Nakon jedne sezone , to je opis Chelsea sto si ti napisao , kupuju igrace po 70 , 80 do 100 miliona nakon jedne sezone i onda se pitate zasto su igraci losi . Jedna sezona ne znaci da ce nastaviti u tom ritmu. Ti bi klupirao koga? Saku koji vec cetiri godine je standardan i konstantan, Fodena koji je igrac sezone , Bellinghama koji je top igrac . Gledaj malo fudbal uopsteno a ne navijacki.wadethegreat je napisao/la: ↑26 jun 2024, 16:56ali je Palmer zasluzio da starta nakon onakve sezone pa ispred koga ne znam niko ne briljira.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Zadnja izmjena: Nicolasaubameyang, dana/u 26 jun 2024, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Phodena 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nista drug, slazem se s tobom

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nadam se da ce Southgate biti pametan i ubacit Gordona.
Vraca se do sljedeceg meca
guze ljudi moj justine a ti jos u maminom podrumu
- JayCatwright
- Kontakt:
Dao ti ga je ovdje i to fino, a ti pričaj šta hoćeš

- wadethegreat
- Kontakt:
Prvo statisticki je imao bolju sezonu od sve trojice.Nicolasaubameyang je napisao/la: ↑26 jun 2024, 18:06Nakon jedne sezone , to je opis Chelsea sto si ti napisao , kupuju igrace po 70 , 80 do 100 miliona nakon jedne sezone i onda se pitate zasto su igraci losi . Jedna sezona ne znaci da ce nastaviti u tom ritmu. Ti bi klupirao koga? Saku koji vec cetiri godine je standardan i konstantan, Fodena koji je igrac sezone , Bellinghama koji je top igrac . Gledaj malo fudbal uopsteno a ne navijacki.wadethegreat je napisao/la: ↑26 jun 2024, 16:56ali je Palmer zasluzio da starta nakon onakve sezone pa ispred koga ne znam niko ne briljira.
Drugo sto ne bi nastavio momak je ocigledno pretalentovan.
Pa ovdje se redovno pise za igrace koju su duplo slabije sezone imali jednom da su WC.
Dalje 3 utakmice su prosle ova trojica izgledaju brutalno lose vrijeme je da jednog zamijeni to je moja poenta.
Da oni igraju nesto ja bih sutio ovako nema smisla da sjedi na klupi.
Jos kad se cuju price iz kampa od strane drugih igraca jos manje smisla ima.
-
- Kontakt:
Mislis da jedan igrac moze nesto promijenit? Kane koji je jedan od najboljih napadaca , koji zna fudbal nema suta kako treba . Ova ekipa bi trebala igrat 4 4 2 , cak pokusat kanea i judea u napadu. Soutghate se bas pogubio , slazem se treba mijenjat ali problem je sto su svi bolji igraci na krilima ljevaci.wadethegreat je napisao/la: ↑26 jun 2024, 18:34Prvo statisticki je imao bolju sezonu od sve trojice.Nicolasaubameyang je napisao/la: ↑26 jun 2024, 18:06Nakon jedne sezone , to je opis Chelsea sto si ti napisao , kupuju igrace po 70 , 80 do 100 miliona nakon jedne sezone i onda se pitate zasto su igraci losi . Jedna sezona ne znaci da ce nastaviti u tom ritmu. Ti bi klupirao koga? Saku koji vec cetiri godine je standardan i konstantan, Fodena koji je igrac sezone , Bellinghama koji je top igrac . Gledaj malo fudbal uopsteno a ne navijacki.wadethegreat je napisao/la: ↑26 jun 2024, 16:56
ali je Palmer zasluzio da starta nakon onakve sezone pa ispred koga ne znam niko ne briljira.
Drugo sto ne bi nastavio momak je ocigledno pretalentovan.
Pa ovdje se redovno pise za igrace koju su duplo slabije sezone imali jednom da su WC.
Dalje 3 utakmice su prosle ova trojica izgledaju brutalno lose vrijeme je da jednog zamijeni to je moja poenta.
Da oni igraju nesto ja bih sutio ovako nema smisla da sjedi na klupi.
Jos kad se cuju price iz kampa od strane drugih igraca jos manje smisla ima.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa govorim ja od pocetka da je do Southgatea nije ni do Fodena ni Do Judea ni do Sake.
Fazon je sto Palmeru ne treba ni sistem ni da mu saigraci nesto aman zaman igraju. Individualno je bas jak igrac.
Ovogodisnji Celzi je za to dokaz. Ja koji ih redovno pratim kazem ti da je igrao u nekoj jacoj ekipi duplo vise asista bi imao sta su sve fulali servirano na tacni...
Moze Palmer na 10 evo ode Foden.
Moze se tu svasta iskombinovati sa Judeom Palmerom Sakom Fodenom kim god samo yebiga imaju bas bas loseg trenera na klupi.
Ali Englezi su strucnjaci da upropaste dobre generacije...
Fazon je sto Palmeru ne treba ni sistem ni da mu saigraci nesto aman zaman igraju. Individualno je bas jak igrac.
Ovogodisnji Celzi je za to dokaz. Ja koji ih redovno pratim kazem ti da je igrao u nekoj jacoj ekipi duplo vise asista bi imao sta su sve fulali servirano na tacni...
Moze se tu svasta iskombinovati sa Judeom Palmerom Sakom Fodenom kim god samo yebiga imaju bas bas loseg trenera na klupi.
-
- Kontakt:
Lagano top ekipu sastavit , al kad ti je na klupi covjek koji niko ne zna ni kako je dosao . Rice Mainoo vezni , desno Foden/Eze , lijevo Saka/Palmer i naprijed Jude i Kane . Samo sto ovaj na klupi to ne razumije.wadethegreat je napisao/la: ↑26 jun 2024, 18:48Pa govorim ja od pocetka da je do Southgatea nije ni do Fodena ni Do Judea ni do Sake.
Gledao sam ja Chelsea, vidi se koliko Palmer iskace , pogotovo sto mi se svidja je zadnji pas , to nema vecina danasnjih igraca.
- JayCatwright
- Kontakt:
Trossard najgori igrač Belgije na prvenstvu 

Najgori igrači na Euru do sada:
1.Trent
2.Van Dijk
3.Trossard
4.Sergej Milinković Savić
5.Faes
1.Trent
2.Van Dijk
3.Trossard
4.Sergej Milinković Savić
5.Faes
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
-
- Kontakt:
Ne volim kad ga citiraju pa moram citat baljezganje, al nek sichily-rz je napisao/la: ↑26 jun 2024, 17:39Jazuk što se nisi odjavio poslije prvog, ne mora značiti da je ponavljanje nužno majka znanja, ti si dobar primjer.JayCatwright je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:13
Trolao sam sa otprilike 70 naloga na forumu, ali na svakom mi je brokula bio najgluplji. Jedna zanimljivost

Brat sam sebi svoj problem citira i opet kod ociju slijep
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17