Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
2200 smo dobili karata koliko ja znamibrakadabra je napisao/la:Ja mislim da je bilo 3AllGunsBlazing je napisao/la:Ako je kapacitet stadiona 15000 od toga 10000 spada na istok i zapad, a na jug 3000, sjever 2000 jer ima semafor i ono za komentatore, znaci nema teorije da ih je bilo 2000 da ga ****..1921 je napisao/la:Bilo je preko 2000 ljudi jer je bilo nasih navijaca preko one ograde.. od transa curva sud pa na lijevo..
VATROMET JE VEC POCEO!
ja mislim da je sudija šiljio za željurobovi88 je napisao/la:Čestitke ...
Mada mislim da je prodana
AllGunsBlazing je napisao/la:Ako je kapacitet stadiona 15000 od toga 10000 spada na istok i zapad, a na jug 3000, sjever 2000 jer ima semafor i ono za komentatore, znaci nema teorije da ih je bilo 2000 da ga ****..1921 je napisao/la:Bilo je preko 2000 ljudi jer je bilo nasih navijaca preko one ograde.. od transa curva sud pa na lijevo..
VATROMET JE VEC POCEO!
kakve ti pjevas zvezdine i pitarske pjesme prijatelju!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!!Neuville je napisao/la:Titula, titula, slaviće se titulaaaaaaaaaaaaa
Ja ti kazem kako je, ne mozete dobiti 2200 karata jer sjever toliko ne prima, a vi nista ispunili citav sjever vec samo centralni dio i do stepenica znaci nema teorije..1921 je napisao/la: 2200 smo dobili karata koliko ja znam
hehehee veceras su dobili tonu nagrada pored te dobili su i novi pozivni 033 heheeDANDY je napisao/la:Drago mi je zbog čelika što je dobio licencu.........jako drago........![]()
![]()
![]()
to je zajebancija, nasmije se raja, pa nisu roboti...Sanchez_8 je napisao/la:Svaka cast Zelji na kupu ali navijaci su presmjesni ispali pjevajuci bar 10 minuta tokom tekme 7 jegera . Na pocetku je bila fina zaj.ebancija ali sad znaci nidje veze !
AllGunsBlazing je napisao/la:Ja ti kazem kako je, ne mozete dobiti 2200 karata jer sjever toliko ne prima, a vi nista ispunili citav sjever vec samo centralni dio i do stepenica znaci nema teorije..1921 je napisao/la: 2200 smo dobili karata koliko ja znam
edit: mi smo na Grbavici ispunili koliko ste nam dali![]()
10-tak min igrao, al bez icega konkretnog.ĆeMa je napisao/la:koliko je odigrao i jeli imao priliku, ista ??aS_Roma je napisao/la:jestĆeMa je napisao/la:da pitam...da li je ulazio ramic u igru kod zelje
Ajde ba vise pusite **** svi koji u vezi navijanja kenaju!! Imate Kosevo, pa tamo navijajte sta hocete!! Sta sada nema mane u igri pa nasli kenjati ko je i kako je tko pjevao!!!! Robijasi meni za 10 navijalji, mi za 10!!! O ispadima necu pricati jer to nije sport!! Nego fakat, dosta vise tko je ili kako je trebao navijati!! Svatko ima svoje furke i gotovo!!!!Sanchez_8 je napisao/la:Svaka cast Zelji na kupu ali navijaci su presmjesni ispali pjevajuci bar 10 minuta tokom tekme 7 jegera . Na pocetku je bila fina zaj.ebancija ali sad znaci nidje veze !
Ovjerena u četiri primjerka... LoLDANDY je napisao/la:Drago mi je zbog čelika što je dobio licencu.........jako drago........![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Kajkutenjoyer, Orvel i 39 gostiju.