Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 02 dec 2012, 20:13

Možda će neko sada kazati da ja samo kontriram,ali ako se negdje klub preseli najbolje bi bilo osnovati stari klub Olimpik pa onda početi od najniže lige. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 02 dec 2012, 20:16

Mancini je napisao/la:Možda će neko sada kazati da ja samo kontriram,ali ako se negdje klub preseli najbolje bi bilo osnovati stari klub Olimpik pa onda početi od najniže lige. ;)
Nije kontra. To je tvoje mišljenje i šta ti ko ima reći.

Pratim šta se ovo događa i očekivao sam i takva mišljenja

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 dec 2012, 20:21

znači li to da fuzija Olimpica i Slobode, nije 100% sigurna, ili Gracić ima i drugih razmišljanja i ponuda?

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 02 dec 2012, 20:37

AlemC85 je napisao/la:znači li to da fuzija Olimpica i Slobode, nije 100% sigurna, ili Gracić ima i drugih razmišljanja i ponuda?
Ima jos razmisljanja to je sigurnoja mislim sto se Slobode tice, mislim kako sam procitao na njihovoj temi sutra ce biti sve rijeseno ;)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 dec 2012, 20:44

nek im je s srećom, naravno ako uspije fuzija... ;)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 dec 2012, 20:49

Ne vidim zasto mora biti fuzija,zar nije bolje da se klub negdje samo preseli. ;)

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 02 dec 2012, 20:58

ASD je napisao/la:Ne vidim zasto mora biti fuzija,zar nije bolje da se klub negdje samo preseli. ;)
po mome misljenju Olimpic bez navijaca nema buducnost,a kad bi doslo do fuzije onda sigurno bi navijaci Slobode to podrzali ;)
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 dec 2012, 21:00

samocelik je napisao/la:
ASD je napisao/la:Ne vidim zasto mora biti fuzija,zar nije bolje da se klub negdje samo preseli. ;)
po mome misljenju Olimpic bez navijaca nema buducnost,a kad bi doslo do fuzije onda sigurno bi navijaci Slobode to podrzali ;)
I ovo su bez navijača postigli,vi imate navijače ali godinama ništa.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 dec 2012, 21:23

poigra se gracic imenom olimpica,i ponizi i ono malo simpatizera koji je ovaj klub imao....mnogi su govorili da ovaj klub nema buducnost eto to se i izgleda polako ispostavlja tacnim.nazalost tako to biva sa vjestackim klubovima koji nemaju podrsku svojih ljudi
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 02 dec 2012, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 02 dec 2012, 21:26

astra1922 je napisao/la:poigra se gracic imenom olimpica,i ponizi i ono malo simpatizera koji je ovaj klub imao....mnogi su govorili da ovaj klub nema buducnost eto to se i izgleda polako ispostavlja tacnim.nazalost tako to biva sa vjestackim klubovima koji nemaju podrsku svjih ljudi
Aufffffff

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 02 dec 2012, 21:31

astra1922 je napisao/la:poigra se gracic imenom olimpica,i ponizi i ono malo simpatizera koji je ovaj klub imao....mnogi su govorili da ovaj klub nema buducnost eto to se i izgleda polako ispostavlja tacnim.nazalost tako to biva sa vjestackim klubovima koji nemaju podrsku svjih ljudi
Nebi rekao da nema buducnost, ali jednostavno je mnogo lakse kada imas navijace, od kojih imas barem nekakve prihode, a isto tako ce ti navijaci vrsiti pritisak na igrace da postignu jos bolje rezultate. Do sada je bilo ako izgube ono Boze moj, dok da je bilo navijaca, bila bi drugacija situacija. Svi ovi igraci igraju zbog para, to je logicno, ali pare u nijednom klubu u BiH nisu tolike da je to dovoljno da igraci daju svoj maksimum. Isto tako sa navijacima ce doci i dodatni sponzori, medijska paznja, kao i veca potraznja za TV prenosom. Ja cak mislim da je Olimpic imao navijace da bi bili mozda bodovno na istom nivou kao Željo i Sarajevo.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 dec 2012, 21:40

AnelZ je napisao/la:
Nebi rekao da nema buducnost, ali jednostavno je mnogo lakse kada imas navijace, od kojih imas barem nekakve prihode, a isto tako ce ti navijaci vrsiti pritisak na igrace da postignu jos bolje rezultate. Do sada je bilo ako izgube ono Boze moj, dok da je bilo navijaca, bila bi drugacija situacija. Svi ovi igraci igraju zbog para, to je logicno, ali pare u nijednom klubu u BiH nisu tolike da je to dovoljno da igraci daju svoj maksimum. Isto tako sa navijacima ce doci i dodatni sponzori, medijska paznja, kao i veca potraznja za TV prenosom. Ja cak mislim da je Olimpic imao navijace da bi bili mozda bodovno na istom nivou kao Željo i Sarajevo.
Samo sa jednom razlikom,nije više to taj klub. ;) Čuj nigdje nema dovoljno novca da igrači izvuku maksimum. :o

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 dec 2012, 22:00

Da cestitam! ;) Sada smo jedno i svim pristalicama Olimpica zelimo dobrodoslicu u Tuzli. Nezvanicno al' tako je!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 02 dec 2012, 22:01

Da malo budemo konstruktivni, ako ima ko od vas navijača Olimpica, da zna nekoga u klubu ili ko im već održava stranicu da promjeni link iz "FUNSHOP" u "FANSHOP" osim ako vam nije ovo prvo ispravno. 8-)
http://www.olimpic.ba/cms/index.php?funshop-1

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 dec 2012, 22:14

Koliko znam ima klubova u PLBiH sa manje gledaoca na njihovim stadionima od Olimpika.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 dec 2012, 22:29

samocelik je napisao/la:
Najveca steta ce biti ta sto ce opstina koja ima skoro pa najvise stanovnika u BiH ostati bez kluba. :evil:

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 02 dec 2012, 22:33

Tuzlaci otvaraju šampanjac. Može li neko dati tu informaciju više.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 02 dec 2012, 22:34

Mancini je napisao/la: Samo sa jednom razlikom,nije više to taj klub. ;) Čuj nigdje nema dovoljno novca da igrači izvuku maksimum. :o
Za igrace nekog veceg kalibra iz PL BiH ni 75000-100000 KM godisnje nije dovoljno da sada on gine na terenu kada zna da bilo gdje van ove drzave moze zaraditi poprilivno lahko najmanje dva-tri puta vise.
ASD je napisao/la:Koliko znam ima klubova u PLBiH sa manje gledaoca na njihovim stadionima od Olimpika.
Da, ali to su lokalni klubovi, ciji navijaci na neku ruku zive za taj klub. Nisu na tribinama jer su nezadovoljni, ali u istu ruku prate svoj klub i iskazuju otvoreno svoje nezadovoljstvo. Ko to zivi i iskazuje nezadovoljstvo za Olimpic u Sarajevu osim ljudi koji zaradjuju od njega? Isto tako, Olimpic se u Sarajevu zaista cesto tretira kao visak (iako bi ja licno volio vidjeti jos vise klubova iz Sarajevske regije u PL) dok svi drugi klubovi imaju barem kakvu-takvu podrsku od strane opstine i poduzetnika koji su iz te regije, neko vecu, a neko manju.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 dec 2012, 00:29

astra1922 je napisao/la:poigra se gracic imenom olimpica,i ponizi i ono malo simpatizera koji je ovaj klub imao....mnogi su govorili da ovaj klub nema buducnost eto to se i izgleda polako ispostavlja tacnim.nazalost tako to biva sa vjestackim klubovima koji nemaju podrsku svojih ljudi
Okle,ti profesore iz malog mjesta -tvoj komentar je smješan i ne brini za OLIMPIC ,,,,,jel bolan pa šta je bilo sa novim trenerom Zvijezde,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 dec 2012, 08:32

pabizo je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:poigra se gracic imenom olimpica,i ponizi i ono malo simpatizera koji je ovaj klub imao....mnogi su govorili da ovaj klub nema buducnost eto to se i izgleda polako ispostavlja tacnim.nazalost tako to biva sa vjestackim klubovima koji nemaju podrsku svojih ljudi
Okle,ti profesore iz malog mjesta -tvoj komentar je smješan i ne brini za OLIMPIC ,,,,,jel bolan pa šta je bilo sa novim trenerom Zvijezde,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
;) ;) ja sam bio u kontaktu sa potencionalnim novim trenerom i obecao mi je da ce odma doci ako ga pozovu medutim ostavise nam ljepotana na klupi ,hije do mene...nego sta bi za cvileta bio si mi ubijeden da dolazi :oops: :?
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.