FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa kakvi su ovo šutevi, dragi Andreje imaš li zrno mozga sunce ti ****, dodaj tu loptu nisi Roberto Karlos
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Catakovic najbolji spic necega?NisamInSajder je napisao/la: ↑11 sep 2022, 20:12E svašta, koliko samo precjenjenih fudbalera. Čataković kao najbolji špic lige sjedi na klupi cjelu sezonu ili se zavaljiva na desnog krila. Tanko, jalovo.
Katastrofa igra. Slično smo igrali sa Sablicem
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Otkaz Dudiću mora biti uručen najkasnije do kraja pressa, ako ne pobjedimo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko ce nam igrati stopera protiv Veleza, Varesanovic? 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Previse smo mi nasjeli na Feđin hajp, ova ekipa iz kola u kolo pokazuje koliko je limitirana. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Meni je vazda fascinantno kad krene građenje napada, kako se svi zaštekaju za protivnika, odu negdje gore, razvuku se do linije i očekuju da će s takvim načinom izgraditi napad. Priđite levati ebem vas glupa i nesposobna, tražite, nudite se, napravite trokut, navucite protivnika, napravite višak itd. Svaki napad ide na stranu, daj bekovima i krilima i čekaj da probaju oni nešto uraditi.
Kad mi neko kaže napreduje liga, napreduje qurac moj. Od 11 igrača, devet ograničeno kao balkon.
Kad mi neko kaže napreduje liga, napreduje qurac moj. Od 11 igrača, devet ograničeno kao balkon.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Da! Ako računaš Bilbiju kao špica obojica su tu negdje.Benko123 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 20:14Catakovic najbolji spic necega?NisamInSajder je napisao/la: ↑11 sep 2022, 20:12E svašta, koliko samo precjenjenih fudbalera. Čataković kao najbolji špic lige sjedi na klupi cjelu sezonu ili se zavaljiva na desnog krila. Tanko, jalovo.
Samo što je ekipa bila 100% lošija u vrijeme Sablića. Kao i sama situacija u klubu, što se tiče novca i svega ostalog, bez priprema. Sablić ostavljen sam gotovo 3 mjeseca i opet radio, borio se i bio brutalno iskren.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Objektivac1946
- Kontakt:
Opet ces pogoditi, bokte!GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 sep 2022, 20:06Ne treba ti pretjerana mudrost da skontaš svaki potez. Svaku ebenu tekmu iste izmjene. Nikakve konkretne izmjene ne radi, ubacuje lika koji se vrti kao muha bez glave, ništa neće donijeti. Da je kakve sreće, gurnuo bih odmah Ahmeta, kao i Čatakovića, a kasnije Mustafića i Suljića. Izmjena samo radi reda.
Sad me ne bi čudilo da kroz deset minuta ošine tri izmjene i totalno syebe ritam.![]()
Ma nema ne znaš ko je gori, taman pođem izdvojit najgoreg i u naredne 3 minute još dvojica iskoče kao kandidati... Ikić veze o životu nema, on krila vidio nije ni na televizoru ni kako krilo treba da igra, frajer ako ne šutne na gol apsolutno nebitan igrač u posjedu i svemu što fudbal traži, nema driblinga nema kreativnosti ništa
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Evo Suljića 

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Pa kad ga raja čita šta će uradit šta misliš šta ostali treneri rade? Nažalost Feđa pročitan i to pravobrojjedan je napisao/la: ↑11 sep 2022, 20:19Opet ces pogoditi, bokte!GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 sep 2022, 20:06Ne treba ti pretjerana mudrost da skontaš svaki potez. Svaku ebenu tekmu iste izmjene. Nikakve konkretne izmjene ne radi, ubacuje lika koji se vrti kao muha bez glave, ništa neće donijeti. Da je kakve sreće, gurnuo bih odmah Ahmeta, kao i Čatakovića, a kasnije Mustafića i Suljića. Izmjena samo radi reda.
Sad me ne bi čudilo da kroz deset minuta ošine tri izmjene i totalno syebe ritam.![]()
O Allahu dragi, ništa ni s čim, i tako iz tekme u tekmu 
- JavierBosnia
- Kontakt:
Yebi se Vlatko, srce mi stane svaki put kad ostanes lezati
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Do sad najgora. Nema ideje nikakvw
FC United Of Manchester !
Kobiljar je svaku loptu DODAO nasim igracima, i tu je vec uradio vise nego dalara u cijeloj sezoni !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Kockoglavi
- Kontakt:
Samo me zanima ima li Dudic ikakvu taktiku i formaciju ili je sve na ho-ruk