Nije on možda halalio, ali prestao tražiti.
Svi smo to iskusili, ništa novo.
Ako si u bilo kakvom kontaktu sa tom osobom i da ti je u vidokrugu, jedino što ti ostane je da kompenziraš. Na bilo koji način.
Siledžijstvo i palija je zadnja stvar.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije on možda halalio, ali prestao tražiti.
Nema tu nasilja, dao ti k'o coj'ku vratit ces mi k'o coj'ku. Prodaj guzice, auto, zaduzi se od drugog pa njemu duguj ne interesuje me, meni vrati moje. Reci mi k'o cojku ne mogu sad frka mi, mogu za 2 mjeseca, ok a ne da se ne javljas vise, pa sta sad on neko nad bice da tebe moze levatiti
Kako sve financije vodim u posebnom rokovniku vec 13 godina tako imam i stranicu dužnikamuhamedhulk je napisao/la: ↑22 okt 2024, 20:53neki dan kolegi covjek trazio 1000e "do prvog". on dao.
kazem mu da je dobro da je dao koliko moze halalitijer ih nece vratiti uskoro...
kaze dva dana poslije dosao i trazi jos 1000e.reko mu da ne moze vise dati...
meni sa faksa lik ostao duzan 80KM, prokocko i nije imao za platiti domjos nije vratio
![]()
Pa bezobrazno pasce, ali zapamti to radi kome moze. Kome ne moze, izmislio bi da vrati, e znaci da te smatra to prvo.
Slabo je on naučio, čim se premišlja da posudi i ovome što ga je babo išćer'o iz kuće...
Ima utopisjku sliku svijeta kao i svaki mlad covjek, misleci da je svako dobar, posten i ostalo. Treba zivotno iskustvo da vidi da su 90% djubrad, prevaranti, interesdjije i da gledaju koga ce naguziti na bilo koji nacinkraljttbvb je napisao/la: ↑22 okt 2024, 22:11Slabo je on naučio, čim se premišlja da posudi i ovome što ga je babo išćer'o iz kuće...
alemsa je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:48Vecina zena su teritorijalne, to prikruvaju dok ih ne ozenis, kad se ozenis tad vecini krecu ti zenski manifetluci. Ali moras i ti zapet ili te nea nigdjeCentre forward je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:45Žene imaju prirodan talenat da razyebu sve i svašta, a kad ih pogledaš recimo u nauci, najjače što su izmislile su brisači za auto. Parafraziram, al' zbog slične rečenice sam kod jedne profesorke nekad davno na PMF-u jedva položio ispit.
Meni je jača ona da dok se nisam oženio nisam znao kako se oblači majica.
Nije nikakva mizoginija da se razumijemo.
Jes Bgm i ja tako prekjucer narucio hranu znam da je bilo inace 19 KM, dodje frajko veli 25, reko sta ima kod tebe? Veli ovo za marku, ovo za dvije, dostava ovoono eto 25 reko de racun kad ono bas.. reko uredu jeakisarajevo92 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 22:08sta je ovo sve poskupilo preko noci, u Dinu svaka pizza skuplja po 2KM, u Zingeru tortilje i burgeri po 8KM![]()
ma i ja maloprije usao na Korpu i imam sta da vidim, jos kad u bliskoj buducnosti zaokruze burger na ceneraleo1946 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 22:45Jes Bgm i ja tako prekjucer narucio hranu znam da je bilo inace 19 KM, dodje frajko veli 25, reko sta ima kod tebe? Veli ovo za marku, ovo za dvije, dostava ovoono eto 25 reko de racun kad ono bas.. reko uredu jeakisarajevo92 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 22:08sta je ovo sve poskupilo preko noci, u Dinu svaka pizza skuplja po 2KM, u Zingeru tortilje i burgeri po 8KM![]()
Da ovakve stvari vozim, ko Surreal bi dženazu svaku noć sanjo sebi.