NK Zvijezda Gradačac

EnesBesic
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la EnesBesic » 29 okt 2011, 18:18

Pozdrav iz Zenice, ma ko voli nepravdu, neka mu u kuci bude :evil:

Nadam se da cete ostati opstati u ovoj PL, jer ste najpostenija ekipa u ovoj nasoj sugavoj PL. Pa ebote otkako je dosao ovaj komitet za ne(normalizaciju) odnosa sudjenje sve gore. Koja ce bitiu sljedeca mjera poslije odluke da gostujuci navijaci ne dolaze na utakmice? Mozda treba zabraniti i domacim navijacima da ne dolaze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Evo par sportskih pitanja dragi prijatelji iz Gradačca, kako vam se uklopio Serif Hasic (kod nas je bio totalni antitalenat) i Matija Matko(prije je bio strasan igrac). Ma necete ispasti nema teorije, samo morate bolje igrati kod kuce, puno ste brate prosuli bodova. Ne znam da li vas sudija ostecuje i kod kuce, pa zbog toga nemozete nista osvojiti. Ili je ipak do Jovica? Moje misljenje je da nakon Ninkovica boljeg trenera niste imali

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 29 okt 2011, 18:24

EnesBesic je napisao/la:Pozdrav iz Zenice, ma ko voli nepravdu, neka mu u kuci bude :evil:

Nadam se da cete ostati opstati u ovoj PL, jer ste najpostenija ekipa u ovoj nasoj sugavoj PL. Pa ebote otkako je dosao ovaj komitet za ne(normalizaciju) odnosa sudjenje sve gore. Koja ce bitiu sljedeca mjera poslije odluke da gostujuci navijaci ne dolaze na utakmice? Mozda treba zabraniti i domacim navijacima da ne dolaze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Evo par sportskih pitanja dragi prijatelji iz Gradačca, kako vam se uklopio Serif Hasic (kod nas je bio totalni antitalenat) i Matija Matko(prije je bio strasan igrac). Ma necete ispasti nema teorije, samo morate bolje igrati kod kuce, puno ste brate prosuli bodova. Ne znam da li vas sudija ostecuje i kod kuce, pa zbog toga nemozete nista osvojiti. Ili je ipak do Jovica? Moje misljenje je da nakon Ninkovica boljeg trenera niste imali
Ma svaka ekipa koja dođe na Banju nije se žalila na suđenje, zapravo u zadnje dvije godine može se na prste jedne ruke reći kada je sudija svirao pošteno na Banji. U više navrata smo i kod kuće imali tendeciozno suđenje protiv Zvijezde, A Hasić u zadnjih par utakmica je u padu forme, dok Matko još nije pokazao da li je pojačanje za Zvijezdu.
Dragon Town

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 29 okt 2011, 18:26

Gledao sam puno sezona Gagca na klupi Travnika i mozda mu se neke druga stvari i mogu prigovoriti,ali čovjek je hladan kao led i ako je njega sudjenje toliko iziritiralo da dobije iskljucenje siguran sam da je to bila kradja i lakrdija najvece vrste.I opet po Zvjezdi .Pa jeli vise ove sudije imalo sramota sta rade. Gleda to raja a oni to rade tako ocito da postaje smjesno vise ...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 okt 2011, 18:31

sve u svemu da malo saberemo i oduzmemo.bod je ko kuca iz mostara zvijezda je u dosta dobroj situaciji samo ako dobije dvije domace utakmice u sto ne sumnjam.a brat bratu zvijezda je u vise navrata ostecena i nek im je na sramotu :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 29 okt 2011, 18:38

Meni se čini da je u savezu već odlučeno da iz lige ispadaju Slavija i Zvijezda. Nadam se da griješim. Već tri godine Dominković iako nije u savezu gura svoj nos tamo gdje mu nije mjesto i na sve moguće načine nastoji da Zvijezdu izbaci iz lige. Ali akobogda i do sada smo pobjeđivali sudije i ubuduće ćemo. Ne može se Zvijezda tako lako izbaciti.
Čestitke momcima za osvojeni bod.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 29 okt 2011, 18:39

Dragan Jovic najveci gospodin medju trenerima u Bosni.Stvarno nikad se nije osvrtao na sudjenje,i kada je njemu dokipilo,onda je bilo fakat odron sudjenje.
Salem Prolic krme debelo,najveci nehljebovic i ublehas u i oko saveza,i kad ga vidim sa Svabom ,muka mi je .Ne znam samo sto ga ovaj vuce sa sobom.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 okt 2011, 18:43

Monci je napisao/la:Dragan Jovic najveci gospodin medju trenerima u Bosni.Stvarno nikad se nije osvrtao na sudjenje,i kada je njemu dokipilo,onda je bilo fakat odron sudjenje.
Salem Prolic krme debelo,najveci nehljebovic i ublehas u i oko saveza,i kad ga vidim sa Svabom ,muka mi je .Ne znam samo sto ga ovaj vuce sa sobom.
nećete vjerovati, ovaj čovjek je nekadašnji savezni sudija u bivšoj SFRJ, sramota da je on sudio utakmice nekadašnje prve savezne lige.... :lol: :lol:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 29 okt 2011, 18:54

AlemC85 je napisao/la:
Monci je napisao/la:Dragan Jovic najveci gospodin medju trenerima u Bosni.Stvarno nikad se nije osvrtao na sudjenje,i kada je njemu dokipilo,onda je bilo fakat odron sudjenje.
nećete vjerovati, ovaj čovjek je nekadašnji savezni sudija u bivšoj SFRJ, sramota da je on sudio utakmice nekadašnje prve savezne lige.... :lol: :lol:
Da i to je bio jedan od najvise rangiranih sudija i tekme velike cetvorke vodio mozda i najjaci Bosanski sudija u onoj exs Ju ligi.Ali ovo sad ako je istina ,a gdje ima dima ima i vatre,ne sluzi mu na cast...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 29 okt 2011, 19:38

Mislim da nebi trebali ovako javno prozivat pojedine clanove sudijske organizacije, to nam samo moze nasteti... pogotovo joviceve prozivke..... treba skupit dokaze i kulturno se zalit gdje se i treba zalit a ne ovako, ovo donosi stetu zvijezdi....

Danasnja utakmica pokazuje da zvijezda bolje igra protiv ekipa koje otvoreno napadaju, a ne bunker ka gosk,

Borac- otvorena utakmica 2:0 za zv
gosk- zatvorena 0:0
sloboda - zatvorena 0:0
olimpic-otvorena 1:0

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 okt 2011, 06:51

BranaVidara je napisao/la:Mislim da nebi trebali ovako javno prozivat pojedine clanove sudijske organizacije, to nam samo moze nasteti... pogotovo joviceve prozivke..... treba skupit dokaze i kulturno se zalit gdje se i treba zalit a ne ovako, ovo donosi stetu zvijezdi....

Danasnja utakmica pokazuje da zvijezda bolje igra protiv ekipa koje otvoreno napadaju, a ne bunker ka gosk,

upravu si sad bi nam se ovo moglo vratit u negativnom smislu pa da nas jos vise zamrze.i moje cestitke na bodu koji vraca samopouzdanje ekipi vjerujem da cemo mirno privest polusezonu i zavrsit na 8 mjestu

Nova sezona nova nafaka

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 30 okt 2011, 07:34

BranaVidara je napisao/la:Mislim da nebi trebali ovako javno prozivat pojedine clanove sudijske organizacije, to nam samo moze nasteti... pogotovo joviceve prozivke..... treba skupit dokaze i kulturno se zalit gdje se i treba zalit a ne ovako, ovo donosi stetu zvijezdi....

pa dokazi su ti snimci utakmica zar treba bolji dokaz ha ya vidite i sami da u svijetu pa i kod nas u Bosni uvijek ispastaju oni manji kao i sto Bosna nemoze protiv Francuske mislim Platinija tako i Zvijezda nemoze protiv ljudi iz saveza a de mi reci gdje se to moze zaliti nekome koga je to briga sta je vama ljudi pa danas citav svijet vidi kradju i svi kazu da je kradja ali nitko nista ne poduzima u sta smo se pretvorili nemogu da vjerujem cijeli ovaj svijet je jedna velika kanta puna smeca od ljudi tako da vam kazem gospodo moja spremte se dobro jer sad ce da pocne prava borba u Gradačcu sa savezom i Mafijom koja nikad nece biti unistena dok svi zajedno ne ustanemo i stanemo u kraj tim lopovlucima i namjestanjima i kladionicama i svim tim sto nema veze sa sportom bilo kakvim a kamoli sa fudbalom a da vam kazem kod nas se igra posteno zato sto mi najvjerniji navijaci stalno napominjemo i trenera i igrace nezelimo pobjedu ako je nismo zasluzili i da cemo ih javno prozvatio za svaku takvu utakmicu pa eto vam moji dragi navijaci kako ce te da rijesite svoj problem od gostujucih kradji nedajte svom klubu da krade tako da necete ni vi biti pokradeni ;)

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 30 okt 2011, 09:00

Čuj onog Muse iz karting kluba kakav je komentar stavio na gradačačkoj stranici x-com

ne zalim se na ovo... organi reda-policija, kao i kantonalna sluzba opcine gradacac, mora raditi svoj posao... ja sam toliko grijesan, sto nikada ne mogu da shvatim, da u nasoj opcini postoji samo jedan sport.... sport u kojem je publika bijeda, spremna na masovno izazivanje nereda,huliganstvo , fabrikovanje jos vecih mladih degenerika i sport gradskih otaca koji s astronomskim ciframa nasih poreskih uplata, ostvaruju svoje sitnosopstvenicke interese...sport u kome hitno treba obezbjediti istocnu i zapadnu tribinu...
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 30 okt 2011, 09:42

Jasta vec javno,ebu nas zbog postenja otkako smo u Pl.samo niko nema m..uda javno reći.Lako je dati ostavku kada vidis da nemaš rezultat,al kada imaš sve a drugi te .ebu i ne nedajuti da imas rezultat, to boli.Ovo je ok. potez Jovića ali treba ići do kraja.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 30 okt 2011, 09:44

Adin_BiH je napisao/la:Izvjestavac BH Radija iz Mostara , Nermin Bise je covjek koji se odlicno razumije u fudbal i pravila istog , a i on je sam rekao da je cist penal bio , isto tako je rekao da je lakrdija sudijska sto nije sudio ruku Velagicu , ali eto nije iz toga proizaslo nista vise od sanse za Rodjene . Da ste pokradeni za penal , niste .
bise je jedan obicni lazoc to svi znamo,posjetu mnozi sa brojem 10 i nerealna je pravooo.....
jovic je 3 godine bio u zrinji i nikad nije komentiro sudjenje jer je takava covjek i gospodin,a ako je se ovako obrusio na pajica onda budi siguran da ga je pokro da valja,....ne bi jovic bezze lajoo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 okt 2011, 17:56

opet tabela ocajno izgleda sve sto nam treba je ovjera sad u subotu ovog boda protiv slabasne slavije.nesmijem ni pomisljat da ce mo kiksat ,ako ne pobijedimo u sto nesumnjam nek ispanemo...dosta ovih ekipa sto se bori za opstanak su izgubili puno bodova kuci od zvijezde i to ce tek na proljece doci na svoje

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 30 okt 2011, 21:07

Svaki kiks kod kuće u narednoj bilo kojoj utakmici,pa i u drugom dijelu, svrstava nas u glavne kandidate za Prvu ligu.Sama činjenica da sa strane zbog sudija teško da sta ulovimo primorava nas da kući sve moramo dobiti.Kako dobiti Želju i Sarajevo kod kuće na proljeće.Obje ekipe su realno jače i imaju naklonjenost sudija.Koga pobijediti u gostima,možda Kozaru,daj Bože.Dugoročno gledajući ,za cijelu sezonu, do kraja biće gutavo ako na polusezoni ne napravimo neke promjene.U subotu dolazi ranjena ekipa koja će učiniti sve da se vrati iz polumrtvih.Kako je planirano iz Nog.saveza da bas ove dvije ekipe ispadnu u ovoj godini u subotu je za očekivat da će se sudije potruditi da bude remi ili navlačenje Slaviji kako bi onemogućili Zvijezdi prodor u sredinu tabele a Slaviju taj bod ili bodovi i dalje će držati na dnu.Slavija je ekipa koja nije toliko loša koliko rezultati pokazuju jer sudije tu lakše odradjuju zadaću saveza a to je izbacivanje u niži rang.Zvijezdi neće biti lahko u subotu jer pored sudija imat će jedan bunker koji će teško probiti.Bas protiv ovakvih ekipa teško ostvarujemo dobre rezultate

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 30 okt 2011, 21:19

zvjezdas je napisao/la:Svaki kiks kod kuće u narednoj bilo kojoj utakmici,pa i u drugom dijelu, svrstava nas u glavne kandidate za Prvu ligu.Sama činjenica da sa strane zbog sudija teško da sta ulovimo primorava nas da kući sve moramo dobiti.Kako dobiti Želju i Sarajevo kod kuće na proljeće.Obje ekipe su realno jače i imaju naklonjenost sudija.Koga pobijediti u gostima,možda Kozaru,daj Bože.Dugoročno gledajući ,za cijelu sezonu, do kraja biće gutavo ako na polusezoni ne napravimo neke promjene.U subotu dolazi ranjena ekipa koja će učiniti sve da se vrati iz polumrtvih.Kako je planirano iz Nog.saveza da bas ove dvije ekipe ispadnu u ovoj godini u subotu je za očekivat da će se sudije potruditi da bude remi ili navlačenje Slaviji kako bi onemogućili Zvijezdi prodor u sredinu tabele a Slaviju taj bod ili bodovi i dalje će držati na dnu.Slavija je ekipa koja nije toliko loša koliko rezultati pokazuju jer sudije tu lakše odradjuju zadaću saveza a to je izbacivanje u niži rang.Zvijezdi neće biti lahko u subotu jer pored sudija imat će jedan bunker koji će teško probiti.Bas protiv ovakvih ekipa teško ostvarujemo dobre rezultate
Kakav bunker. pa Slavija je primila 34 gola do sada. Nema tu bunkera. Za ovo boldirano :o :o :o :o :o
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 30 okt 2011, 21:23

zvjezdas je napisao/la:Svaki kiks kod kuće u narednoj bilo kojoj utakmici,pa i u drugom dijelu, svrstava nas u glavne kandidate za Prvu ligu.Sama činjenica da sa strane zbog sudija teško da sta ulovimo primorava nas da kući sve moramo dobiti.Kako dobiti Želju i Sarajevo kod kuće na proljeće.Obje ekipe su realno jače i imaju naklonjenost sudija.Koga pobijediti u gostima,možda Kozaru,daj Bože.Dugoročno gledajući ,za cijelu sezonu, do kraja biće gutavo ako na polusezoni ne napravimo neke promjene.U subotu dolazi ranjena ekipa koja će učiniti sve da se vrati iz polumrtvih.Kako je planirano iz Nog.saveza da bas ove dvije ekipe ispadnu u ovoj godini u subotu je za očekivat da će se sudije potruditi da bude remi ili navlačenje Slaviji kako bi onemogućili Zvijezdi prodor u sredinu tabele a Slaviju taj bod ili bodovi i dalje će držati na dnu.Slavija je ekipa koja nije toliko loša koliko rezultati pokazuju jer sudije tu lakše odradjuju zadaću saveza a to je izbacivanje u niži rang.Zvijezdi neće biti lahko u subotu jer pored sudija imat će jedan bunker koji će teško probiti.Bas protiv ovakvih ekipa teško ostvarujemo dobre rezultate
Nije jos ni poceo proljetni dio takmicenja a ti vec kukas, kako ces pobijedit ovog kako onog, samo unosis nervozu i negativnu energiju, dzaba stvaras pristisak..... tako si isto govorio kako ce mo pobijedit Olimpic pa pobijedismo, kako ce mo pobijedit Borac pa opet pobijedismo

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 30 okt 2011, 21:56

daj zvjezdas sta odmah kukas mi necemo 100% ispast jbt samo nam uvlacis nervozu jbt zeljo njega ce mo 100% dobit za Sarajevo ma i njega mozemo dobit jbt nisu vele sile da ih nemozes dobit. evo ja se nisam nado bodu iz Mostara al et ipak smo donijeli taj bod mada smo mogli i sva 3 malo pozitive nebi skodilo

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 30 okt 2011, 21:59

mirza_rd je napisao/la:seven sto ne dade niko u drugom poluvremenu daj jbt zans samo ovdje prosipat nesto sto nema veze s vezom
1 neki reflektori
2 neke web stranica
3 onda Damjanovic
4 onda sad ovo
daj vise prestani s tim prospianjem jbt
kako niko nije dao gol, pa je li 1:1 ili nije jedan u prvom jedan u drugom :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.