Palmer je Pele za ostatak Engleske ekipe uključujući i BellinghamaJayCatwright je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:49Cole Palmer registered more shots on target in 19 minutes than Bukayo Saka has done in 216 minutes at the Euros...![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Jer je uputio jedan nidjevezni udarac, a ostatak meca bio zakurca?denimen99 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:55Palmer je Pele za ostatak Engleske ekipe uključujući i BellinghamaJayCatwright je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:49Cole Palmer registered more shots on target in 19 minutes than Bukayo Saka has done in 216 minutes at the Euros...![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bitno da se pronašao novi scapegoat u reprezentaciji nakon Trenta a apsolutno nitko u toj ekipi ne djeluje ni 30% onako kako je inače u klubu.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Treba naglasiti da su oba crnci.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- wadethegreat
- Kontakt:
Ti bas glup lik ili teski bias imas.Brokula je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:02Jer je uputio jedan nidjevezni udarac, a ostatak meca bio zakurca?denimen99 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:55Palmer je Pele za ostatak Engleske ekipe uključujući i BellinghamaJayCatwright je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:49Cole Palmer registered more shots on target in 19 minutes than Bukayo Saka has done in 216 minutes at the Euros...![]()
19 minuta je igrao ne cijeli mec i pokazao vise od Sake Fodena i Bellinghama zajedno. Mislim to vise govori o njihovom prvenstvu nego o Palmeru i njegovom malom sampleu ali eto.
Vidi se da je mali mudonja ne treba mu ni sistem da funkcionise.
Mislim kontam ti si brokula posebna sorta.
Ako nije iz Arsenala kurcina je obicna...
- JayCatwright
- Kontakt:
Trolao sam sa otprilike 70 naloga na forumu, ali na svakom mi je brokula bio najgluplji. Jedna zanimljivost
Čitam maloprije Palmer više puta opucao po golu od Sake na Europskom, jel istina to?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Svi igraci Liverpoola su ocajni na prvenstvu.Nicolasaubameyang je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:54
Najbolji stoper svijeta kazu . Ne pise se o tome koliko je Van Dijk los na Euru
-
- Kontakt:
Najjace od svega sto je Gakpo najbolji, dobar igrac al igra sa ogranicenim Diasom, Nunezom , Eliottom i da ne nabrajam dalje. Bas se u Holandiji vidi da ima kvalitetaMogli je napisao/la: ↑26 jun 2024, 16:00Svi igraci Liverpoola su ocajni na prvenstvu.Nicolasaubameyang je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:54
Najbolji stoper svijeta kazu . Ne pise se o tome koliko je Van Dijk los na Euru
Pokazao vise od Sake i Belinghama zajedno u 19 min i kaze ja imam bias 
Ne daj Boze da je on dao ili asistirao za pobjedu kao sto su to uradili Saka i Belingham u prvoj tekmi, sta bi se tek onda pisalo

Ne daj Boze da je on dao ili asistirao za pobjedu kao sto su to uradili Saka i Belingham u prvoj tekmi, sta bi se tek onda pisalo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Van Dijk i Konate odlični za sada. Kao i Palmer. Pogotovo Palmer. Za 19 minuta je dokazao klasu gdje je imao čak i jedan udarac prema protivničkim vratima 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Jbt da hoće Mančo doć sebi malo pa da se s njihovim klatimo.
Ovi pokušaji topnika ni za quote nisu.
Ovi pokušaji topnika ni za quote nisu.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Bice sljedece sezone. Otprilike cete spasti na njihov nivo
- wadethegreat
- Kontakt:
Saki se nije racunao assist jer se odbila lopta kad smo kod toga....
Frajer nema suta u gol jesil svjestan ti brate toga?
Southgate je problem nije ni Saka ni Trent ni bilo koji igrac ali je Palmer zasluzio da starta nakon onakve sezone pa ispred koga ne znam niko ne briljira.
wadethegreat je napisao/la: ↑26 jun 2024, 16:56Saki se nije racunao assist jer se odbila lopta kad smo kod toga....
Frajer nema suta u gol jesil svjestan ti brate toga?
Southgate je problem nije ni Saka ni Trent ni bilo koji igrac ali je Palmer zasluzio da starta nakon onakve sezone pa ispred koga ne znam niko ne briljira.

-
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Onda su naknadno stavili nije bilo kako god bez sutra u gol i asist na odbijenac za tri tekme cak i ti koji si TY ovog foruma moras priznati da je lose.
Jazuk što se nisi odjavio poslije prvog, ne mora značiti da je ponavljanje nužno majka znanja, ti si dobar primjer.JayCatwright je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:13
Trolao sam sa otprilike 70 naloga na forumu, ali na svakom mi je brokula bio najgluplji. Jedna zanimljivost
- JayCatwright
- Kontakt:
I ti si jedan od boljih primjera lažnog vjernika.chily-rz je napisao/la: ↑26 jun 2024, 17:39Jazuk što se nisi odjavio poslije prvog, ne mora značiti da je ponavljanje nužno majka znanja, ti si dobar primjer.JayCatwright je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:13

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.