Moze, ali na tribineHigh je napisao/la:Da mi ipak zovnemo Čomora nazad?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Moze, ali na tribineHigh je napisao/la:Da mi ipak zovnemo Čomora nazad?
Koji Mustedanagić ? Mirza ?High je napisao/la:U-17 FK Sarajevo 2:0 HŠK Zrinjski, strijelci: Hećo, Žiga.
U-19 FK Sarajevo 4:2 HŠK Zrinjski, strijelci: Plakalo (2), Mustedanagić (2).
Čestitke timu U-17 na tituli, naši momcima iz U-19 tima trebaju još dvije pobjede da bi uradili isto!
Bolje na olimpijaduSarajlijc@ je napisao/la:Moze, ali na tribineHigh je napisao/la:Da mi ipak zovnemo Čomora nazad?
Haha dobrazeljo4life je napisao/la:moustapha je napisao/la:Ovaj Radulovic ni na Youtubeu ne izgleda dobro.
Vodit ce Husref ekipuzamorano je napisao/la:Zna li ko od vas hoce li Husref voditi Sarajevo s klupe u Evropi kada budete igrali? Ili je jos na kucnom lijecenju?
Ja se bojim da ne zaigra za neki klub iz nase ligemoustapha je napisao/la:Sramota za upravu ako na ovakav nacin ode Torlak.
Njega bi svako uzeo bez razmisljanja...i ja mislim da ce kod hostaplera zavrsiti...moustapha je napisao/la:To mu je prioritet. Mislim da ce ga Gracic uzeti bez razmisljanja.
Kako moze biti molim te, eto hajde reci ti ? Nego sta nego smo losiji, tonemo covjece !High je napisao/la:Prozivka je za dva dana. Baš me zanima na šta će ta lista igrača ličiti. Ne bih se čudio da budemo slabiji nego prethodne sezone ako je sudeći po trenutnoj situaciji. Al' sačekajmo da vidimo kako će to biti, prije svega, na terenu. Ne pehirajmo, života vam.
miky_hz je napisao/la:Vodit ce Husref ekipuzamorano je napisao/la:Zna li ko od vas hoce li Husref voditi Sarajevo s klupe u Evropi kada budete igrali? Ili je jos na kucnom lijecenju?
Kazu da Husref odlicno izgleda, mozda malo samo da je izgubio koju kilu, nista strasno. I nek mu dragi Bog podari fino zdravlje, ostalo je manje bitno.zamorano je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Vodit ce Husref ekipuzamorano je napisao/la:Zna li ko od vas hoce li Husref voditi Sarajevo s klupe u Evropi kada budete igrali? Ili je jos na kucnom lijecenju?
Hvala na infu...znaci Husref je opet onaj stari...sretno mu vodjenje kluba...
Trenutno korisnika/ca: riki46, Tatamata1946 i 35 gostiju.