FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 09 jun 2013, 21:46

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/marko- ... oseva/1045" onclick="window.open(this.href);return false;

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 09 jun 2013, 21:59

moustapha je napisao/la:Sramota za upravu ako na ovakav nacin ode Torlak.
najgora je poruka koja se salje ostalim igracima u klubu, mladjim.

poruka bi ukratko ovako glasila.

Uprava FKS:"dragi nasi igraci, ukoliko dajete sve od sebe za ovaj klub, vasa uprava nece cijeniti vas trud,
tako da se uzalud trudite.
cak i ako ste po svim mogucim parametrima zasluzili kapitensku traku, ista ce vam biti oduzeta ako dodje neki sminker iz inostranstva, jer on je uvijek preci od tebe koji si tu ginuo po livadama bosanskim. dalje, cak i ako si u najboljim igrackim godinama(za stopera), i uzeo nagradu navijaca, najstandardniji i igrac u kojeg svi imaju najvise pouzdanja, to ti ne daje nikakav garant da ces ostati u ekipi, da ti se nece smanjiti plata, oduzeti kapitensku traku.... jer to ustvari ne zavisi od vas, niti od vaseg truda, vasih igara, vasih sposobnosti.
to zavisi od nekih faktora koji nemaju veze sa zelenim terenom."

drugim rijecima, ukoliko cijenite sebe, ne idite u F. K. Sarajevo(ili budite tu samo dok ne nadjete nesto drugo).

moj Husrefe, ovi ce i tebe ocrniti.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 09 jun 2013, 22:06

Hajd davno sam se pomirio da smo jedan mali smijesni klub kojeg vode mahalci koji samo peru pare preko njega i igraju se sa ugledom kluba koji postoji prije nego su oni rodjeni, za koji su prolili znoj, dali svoju mladost, krv i zivot mnogi nasi velikani. Al da otjeraju najboljeg igraca i da mu u najboljim godinama daju manju platu, a imaju para da daju nekom Radulovicu iz Pertovca i da mu placaju stan da zivi....pa to je da se ubijes i objesis od muke....mene je toliko sramota da necu otici na otakmicu da nas vodi Musemic na kvadrat...povraca mi se vise od ovog kluba. Jel Vas STID????

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 jun 2013, 22:08

Mogli su naci bolji razlog, cuj koristili bi ga manje a covjek u najboljim igrackim godinama. Ako je do sad bio dobar sad bi trebao biti jos bolji. Uvijek se moze dovesti stoper njegovih kvaliteta ukoliko postoji finansijska mogucnost, ali ne vidim razlog zasto da se to radi i da rizikujes da promasis transfer kad vec imas dobrog igraca, i uz to njegova pozicija nije bas najkriticnija u timu. Nisam neki poznavatelj situacije u Sarajevu, ali mislim da on nije najgori igrac u prvih 11, cak bih rekao da je obratno.
Celik!3,2,2.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 jun 2013, 00:04

ado-hz je napisao/la:Sedin Torlak inace rodjen 1985god, 12.januara, sa svojih 28god igrao u zivotnoj formi, zatvarao kad je i trebao i nije, stizao kako je znao svaku loptu, vadio nas u toliko utakmica sam i sad nije za prvog tima nego je za klupe :D :D :D
Pa ovo je nesto najgluplje sto sam ikad vidio u svom zivotu i cuo. Prvo sam mislio da je najgluplje kad jedan covjek koji je odigrao preko 150utakmica za klub i bio kapiten preda traku nekome ko se natrpao para i dosao da rekreativno igra i zeza se, ali nije ipak. Ovo je show, cirkus Embel Riva :D :D :D
Kakvu mi imamo upravu to nema niko na ovom svijetu :D
Mislim da sa ovim Husref nema nista ama bas nista, ovo je maslo nekog drugog ;)
pa Husref otkako je došao Torlak je nekako zapostavljen, uzmu mu kapitensku i daju onom poluigracu, pa ga neke utakmice stavlja bez razloga na klupu i tako do kraja sezone. Ja Husrefa cijenim kao trenera al u ovoj sitaciji debelo je pogriješio, Torlak je Kanavaro za 90% štopera u našoj bjednoj ligi, a kamoli da ne može igrati u prvoj postavi Sarajeva pored Comora i ostalih antitalenata. Cisto sumnjam da on može sada napraviti neki znacajniji ino transfer, plafon hrvatska liga i slicno, a sigurno bi Sarajevu valjao u evropi i u sljedecoj sezoni ako se misli ici na vrh. Dovode nekakvog crnogorca za koga ni u crnoj gori culi nisu, a tjeraju momka koji je fakat ginuo u dresu Sarajeva

fuj
nema potpisa

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 10 jun 2013, 00:42

Torlak voli Sarajevo i najborbeniji je igrac, ali daleko je od najboljeg igraca Sarajeva, a da ne pricam za ligu. Mislim da je Tatko i Dupi bolje rjesenje, nekako mi je ga zao, ljepse bi bilo da je otisao vani kao slobodan igrac mada on nema gdje da ide, jer fakat nema nekog kvaliteta i mnogo puta sam gledao kako je ispadao bez potrebe ali prednama je pa cemo da vidimo sta ce biti dalje.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 10 jun 2013, 07:40

nusko je napisao/la:Torlak voli Sarajevo i najborbeniji je igrac, ali daleko je od najboljeg igraca Sarajeva, a da ne pricam za ligu. Mislim da je Tatko i Dupi bolje rjesenje, nekako mi je ga zao, ljepse bi bilo da je otisao vani kao slobodan igrac mada on nema gdje da ide, jer fakat nema nekog kvaliteta i mnogo puta sam gledao kako je ispadao bez potrebe ali prednama je pa cemo da vidimo sta ce biti dalje.
Nisam najupuceniji,i gledao sam par utakmica Sarajeva...al da kazes da su Tatomirovic i Dupovac bolje rijesenje od Torlaka to mi nekako nidze veze...Pa dupovac je ucio igrat stopera od Torlaka,a za tatomir. da ne pricam
Amare hvala ti...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 10 jun 2013, 08:30

Ma jedina mana kod Torlaka je sto nema neku brzinu. Ali kad skontas ne cuva Messia u svakoj utakmici, igra u nasoj ligi.
#divovi

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 10 jun 2013, 10:17

Sta sad svi pametujete nema veze idemo dalje Torlo tebi hvala na svemu i puno srece u nastavku karijere pa necemo sad covjeka vuci za rukav i govorit ostani ostani nema toga... ;)

Zelja Musemica je ova. 8-)

Do dogovora oko produženja saradnje nije došlo te će ovaj 28-godišnji fudbaler nakon pet godina boravka u Sarajevu, pronaći novi klub.

Kako saznaje SportSport.ba, FK Sarajevo već traži zamjenu za ovog fudbalera, a želja trenera Husrefa Musemića je defanzivac banjalučkog Borca, Vule Trivunović. Problem predstavlja to što Trivunović ima još godinu dana ugovora sa Borcem.

Torlak je u bordo momčad stigao 2008. godine iz ekipe SAŠK Napredak. 8-)

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 10 jun 2013, 11:45

Prvi dio priprema Sarajevo će obaviti u glavnom gradu, gdje će boraviti od 10. do 17. juna.
Jutarnji treninzi u tome periodu će biti smješteni u Hrasnici, dok će se popodne trenirati na Koševu. Nakon sedam dana u Sarajevu, bordo tim će otputovati u Sloveniju, tačnije u Mursku Sobotu, gdje će obaviti finalni dio priprema.

Planirano je i odigravanje nekoliko pripremnih utakmica, a već je poznato da će Sarajlije 18. juna igrati protiv slovenačkog prvaka Maribora, a tri dana kasnije snage će odmjeriti i sa kijevskim Arsenalom. Prema riječima trenera Musemića, u Sloveniji će biti odigran još jedan kontrolni meč 24. juna, a protivnik će biti naknadno utvrđen.

Osim toga, na Koševu je planirana i kontrlona utakmca 27. juna koja bi trebala poslužiti kao generalna proba za novu sezonu, koja za tim sa Koševa zvanično počinje 4. jula prvim nastupom u kvalifikacijama za Evropsku ligu. ;)

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 10 jun 2013, 12:39

zeljo4life je napisao/la:
nusko je napisao/la:Torlak voli Sarajevo i najborbeniji je igrac, ali daleko je od najboljeg igraca Sarajeva, a da ne pricam za ligu. Mislim da je Tatko i Dupi bolje rjesenje, nekako mi je ga zao, ljepse bi bilo da je otisao vani kao slobodan igrac mada on nema gdje da ide, jer fakat nema nekog kvaliteta i mnogo puta sam gledao kako je ispadao bez potrebe ali prednama je pa cemo da vidimo sta ce biti dalje.
Nisam najupuceniji,i gledao sam par utakmica Sarajeva...al da kazes da su Tatomirovic i Dupovac bolje rijesenje od Torlaka to mi nekako nidze veze...Pa dupovac je ucio igrat stopera od Torlaka,a za tatomir. da ne pricam
Pa Tatko je igrao beka vjerovatno kad si gledao,al igrali su njih dovjica dvije tekme u paru i cinili su mi se vise nego dobro, a ja bi volio da je Sedin ostao, al kad vec nije kazem da nismo nista slabiji na toj poziciji

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 jun 2013, 17:53

slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jun 2013, 19:25

Nazalost cinjenica je da je ova prozivka ovako rano,ovo rano mislim pod tim da igraci iz nase lige uveliko traze bilo kakvu ligu vani da se ispale,i mi kao takvi tu tesko nesto mozemo naci rijesenje u ovom trenutku,svi oni su sad negdje u mislima pa ako im sta propadne eto ih ovamo,tako da vjerovatno ce jos mjesec proci mi ekipu sastavit kako treba necemo,cak vjerujem u neke dolaske eventualne i nakon Evrope,tako nam je kako nam je

Neznam opet zasto neko drami jel otisao je Torlak eto Hadzija ima i nekih sansi da ostane,ovo sve ostalo je tu,i ovo ce vjerovatno biti prvi put nakon xxx sezona da se kostur ekipe nije razvalio pod tim kostur mislim na bar 5 igraca koji su bili konstantno u prvih 11...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 10 jun 2013, 20:02

miky_hz je napisao/la:Nazalost cinjenica je da je ova prozivka ovako rano,ovo rano mislim pod tim da igraci iz nase lige uveliko traze bilo kakvu ligu vani da se ispale,i mi kao takvi tu tesko nesto mozemo naci rijesenje u ovom trenutku,svi oni su sad negdje u mislima pa ako im sta propadne eto ih ovamo,tako da vjerovatno ce jos mjesec proci mi ekipu sastavit kako treba necemo,cak vjerujem u neke dolaske eventualne i nakon Evrope,tako nam je kako nam je

Neznam opet zasto neko drami jel otisao je Torlak eto Hadzija ima i nekih sansi da ostane,ovo sve ostalo je tu,i ovo ce vjerovatno biti prvi put nakon xxx sezona da se kostur ekipe nije razvalio pod tim kostur mislim na bar 5 igraca koji su bili konstantno u prvih 11...
Hadžija u Izrael izgleda ide, opširnije ovdje

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 10 jun 2013, 21:12

Samo ako neko hoce da zna bili su danas pregovori Hadzic-vasa uprava...Nije postignut konacan dogovor(on nije zadovoljan ponudjenim,valjda mu malo davali ili nesto na foru sad da potpise da uzmu nesto za njeg)ali definitivan rasplet cete znati u srijedu kad ce opet sjesti al koliko sam cuo 70-30 nece ostati...
Sve najbolje pravim navijacima mladjeg gradskog kluba :)
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 jun 2013, 22:11

Svaka cast vasoj upravi sto je nasla mjesto za hodzu malog,tuga mi svaki put bude kad ga vidim,a znam da je "otjeran" iz sarajeva i znam da citav zivot zivi za vas klub.
elem,cestitam na potezu,ko god da je zasluzan

p.s.- komsija,ako nista plakat ces iz prvog reda,kad opet uzmemo titulu :P :lol: :lol: :lol:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 10 jun 2013, 23:03

Ovdje se mora objasniti nekim ljudima da niko ne drami sto je otisao Torlak, nego se postavlja pitanje na koji je nacin otisao, kako i zasto. Prvo iole upuceniji u nas klub ili bliski ljudi sa nasim bivsim kapitenom zna o cemu se ovdje radi. Njemu rade o glavi vec 2 zadnje godine i pokusavaju da ga otjeraju i na kraju su i uspjeli. Niko njega nije molio da ostane jer nije ni trebalo da se moli, momak je zelio da ostane u klubu kojeg voli i u klubu koji mu je dao ime i prezime, a i on isto puno dao klubu. Torlaka su otjerali, kazem otjerali jer je to jedina istina jer su mu htjeli smanjiti platu i zato sto je dobar sa navijacima, a nasoj upravi se ne svidja ako je jedan igrac dobar sa navijacima....ko je pametan skontat ce o cemu pricam.

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 10 jun 2013, 23:10

Torlak je imao 5 000 mjesecno, pricao sam s jednim igracem i kaze da se tako prica, sad je li istina ili ne ostaje da vidimo.

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 10 jun 2013, 23:24

nusko je napisao/la:Torlak je imao 5 000 mjesecno, pricao sam s jednim igracem i kaze da se tako prica, sad je li istina ili ne ostaje da vidimo.
Ne pricaj gluposti. Torlak je imao 1.500KM mjesecno platu.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 10 jun 2013, 23:46

Guvo je napisao/la:
nusko je napisao/la:Torlak je imao 5 000 mjesecno, pricao sam s jednim igracem i kaze da se tako prica, sad je li istina ili ne ostaje da vidimo.
Ne pricaj gluposti. Torlak je imao 1.500KM mjesecno platu.
E ako je Torlak imao milju i po,jbg onda,koliko imaju ostali :?
SLOBODA NAVIJAČIMA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.