Zahvaljivam na profiluharebianconero je napisao/la:Ko nam se to vratio ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- harebianconero
- Kontakt:
Re: Chat
Halal ti bilo.
Haj da vidimo zna li iko ko si.
Haj da vidimo zna li iko ko si.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zar je moguće da je prošao jedan dan a da legenda nije ni jedan post na ovoj temi napiso ?

DRUG NEBI TI PUNCA
**** te legendabagrcavi je napisao/la:Zar je moguće da je prošao jedan dan a da legenda nije ni jedan post na ovoj temi napiso ?![]()
FORZA JUVE !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
jos dvije minute babagrcavi je napisao/la:Zar je moguće da je prošao jedan dan a da legenda nije ni jedan post na ovoj temi napiso ?![]()
je.bo tebe-HAR3- je napisao/la:**** te legendabagrcavi je napisao/la:Zar je moguće da je prošao jedan dan a da legenda nije ni jedan post na ovoj temi napiso ?![]()
Donnie Darko je napisao/la:jos dvije minute ba
DRUG NEBI TI PUNCA
Aj sto ja nemam vremena u poslednje vreme za forum,ali kako to da niko nema,jbt jedva jednu stranicu Chata ispisete u poslednje vreme. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Zauzeti smo svi moj stefane , guzimo vecinu vremenaDevil je napisao/la:Aj sto ja nemam vremena u poslednje vreme za forum,ali kako to da niko nema,jbt jedva jednu stranicu Chata ispisete u poslednje vreme.
FORZA JUVE !!!
Ovo Denga huligan
Pa ko tebe takvog banova 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Vratio sam se jos ludji i jos jaci sa posudjenim nikomLBJ MVP je napisao/la:Ovo Denga huliganPa ko tebe takvog banova
FORZA JUVE !!!
Ti si mi ovo sredio pokvaren siDevil je napisao/la:I na kraju biti banovan na oba.![]()
FORZA JUVE !!!
Banuj ga Šejtane 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sta cu ti ja kad navijas za pogresni klub.-HAR3- je napisao/la:Ti si mi ovo sredio pokvaren siDevil je napisao/la:I na kraju biti banovan na oba.![]()
Al vam ga Oumaru utrpa danas posteno
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Šta vam ovo Beograđanin prosipa šuplju 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 13 gostiju.