Trebalo davnih dana to uraditi
Pogledaj koliko zaposlenih je imao United u poredjenju sa ostalim velikim klubovima, npr duplo više nego City
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Trebalo davnih dana to uraditi
Pa aktivirali +1 klauzulu na trenutni ugovor koji ističe na kraju sljedeće sezone. Ako su ga već ostavili, moraju pokazati da mu vjeruju
Pa to se pitam, zasto ga ostavljati, kakvo povjerenje ako su do prije mjesec dana lovili sve moguce!? Od tuhela, zidana, pochetina...VivaLaStella je napisao/la: ↑04 jul 2024, 19:36Pa aktivirali +1 klauzulu na trenutni ugovor koji ističe na kraju sljedeće sezone. Ako su ga već ostavili, moraju pokazati da mu vjeruju
Nakon osvajanja kupa je bilo jasno da ostajevlakanje je napisao/la: ↑04 jul 2024, 20:20Pa to se pitam, zasto ga ostavljati, kakvo povjerenje ako su do prije mjesec dana lovili sve moguce!? Od tuhela, zidana, pochetina...VivaLaStella je napisao/la: ↑04 jul 2024, 19:36Pa aktivirali +1 klauzulu na trenutni ugovor koji ističe na kraju sljedeće sezone. Ako su ga već ostavili, moraju pokazati da mu vjeruju
Cini mi se da nije ovo stvar povjerenja vec da su ih svi kontaktirani otkacili pa nisu imali drugog izbora.
Njega je dovela prosla uprava (Murtough i Arnold). Kada su ovi došli, razgovarali su sa drugim trenerima kao i sa ETH i na kraju odlučili da je najbolje da ne mijenjaju ništa..vlakanje je napisao/la: ↑04 jul 2024, 20:20Pa to se pitam, zasto ga ostavljati, kakvo povjerenje ako su do prije mjesec dana lovili sve moguce!? Od tuhela, zidana, pochetina...VivaLaStella je napisao/la: ↑04 jul 2024, 19:36Pa aktivirali +1 klauzulu na trenutni ugovor koji ističe na kraju sljedeće sezone. Ako su ga već ostavili, moraju pokazati da mu vjeruju
Cini mi se da nije ovo stvar povjerenja vec da su ih svi kontaktirani otkacili pa nisu imali drugog izbora.
Bilo povezano s presudom ili ne, pametno pep radi. Vrijeme je obojici da idu, odradili su svoje, na vrijeme ih se rjesava, a ne ko neki drugi treneri sto bi igrace do penzije trpili. Ne znam da je ikoga osim palmera pustio da se zajebao. A ni njega nije pustio, ovaj je htio.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 17:02City smrdi iznutra. Ederson i KdB na pragu odlaska
Šerovao mi vala na feedu provjeren lik, nisam ni obratio pažnju ni ko je ni koji "portal"ArtemisFowl je napisao/la: ↑05 jul 2024, 20:56Arvide, da citiraš to smeće od novina. Razočaran sam..