Naravno, Savez je obična ****, ali mi je autor još smiješniji, fuj.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To je jedan od ljepših dresova.Drape je napisao/la:Šutili smo kad su došli po zastavu sa ljiljanima, šutili smo kad su došli po himnu, šutili smo kad su došli po svjetloplavi šorc...
Daj nam Legeu ko Crna Gora da ne misle da su neke zvijezde. Mozda ce se spustiti na zemlju i kolektivno zalagati a isto i da navijaci nemaju prevelike ocekivanja. Najvise sam ogorcen na medije, koji su od svijetskog prvenstva pa do danas samo znali objaviti kolika je vrijednost pojedinog igraca na TM. Nista, apsolutno nista nismo postigli za ove 4 godine. Sad mozemo da ocekujemo vise turneja A reprezentacije po eksoticnim destinacijama da budzet ima balans jer od necega se i ove mlade kategorije moraju finansirati.Goalgetter je napisao/la:Hocemo opet Legeu, Saju i suskavce
Najjaci dresDerdiyok je napisao/la:Daj nam Patrick
Ni Mene sadasnje garniture nisu ocarale pa nisam kupovao.Goalgetter je napisao/la:Dobro pa sam cekao sa kupovinom originalnog dresaOvo je smjesno da par dana pred utakmicu Lige Nacija ne znas ni u kakvim dresovima ces igrati. Ali vjerovatno da cemo i dalje u onoj staroj garnituri od adidasa igrati.
Za deset godina uvalis kakvom kolekcionaru za boliglava cifru i boli te brigaShogun je napisao/la:Najbolji prijatelj, koji je Rus, mi je poklonio ovaj novi teget plavi dres za rodjendan. Jos Džeko i njegov broj nastampano pozadi (zna koliko volim Dzeku). Ispade da nikad necemo ni igrati u tom dresu. Limited edition.
gdje su slike ?Goalgetter je napisao/la:Danas su se reprezentativci slikali u novim adidas dresovima.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.