Ako smo mi ustaski klub, jesu li onda Ramić i Memija handzar divizija?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ako smo mi ustaski klub, jesu li onda Ramić i Memija handzar divizija?
nisam ja nista rekao,prenosim samo stav uglednih novinaTheNoblesMo je napisao/la: ↑25 avg 2023, 08:35Ako smo mi ustaski klub, jesu li onda Ramić i Memija handzar divizija?![]()
Ne treba generalizovati. To pisu navijaci koji samo gruzijski Torpedo smatraju najjacom ekipom.TheNoblesMo je napisao/la: ↑25 avg 2023, 08:32Ako nas razbije LASK, forumasi ce pisat da su oni 2 razine iznad nas, samo smo imali srece sa zdrijebovima, mi smo sranje od ekipe i kukuruz liga.
Ako mi izbacimo LASK, pisat cete kako je LASK bezveze protivnik, austrijska liga tu negdje s nasom, i trebali bi ih izbacit, samo Red Bull i Sturm nesto vrijede...
Ljudi su prije par sezona osvojili prvo mjesto u grupi Europske lige, iza njih zavrsili Sporting Lisabon, PSV i Rosenborg, onda izbacili AZ Alkmaar u knockout fazi i ispali od Manchester Uniteda.
Godinu poslije opet ušli u grupu Europske lige nakon što su u kvalifikacijama razbili Dunajsku Stredu 7-0 i Sportinga 4-1. U grupi pobijedili Ludogorets u obe utakmice i Antwerp kuci, te nerjesili s Tottenhamom 3-3.
Iduće sezone igrali Konferencijsku ligu, osvojili grupu neporazeni s 4 pobjede i 2 nerjesena, ispali u osmini finala.
Nemaju dzaba koeficijent 36.000, ej 36.000!!!
Ljudi su prije nekoliko dana prodali igrača za 12m eura. Morao bi prodat cijel Zrinjski i Sarajevo skupa da zaradis toliko para, ako i tako.
Slažem se, ne pišu svi gluposti. Ispričavam se svim korektnim forumašima.zeljovolimte je napisao/la: ↑25 avg 2023, 08:39Ne treba generalizovati. To pisu navijaci koji samo gruzijski Torpedo smatraju najjacom ekipom.TheNoblesMo je napisao/la: ↑25 avg 2023, 08:32Ako nas razbije LASK, forumasi ce pisat da su oni 2 razine iznad nas, samo smo imali srece sa zdrijebovima, mi smo sranje od ekipe i kukuruz liga.
Ako mi izbacimo LASK, pisat cete kako je LASK bezveze protivnik, austrijska liga tu negdje s nasom, i trebali bi ih izbacit, samo Red Bull i Sturm nesto vrijede...
Ljudi su prije par sezona osvojili prvo mjesto u grupi Europske lige, iza njih zavrsili Sporting Lisabon, PSV i Rosenborg, onda izbacili AZ Alkmaar u knockout fazi i ispali od Manchester Uniteda.
Godinu poslije opet ušli u grupu Europske lige nakon što su u kvalifikacijama razbili Dunajsku Stredu 7-0 i Sportinga 4-1. U grupi pobijedili Ludogorets u obe utakmice i Antwerp kuci, te nerjesili s Tottenhamom 3-3.
Iduće sezone igrali Konferencijsku ligu, osvojili grupu neporazeni s 4 pobjede i 2 nerjesena, ispali u osmini finala.
Ljudi su prije nekoliko dana prodali igrača za 12m eura. Morao bi prodat cijel Zrinjski i Sarajevo skupa da zaradis toliko para, ako i tako.
Cestitke Zrinskom, mozete ovo proci.
Hoce biti kakav clanak o navijaćima u Linzu?
Ma kakvi oni i bosanska zastava, šta ti je. Ljudi koji gaze, mrze, jebu, pljuju državu, a sa druge strane slave uspjehe u istoj toj državi, rade i primaju platu, školuju djecu, itd.donDondon je napisao/la: ↑25 avg 2023, 08:37nisam ja nista rekao,prenosim samo stav uglednih novinaTheNoblesMo je napisao/la: ↑25 avg 2023, 08:35Ako smo mi ustaski klub, jesu li onda Ramić i Memija handzar divizija?![]()
,vjeruj mi da do utakmice sam navijao za zrinjski trcao na 7.sprat da stignem na vrijeme,ali kad sam vidio da nema bosanske zastave tog momenta se sjetih clanka od juce
Sve je to tacno, ali danasnji LASK nije ni 10 % od onog prije 4-5 godina. S ovim novim trenerom su prosjecna ekipa u ligi, ne vjerujem da ce on ostati jos dugo. Svakako, ne bih da umanjujem uspjeh Zrinjskog, drago mi je da su izborili grupnu fazi, ali bojim se da bi u EL prosli s ucinkom 0 0 6, ili mozda izvucu nekako jedan remi, ali jednostavno ne vidim tu kvalitetu da tu nesto urade. Jeste da bi ih mozda cekali susreti s nekom uglednom ekipom poput Liverpoola, Leverkuzenom, Romom itd. ali zabavnije im bi bilo u Conference ligi te bi plus mogli poboljsati vlastiti i drzavni koeficijent.TheNoblesMo je napisao/la: ↑25 avg 2023, 08:32Ako nas razbije LASK, forumasi ce pisat da su oni 2 razine iznad nas, samo smo imali srece sa zdrijebovima, mi smo sranje od ekipe i kukuruz liga.
Ne vidjeh prekjuce da je u Ukrajini član predsjedništva nosio na majici grb BiH nego neki drugi grb.Šta očekuješ onda od navijaca koje taj član predsjedništva gazi godinama u ime naše države .Ne budite smjesniMorpheus je napisao/la: ↑25 avg 2023, 11:33Ma kakvi oni i bosanska zastava, šta ti je. Ljudi koji gaze, mrze, jebu, pljuju državu, a sa druge strane slave uspjehe u istoj toj državi, rade i primaju platu, školuju djecu, itd.donDondon je napisao/la: ↑25 avg 2023, 08:37nisam ja nista rekao,prenosim samo stav uglednih novinaTheNoblesMo je napisao/la: ↑25 avg 2023, 08:35
Ako smo mi ustaski klub, jesu li onda Ramić i Memija handzar divizija?![]()
,vjeruj mi da do utakmice sam navijao za zrinjski trcao na 7.sprat da stignem na vrijeme,ali kad sam vidio da nema bosanske zastave tog momenta se sjetih clanka od juce
Klasična mitomanija. Ljudi nisu svjesni kakve gluposti pišu.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑25 avg 2023, 15:14Komsic kriv za zastave na tribinamaPa niste ih jucer prvi put stavili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.