Vjv. da bi i kao LL mogao upasi u MD, prva ja alt., a sva 4-ica SF u MC bi igrali u Barseloni. Nekom ce biti suvisan ATP500, pred Rim.
No pobjeda donosi 12, odnosno ukupno 25 bodova. Mislim da je od ponedeljka na Live r.l. min ATP62.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Vjv. da bi i kao LL mogao upasi u MD, prva ja alt., a sva 4-ica SF u MC bi igrali u Barseloni. Nekom ce biti suvisan ATP500, pred Rim.
Galion je napisao/la: ↑12 apr 2025, 13:18Haha šta ću znat išta više, sve si rekaoSamozdravlje je napisao/la: ↑11 apr 2025, 16:27Djevojke BiH
pobjedile Israel 2:1.U parovima nastupila Tea Kovacevic u paru sa Anitom Wagner donijela odlucujucu
pobjedu i konacnih 2:1![]()
Znam da su u prethona 3 susreta izgubile od Gruzije, Cipra i da su pobjedile Latviju, svi rezultati bili 2:1 ili 1:2 .
Znas li nesto o tome sveznalico ?![]()
![]()
Ma onako samo na glas razmisljam, stalno kojekuda upadaju neki LL i hajd sto upadnu, nego stignu i do SF il F jer im se i u MD sve živo otvori, moglo bi se i Damiru nekada otvoriti tako.Samozdravlje je napisao/la: ↑12 apr 2025, 14:01Vjv. da bi i kao LL mogao upasi u MD, prva ja alt., a sva 4-ica SF u MC bi igrali u Barseloni. Nekom ce biti suvisan ATP500, pred Rim.
No pobjeda donosi 12, odnosno ukupno 25 bodova. Mislim da je od ponedeljka na Live r.l. min ATP62.![]()
Otvorilo se u Bukurestu , hvala Bogu. Ono sto me stalno kopka je bas puno odigranih meceva. Nori 18kom, Damir 32.
Bordo moze da ga svijet vidi, nemoj plavo 0:5
Danas igraju generacijo (samo sto ne pocnu)
Tesko prije Madrida
Ma igrace Carlos sigurno Barcelonu, nema razloga da ne igra.
Mozda mu protivnik bude Nori
Kad završe kvalifikacije.Po završetku meča Ćorića.
E ebiga Borna,imao 1:0 i 4:3 s brejkom i izgubi set. Hamad, Laslo i Damir, nadam se i Borna u MD. Balkanska veza.SantiCazorla08 je napisao/la: ↑13 apr 2025, 18:08Kad završe kvalifikacije.Po završetku meča Ćorića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.