@High pasa sta je ovo iznad?High je napisao/la:Kako navode, Marko Radulović treba biti naš novi igrač...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- mirzabavarac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tek sad vidim. Do mene je. Duga priča. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Opet macak u vreci ,ne dobro ne ne,cuj fol Radulovic preporucio Radulovica hebo te led
Aj ono kao tjesim se ovim da ga su ga gledali par puta na dijelu,no svakako nije igrac kakvog navijaci ocekuju,bez obzira pokazao se drama dobro ili drama lose to nije to,NN igrac zar nam nije dosta takvih
Aj ono kao tjesim se ovim da ga su ga gledali par puta na dijelu,no svakako nije igrac kakvog navijaci ocekuju,bez obzira pokazao se drama dobro ili drama lose to nije to,NN igrac zar nam nije dosta takvih
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- mirzabavarac
- Kontakt:
Sta je bilo nije valjda nesto opasno nedaj boze?High je napisao/la:Tek sad vidim. Do mene je. Duga priča.
Ako je sudeći po imenu i prezimenu, onda je garat neki iz Granda...
@ mirzabavarac, druže, sve fercera!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- mirzabavarac
- Kontakt:
Bgm si me zabrino ali hajde sad je lakse.High je napisao/la:Ako je sudeći po imenu i prezimenu, onda je garat neki iz Granda...
- moustapha
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
opet mi po starom. dolaze neki anonimci, ali eto vjerujmo husrefu.
dobrodosao marko
dobrodosao marko
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
A slobodan igrač, a sigurno nije ni postavljao neke velike uslove...Evolution87 je napisao/la:opet mi po starom. dolaze neki anonimci, ali eto vjerujmo husrefu.
dobrodosao marko
Ne možemo drugačije...
Prozivka je za dva dana. Baš me zanima na šta će ta lista igrača ličiti. Ne bih se čudio da budemo slabiji nego prethodne sezone ako je sudeći po trenutnoj situaciji. Al' sačekajmo da vidimo kako će to biti, prije svega, na terenu. Ne pehirajmo, života vam.
A ne pehiramo, samo kako stvari stoje...High je napisao/la: Ne pehirajmo, života vam.
P.S. Ima li šta za one dogovore?
Ima li kakve konkretnije priče za Torlaka i Hadžića ?
- zeljo4life
- Kontakt:
moustapha je napisao/la:Ovaj Radulovic ni na Youtubeu ne izgleda dobro.
Amare hvala ti...
Veće su šanse da Hadžić ostane nego Torlak. Ovaj drugi je već našao novi klub, a Hadžić ima odličnu ponudu iz Izraela.
U veoma minimalnim šansama da ostanu obojica, jedan ima vece sanse. hahahhah
Sretno obojici, ako ce se vracati, neka se vrate za 2 godine. nemoj samo u 35 godini života
Sretno obojici, ako ce se vracati, neka se vrate za 2 godine. nemoj samo u 35 godini života
U-17 FK Sarajevo 2:0 HŠK Zrinjski, strijelci: Hećo, Žiga.
U-19 FK Sarajevo 4:2 HŠK Zrinjski, strijelci: Plakalo (2), Mustedanagić (2).
Čestitke timu U-17 na tituli, naši momcima iz U-19 tima trebaju još dvije pobjede da bi uradili isto!
U-19 FK Sarajevo 4:2 HŠK Zrinjski, strijelci: Plakalo (2), Mustedanagić (2).
Čestitke timu U-17 na tituli, naši momcima iz U-19 tima trebaju još dvije pobjede da bi uradili isto!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto imam osjecaj da ce biti dobar igrac, jedno je sigurno gori od Come ne moze biti
Zbog zamjene za Torlaka se ne sekiram, mnogi zaboravljaju na Tatka izgleda

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Vala baš, ništa ne valja puuuu jooojzeljo4life je napisao/la:moustapha je napisao/la:Ovaj Radulovic ni na Youtubeu ne izgleda dobro.
Sarajevo ljubavi moja!
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Hajd vi pregledajte opet taj YT snimak. Ako je zezancija samo zbog zezancije, postujem. Ali... 
Da mi ipak zovnemo Čomora nazad?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.