izjave, a sada njihov gradonacelnik isto radi Jajcu
Upravo to...Evolve je napisao/la:Evo gospoda iz Metaleghe fino su prozvala tog "gospodina" . Traze ispriku ili dokaze. Evo mu prilike, da pojede sam **** i da se mora izvinit, ili da predoci dokaze. Bas me zanima sta ce bit.KenoRob je napisao/la:1) Novinar jest posro i morao pojest i usput mu se naj.ebem zenskog rodapinoglavi je napisao/la:Realno gospodski potez Celika kad su novinara javno prozvali zbog one izjave, a sada njihov gradonacelnik isto radi Jajcu
Evo sad procitao
hahaha cuj kaze niste uspjeli u namjeri da nam uporopasitite Uskrs OOOOOMMMMMGGGGGGG
necu vise citat
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
OOOOOOOOO
MMMMMMMM
GGGGGGGGG
Uskrs! ispisujem se sa foruma
To im je izuzetno retardirano da se razumijemo 
Ko americki film "How Grinch (Kasumovic) Stole Christmass"pinoglavi je napisao/la:To im je izuzetno retardirano da se razumijemo
Sto se tice Fude nek odgovori a siguran sam da hoce.
I ja imam neke svoje sumnje samo sto ja nemoram odgovarati nikome.
Vrlo lako bi se moglo dogoditi da Mladost bude glavni kandidat za ispadanje ukoliko ne budu isli "punim" na svaku utakmicu. Naime slijedi im Metalleghe u gostima, Celik u gostima, Široki kuci. Upisu li tri redana poraza dovode se mozda u egal sa Celikom. Vidim, nadaju se neki nasem sutrasnjem porazu i ispadanju, iako bi im bilo puno, puno pametnije da prodajemo. Ali otom-potom.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
SlevinKelevra je napisao/la:JonSnow je napisao/la: West Mostar Albion![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Upravo je u emisiji Mreza na FTV spomenut Fudin dopis Savezu, uz komentar voditeljice koji sve kaze.KenoRob je napisao/la:1) Novinar jest posro i morao pojest i usput mu se naj.ebem zenskog rodapinoglavi je napisao/la:Realno gospodski potez Celika kad su novinara javno prozvali zbog one izjave, a sada njihov gradonacelnik isto radi Jajcu
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
i onda se vi zalite na nase sudije sta bi tek bilo da se sudi kao Barci i Realu 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
JonSnow je napisao/la:Uskoro:
West Mostar Albion
Kalinovik SC
Nemilaspor
Životni saputnik! 1921
Kad vidim sudjenje u ligi prvaka ovo u nasoj ligi je ekstra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.