robovi smjesna ali im veliko hvala za ono skandiraze VEDRAN PULJIC
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ako je kapacitet stadiona 15000 od toga 10000 spada na istok i zapad, a na jug 3000, sjever 2000 jer ima semafor i ono za komentatore, znaci nema teorije da ih je bilo 2000 da ga ****..1921 je napisao/la:Bilo je preko 2000 ljudi jer je bilo nasih navijaca preko one ograde.. od transa curva sud pa na lijevo..
VATROMET JE VEC POCEO!
krivajaš je napisao/la:Prijatelji molim vas brz odgovor na pitanje da li će biti doček, kada i gdje(Grbavica ili Vječna vatra) nadam se ovom drugomAmar Amar Osim Osim
Ja mislim da je bilo 3AllGunsBlazing je napisao/la:Ako je kapacitet stadiona 15000 od toga 10000 spada na istok i zapad, a na jug 3000, sjever 2000 jer ima semafor i ono za komentatore, znaci nema teorije da ih je bilo 2000 da ga ****..1921 je napisao/la:Bilo je preko 2000 ljudi jer je bilo nasih navijaca preko one ograde.. od transa curva sud pa na lijevo..
VATROMET JE VEC POCEO!
robovi88 je napisao/la:Čestitke ...
Mada mislim da je prodana
prvi trofej zajednickog kupa je osvojilo sarajevo,koje je u finalu dobilo Zelju 2-1 ,to je bila godina u kojoj se nije igrala zajednicka liga ,ali se igrao zajednicki kup.Zeljo bio prvak,a Sarajevo osvojilo kup.sljedece sezone,Leotar bio prvak,a Zeljo osvojio kup.Tako da Suko nije nista slagao ovo je 2 kup od kada svi igraju.PIRKE33 je napisao/la:jarane, Suko jes kreten, al se zajednicka liga pocela igrati 2002/2003tm84 je napisao/la:kako onaj suko laze...
ovo je zelji 3 trofej otako timovi iz rs-a igraju kup... ili pojma nema ili svjesno laze... sezone 2000/01 ili 2001/02 su za trofej kupa bih igrali i timovi iz rs-a... suko... lazovu jedan...
jestĆeMa je napisao/la:da pitam...da li je ulazio ramic u igru kod zelje
KUP BOSNE I HERCEGOVINE 1/16 FINALAFCS je napisao/la:Pgledaj ti, dakle po 10000000 put prvi zajednički kup izelo sarajevo u sezoni 2001-2002, prenesite i nepismenim novinarima, Naravno čast ovom portalu da se ljudi ne uvrijede
respektDonnie Darko je napisao/la:cestitke od srca na ponizavanju "mog" celika veceras.
isto tako, zelio bih da se izvinem ivici osimu u ime nas, normalnih navijaca koji smo otisli gledati utakmicu, a ne ponizavati boga bosanskog fudbala. mene stid bilo kad sam cuo sabana i neke njegove kolege sa juga. fuj.
koliko je odigrao i jeli imao priliku, ista ??aS_Roma je napisao/la:jestĆeMa je napisao/la:da pitam...da li je ulazio ramic u igru kod zelje