ja volim igrati sve iznad, pa bih volio prijedloge za over hah, a kakvog mirzu??NBAFAKER je napisao/la:Boozer OVERdiplomatija je napisao/la:e hvala bogu veceras se nesto uzelo, a moze li mi molim vas neko razraditi malo ovu utakmicu boston - chicago ima na sport klubu u 1h, da mi predlozite igrace koji ce ici preko koseva i uopste sta mislite sta za tu utakmicu, hocu samo nju da odigram, da uzivam do 4 hah, hvala
Noah UNDER
i neces da uzivas tu, nego ces da gledas Mirzu !
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- diplomatija
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Evo ti napisi 5-6 parova i prođi ih... i tako par veceri za redom svakako i dakako. E tek onda nemamo pojmamandraX je napisao/la:Ko ti dade pristup' internetu majke ti.NBAFAKER je napisao/la:Pratim vas dugo vremena, pojma nemate, ne znam ko vam pristup kladionici,
Ne mori znalac.

- 10DelPiero
- Kontakt:
Moze li bilo kakav komentar na Affalo under, nisam nikakav poznavalac kosarke ali sam vidao ovdje da ga raja cesto igra under pa ja po tome i veceras odigrah 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- diplomatija
- Kontakt:
sta je sa pierce, garnet, rondo, boozer ko bi trebao ici preko
http://www.rotoworld.com/teams/injuries/nba/all/" onclick="window.open(this.href);return false; ovde pise da odrađuje kaznu neku. A evo izgleda da ne igra ni Deng. To odmah Boozeru(+18) daje nekih +5-6 lopti.Titova-Juga je napisao/la:Magiiic je napisao/la:Prvi koji mi je pao za oko je A.Horford +15
Par dana prije Atlanta i Bruklin su igrali tekmu i on je dao 17 poena uz sut iz igre 7-12 sto nije ni malo lose.U prilog ide sto nema ni veceras Smitha pa ce i veceras Horford uzeti 15-ak lopti. A B.Lopez ne igra neku posebnu odbranu.Vise je orjentisan prema napadu .
Slazem se ali samo u slucaju da Josh ne bude igrao mada sam ja negdje procitao da bi cak mogao igrati.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Golden State under 95,5 poena
Nema Curry-a u redovima GS-a koji je prevazan igrac za ovu ekipu sto se pokazalo i u prosloj tekmi
koju su igrali kuci protiv Miami-a i tada su dali stidljivih 75 poena. Jednostavno, bez njega nije
ni blizu ista ekipa jer redovno postize 20+ poena i 6,6 asistencija po utakmici. Spursi svakako
u prosjeku ove sezone kuci primaju 93 poena sto je ispod ove margine tako da oslabljeni GS tesko
da moze preko 90 poena veceras.
Cousins under 18,5
U analizama uvijek moram napomenuti koliko mi se svidja ovaj igrac ali nazalost veceras nikako
da ugledam neku mogucnost da se on naigra pored strasne odbrane Medjeda u reketu. U nedavno odigranoj
tekmi u Sacramentu je postigao stidljivih 7 poena. Pri tome treba dodati da su Kingsi nekako tradicionalna
musterija Medjeda i da su rijetka ekipa kojima Medjedi uspijevaju prebaciti 100 poena. U navedenoj tekmi u
Sacramentu je bio rezultat 113-81 za Medjede.
Ja sam ovaj "dubl" odigrao ranije tj. dodao sam Galatasaray daje gol jer mi trazi 3 para.
Ulog na ovo je malkice veci nego uobicajeno jer sam nekako poprilicno ubijedjen u ovaj izbor.
Tu ima jos nekih zanimljivih igraca i opcija, neke cu iznijeti a nisam ni ja jos odigrao,
tj. nisam odlucio kako ih kombinovati.
Brooklyn Netsi over 100,5 poena
Jednostavno su druga ekipa nakon odlaska Avery-a sa klupe...igraju brzu i ofanzivnu kosarku
sa puno rotacija i to se pokazuje rezultatski jer postizu mnogo vise koseva. Da su od pocetka sezone
igrali ovdje sad bi na njih margina bila nekih 107 ili 108 poena ali se i te margine uglavnom
formiraju na osnovu ukupnog prosjeka kojeg malo kvari rani dio sezone. Preksinoc su im ubacili
95 poena u Atlanti uz poprilicno los sut Joe-a Johnsona (ucinak 4-15) te ako se malo bolje to
popravi ili rasporedi na neke druge igrace, ode lagano u over.
Brook Lopez over 17,5 poena
U skladu sa gornjom analizom mi logicno djeluje da on ide u over. igra puno, vazna je karika
i u dobroj je formi. Preksinoc im je zabio 22 poena.
Rondo over 13,5 poena
Njega nikada ne igram ali malo istrazivajuci odnose ove dvije ekipe primjetih da Rondo nekako
bas voli da igra protiv Bullsa. ove sezone je oba puta isao debelo u over (26 i 20 poena) tako
da ga tipujem veceras na over.
Trebao bi i Duncan over 15,5 jer je Golden State uzasan u defanzivi pod kosem ali treba biti
oprezan jer je moguc blow out pa da sjedi na klupi veliki dio tekme.
Kaman over 10,5
U zadnje vrijeme mi se itekako isplatilo ispracanje overa na "velike" igrace kada igraju
protiv Oklahome koja dopusta poprilicno veliki broj poena protivnickim centrima. U
prosloj tekmi koja je otisla u produzetke Kaman im je zabio 17 poena. On u Dallas-u i
nema bas ozbiljne alternative tako da je izgledan over na marginu koja je poprilicno
nisko postavljena s obzirom da mu je prosjek 12,8 poena po tekmi.
Nema Curry-a u redovima GS-a koji je prevazan igrac za ovu ekipu sto se pokazalo i u prosloj tekmi
koju su igrali kuci protiv Miami-a i tada su dali stidljivih 75 poena. Jednostavno, bez njega nije
ni blizu ista ekipa jer redovno postize 20+ poena i 6,6 asistencija po utakmici. Spursi svakako
u prosjeku ove sezone kuci primaju 93 poena sto je ispod ove margine tako da oslabljeni GS tesko
da moze preko 90 poena veceras.
Cousins under 18,5
U analizama uvijek moram napomenuti koliko mi se svidja ovaj igrac ali nazalost veceras nikako
da ugledam neku mogucnost da se on naigra pored strasne odbrane Medjeda u reketu. U nedavno odigranoj
tekmi u Sacramentu je postigao stidljivih 7 poena. Pri tome treba dodati da su Kingsi nekako tradicionalna
musterija Medjeda i da su rijetka ekipa kojima Medjedi uspijevaju prebaciti 100 poena. U navedenoj tekmi u
Sacramentu je bio rezultat 113-81 za Medjede.
Ja sam ovaj "dubl" odigrao ranije tj. dodao sam Galatasaray daje gol jer mi trazi 3 para.
Ulog na ovo je malkice veci nego uobicajeno jer sam nekako poprilicno ubijedjen u ovaj izbor.
Tu ima jos nekih zanimljivih igraca i opcija, neke cu iznijeti a nisam ni ja jos odigrao,
tj. nisam odlucio kako ih kombinovati.
Brooklyn Netsi over 100,5 poena
Jednostavno su druga ekipa nakon odlaska Avery-a sa klupe...igraju brzu i ofanzivnu kosarku
sa puno rotacija i to se pokazuje rezultatski jer postizu mnogo vise koseva. Da su od pocetka sezone
igrali ovdje sad bi na njih margina bila nekih 107 ili 108 poena ali se i te margine uglavnom
formiraju na osnovu ukupnog prosjeka kojeg malo kvari rani dio sezone. Preksinoc su im ubacili
95 poena u Atlanti uz poprilicno los sut Joe-a Johnsona (ucinak 4-15) te ako se malo bolje to
popravi ili rasporedi na neke druge igrace, ode lagano u over.
Brook Lopez over 17,5 poena
U skladu sa gornjom analizom mi logicno djeluje da on ide u over. igra puno, vazna je karika
i u dobroj je formi. Preksinoc im je zabio 22 poena.
Rondo over 13,5 poena
Njega nikada ne igram ali malo istrazivajuci odnose ove dvije ekipe primjetih da Rondo nekako
bas voli da igra protiv Bullsa. ove sezone je oba puta isao debelo u over (26 i 20 poena) tako
da ga tipujem veceras na over.
Trebao bi i Duncan over 15,5 jer je Golden State uzasan u defanzivi pod kosem ali treba biti
oprezan jer je moguc blow out pa da sjedi na klupi veliki dio tekme.
Kaman over 10,5
U zadnje vrijeme mi se itekako isplatilo ispracanje overa na "velike" igrace kada igraju
protiv Oklahome koja dopusta poprilicno veliki broj poena protivnickim centrima. U
prosloj tekmi koja je otisla u produzetke Kaman im je zabio 17 poena. On u Dallas-u i
nema bas ozbiljne alternative tako da je izgledan over na marginu koja je poprilicno
nisko postavljena s obzirom da mu je prosjek 12,8 poena po tekmi.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- Titova-Juga
- Kontakt:
Magiiic je napisao/la:http://www.rotoworld.com/teams/injuries/nba/all/" onclick="window.open(this.href);return false; ovde pise da odrađuje kaznu neku. A evo izgleda da ne igra ni Deng. To odmah Boozeru(+18) daje nekih +5-6 lopti.Titova-Juga je napisao/la:Magiiic je napisao/la:Prvi koji mi je pao za oko je A.Horford +15
Par dana prije Atlanta i Bruklin su igrali tekmu i on je dao 17 poena uz sut iz igre 7-12 sto nije ni malo lose.U prilog ide sto nema ni veceras Smitha pa ce i veceras Horford uzeti 15-ak lopti. A B.Lopez ne igra neku posebnu odbranu.Vise je orjentisan prema napadu .
Slazem se ali samo u slucaju da Josh ne bude igrao mada sam ja negdje procitao da bi cak mogao igrati.
Znam za to, a Deng ce ti 99% igrati znajuci njega i kako se on nosi s ozljedama... plus to ne mijenja cinjenicu da bih i dalje Noahu iznad 10 igrao jer ce pohvatat dosta skokova.
Ja sam ovdje u vezi Smitha vidio pa ne znam, valjda je game time dec. http://feeds.donbest.com/rawschedule/in ... rvice=true" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
zasto lee under, nema currya, on je jedina alternativa u napaduLenBias je napisao/la:houston under
lee under
brooklyn h1
tri fina para koja ne znam da li bi igrao veceras, kako se ostalim nba kladionicarima ovo cini?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma tu ce prije biti over. Prevazan je igrac, igra puno i ima slobodu a i ne igraju protiv neke defanzivne ekipe ali ne mogu sve ispratiti pa je to za mene NO BET. Da je ponuda losija igrao bih njega over.10DelPiero je napisao/la:Moze li bilo kakav komentar na Affalo under, nisam nikakav poznavalac kosarke ali sam vidao ovdje da ga raja cesto igra under pa ja po tome i veceras odigrah
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black

Da se ima sta pratit..

- Titova-Juga
- Kontakt:
Cini mi se da je negdje 16,5, negdje 17,5 Afflalo. 16.5 bih ga definitivno igrao iznad jer igra preko 35 min i strasno puno suteva uzima a igraju protiv Charlotte koja je katastrofalna defanzivna ekipa
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
osjecaj i neke moje vizije, nista vise, tako igram citav zivot i itekako mi se isplatinick je napisao/la:zasto lee under, nema currya, on je jedina alternativa u napaduLenBias je napisao/la:houston under
lee under
brooklyn h1
tri fina para koja ne znam da li bi igrao veceras, kako se ostalim nba kladionicarima ovo cini?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Rondo 13,5 OVER
Affalo 17,5 OVER
DeRozan 18,5 UNDER
Nowitzki 17,5 UNDER
George 17,5 OVEr
Noah 10,5 OVER
Holiday 18,5 UNDER
74KM
hebat gaa
Mozda bog posalje srece malo
Affalo 17,5 OVER
DeRozan 18,5 UNDER
Nowitzki 17,5 UNDER
George 17,5 OVEr
Noah 10,5 OVER
Holiday 18,5 UNDER
74KM
hebat gaa
Mozda bog posalje srece malo
- EmirSioux89
- Kontakt:

Evo sta sam ja igro ove dvije pokupio od Dr

Manchester United!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Hvala vam obojci da znam barem sta da ocekujem, tako mi i treba kad igram nesto sto mi nije poznato 

Alessandro Del Piero !
- Titova-Juga
- Kontakt:
EmirSioux89 je napisao/la:
Evo sta sam ja igro ove dvije pokupio od Drjer znam da zna momak.A ova moj neki osjecaj znam da Boozer varira
al mislim da ce veceras dobro odigrat
Tesko pored KG-a al vidit cemo, ja se nadam da hoce jer sam Bullsovac! A Booz je malo poceo igrati u zadnje vrijeme,iako su ga do sada u dresu Chicaga krasile te oscilacije iz utakmice u utakmicu
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Ma dobro nije ni Kevin ko nekad moze to Carlos laganoTitova-Juga je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:
Evo sta sam ja igro ove dvije pokupio od Drjer znam da zna momak.A ova moj neki osjecaj znam da Boozer varira
Tesko pored KG-a al vidit cemo, ja se nadam da hoce jer sam Bullsovac! A Booz je malo poceo igrati u zadnje vrijeme,iako su ga do sada u dresu Chicaga krasile te oscilacije iz utakmice u utakmicu

Manchester United!
- Titova-Juga
- Kontakt:
EmirSioux89 je napisao/la:Ma dobro nije ni Kevin ko nekad moze to Carlos laganoTitova-Juga je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:
Tesko pored KG-a al vidit cemo, ja se nadam da hoce jer sam Bullsovac! A Booz je malo poceo igrati u zadnje vrijeme,iako su ga do sada u dresu Chicaga krasile te oscilacije iz utakmice u utakmicuto ti pricam zato sam i igro jer je odlicnu proslu odigro msm da ce i sad al vidicemo lagano prenos na SportKlubu
Znam, u formi je, a KG vise nije ni blizu sto je bio mada zna nekad iznenadit i podsjetit na stare dane.
Hvala Bogu pa se i retardirani SK odlucio na prijenos Bullsa. Sretno na listicu
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
meni se obicno potrefi da nemam na racunu kad
"dr.van nostrand" komentarise...prosli put sam prepisao mnogo iz njegove analize i dobio nesto novca..vecinu parova je pogodio...mislim sto pise da ne pise u prazno..nekako me uvjeri da odigram sto je napisao..zahvaljujem se ovim putem na njegovim analizama nba
"dr.van nostrand" komentarise...prosli put sam prepisao mnogo iz njegove analize i dobio nesto novca..vecinu parova je pogodio...mislim sto pise da ne pise u prazno..nekako me uvjeri da odigram sto je napisao..zahvaljujem se ovim putem na njegovim analizama nba
Vesnina - Vinci 1 1.75
Date Krumm - Jovanovski 2 1.95
Dodao sam dvije doktorove košarke.
Date Krumm - Jovanovski 2 1.95
Dodao sam dvije doktorove košarke.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.