FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
83
37%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 225

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 12 avg 2021, 23:52

fera je napisao/la:
12 avg 2021, 22:54
Samozdravlje je napisao/la:
12 avg 2021, 22:28
Koja je logika dati papire Mesanovicu,Milicevicu,Jukicu ...., a potom potpisati Bodula,Bagarica,Sevelja,Palica,Kobiljara, a istovremeno produziti da kazem iskusna cetiri igraca. Sve smo to radili po priznanju (KASUM) da su znali da su u "banani".
Nije to bas da ti dajes papire postoje jasna pravila koja se moraju postovati imaju igraci svoja prava sigurno to znas jos ako je stranac u pitanju onda je jos jednostavnije doci do raskida a svjetan si cinjenice koliko dugo nisi plate dobili.
Mesanovic je po meni promasaj bio svakako a posebno kad pogledas koliko je trebao primanja imati i ono sto je pruzao na terenu. Isto kao sto bi nam sada bila dobra stvar raskid sa Sušićem.
Milicevic je imao jos 6 mjeseci ugovora i jedan je od rijetkih koji nam je izasao zimus u susret i hvala mu za to a kad svi znaju kakva nam je finansijska situacija u klubu nece niko poletiti da ti plati za igraca koji moze dobiti raskid i potpisati bez obestecenja.
Za ovo drugo pa valjda Sablic zna sta zeli Bagaric meni nije nesto ali sigurno ce imati bolji ucinak od Mesanovica, Palic i Kobiljar domaci nisu stari ni skupi ne vidim previse nelogicnosti.
Bolji primjer bi bio da si naveo Lazica kojeg ne mozemo ni registrovati e to je los potez po meni i Sevelj donekle al vjerujem da je on dosao na sugestiju trenera i mlad je igrac u pitanju.
A vidi ovo niko ti ne garantuje da vec na zimu ako se dubioza produzi i ovi koje si nabrojao nece dobiti slobodne papire pa cemo ganjati neke trece i tako u krug dok ne stanemo na noge.
Po meni su dolasci ove sezone dosta dobri s obzirom na situaciju, gdje se pogrijesilo su produzenja ugovora sto si sebi natovario na vrat nekoliko veterana s ugovorima na dvije godine tu se maksimalno trebalo ici na ugovore od 12 mjeseci.
Sto se tice Kasuma, Nama, Tana sigurno je da svi lazu neko manje neko vise i ne treba biti naivan i vjerovati bilo kome 100%.
Gore ne moze, samo bolje moze biti. Mislim da poslije Malezije i Vijetna slijedi Amerika. Ako Bog da da se pospem pepelom i izvinem, ali ...
Ziv mi i zdrav bio prijatelju. Pozdrav od Akademca :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 avg 2021, 23:55

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
12 avg 2021, 23:46
Nažalost, najvjerovatnije bez Bodula protiv radnika, istegao je ligamente i sve su prilike da neće igrati, iako se on nada suprotnome, ali...

Znao sam Titami, Salcina na njegovo mjesto :kafa:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 13 avg 2021, 00:04

Kasume i tebi da se zahvalim na iskrenosti.
Pa grob te yebo, bas si izabrao pravo vrijeme, posebno "mjesto" sa kojeg ces pokusati napraviti budalama neke navijace.
Mazlume jesi li normalan?
Ponjamke ti se na transparentnost koju si obecao.
Pritisni Nama nek baci koji milion da Sabra ima za zimnice pleme joj papansko yebem.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 avg 2021, 00:08

Kasum izgleda obicna sabrinina kujica, kao i neki forumasi ovdje.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 13 avg 2021, 00:12

zagorski je napisao/la:
13 avg 2021, 00:08
Kasum izgleda obicna sabrinina kujica, kao i neki forumasi ovdje.
Ne, ne, Kasum je tek od februara u klubu, nemojte njega...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 avg 2021, 00:25

Men sljeduje da cu se morati izvinjavati Upravoljubcima ili Husrefoljubcima.
Sve mi se cini ovim drugim, nazalost, jer to znaci dalju dubiozu FKS.
Zbog zdravlja malo cu apstinirati od foruma, ako budem mogao. Na hajr i na dobro aBd. :salut:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 avg 2021, 00:26

Nažalost, najvjerovatnije bez Bodula protiv radnika, istegao je ligamente i sve su prilike da neće igrati, iako se on nada suprotnome, ali...
Jbg,steta
Valjda nije nista ozbiljno jeb.emu....

Cmiljanic.....................Bagaric..................................Hebibovic

.....................................Kobiljar...................................................

............................Djokanovic...Ramic.......................................

Pidro........................Palic.......Kurdic........................Sabanovic
.....................................Dizdarevic.............................................

Sreca pa je Radnik,sa ovim timom pobjeda ne bi trebala doci u pitanje

Bez Bodula smo automatski za 50% slabiji
Samo nek nije nesto ozbiljno :pray:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 avg 2021, 00:51

Pantelija je napisao/la:
12 avg 2021, 22:31
Znaci, kada ne demantuju ne valja. Kada demantuju, lažu. U biti, ne svidja se nekima sto cuju jer im ne odgovara teorijama koje su culi.

Vrlo je jasno da neko ko daje pare u klub i prije preuzimanja, ko svakodnevno komunicira sa klubom, ima zelju i siguran je da ce preuzeti klub.

S druge strane danas nakon objave ss.ba se ovdje svrsavalo na to kako ovi daju klub za euro. Ono eto sve samo uzmite.
Dakle, covjek koji je vec dao pare za NJIHOV dug, sad eto Nece da njima da euro. Bas logicno. Nema dalje.
Ja shvatam nezadovoljstvo i sve sto se nakupilo poslije gubitka vec osvojene titule, ali mi nije jasno zašto se stvara negativa i izmisljaju price tamo gdje ih nema.

Onaj Pise nema tu Tana nigdje a tanov prvi covjek objavio da potpisuju se ugovori iduce sedmice. Ne shvatam, cemu sirenje laži i na silu negative pored toliko realno negativnih stvari koje se desavaju.
Nadam se da ce se ovo rijesiti a ovi iz Vijetnama su lagali cijelu zimu i proljeće "bit ce, sad ce, evo samo sto nije" i onda kao dignu ruke ali pazi '" bez dugovanja"... Jašta.

Sto se tiče prodaje kove...
Prvo covjek je htio da ide.
Drugo, iz Sarajeva nikad ne bi postao reprezentativac u smislu da brani.
Trece, male su šanse da bi ga ovdje pratili skauti koji prate ligu koju sad igra. Cetvrto, mi smo na dnu ljestvice liga u kojima se proizvode kvalitetni igraci. Peto, sa nasom ligom rade vecinom seoski menageri kojima je najbolja veza turska. Sesto, nas klub nije proizveo igraca koji sad igra ulogu u ligama 7.
Ako zaista mislite da dinamo odbija ponude tek tako jer eto oni znaju odbiti a mi ne znamo, ja ne znam sta da odgovorim. Klub koji ima 14 reprezentativaca koji su ponikli kod njih zna da za svakog igraca ima misteriju. Igraci su svjesni da ih prate veliki timovi a tu je i repka. Liga uređena i kvalitetna, plate dobre.
I onda pogledala sve to oko nas, od zakona o sportu do toga koliko se drzava brine za isti, i pitas se kako oni odbiju a mi ne. Pa u nas sve i jedan igrac razmisljam kako da ode. Ja ne znam kako vi to ne shvatate. Evo fanimo, ugasi se cim dodje ponuda u nadi da ce ici.

Na kraju, kakve god odluke bile uprave i sve sto se desavalo, najveci problem su bile plate. Iste je garantovao NAM i iste nisu isplacivane. Sada opet problem ocito pravi Nam jer pokusava da sto vise izvuce iz kluba iako je istog uvukao u probleme kako uzasnom kontrolom i vođenjem tako i finansiranjem.

Nadam se da ce se ZA DOBRO kluba ovo rijesiti sto prije i da ce Mirvić preuzeti klub. Vrlo brzo bi mi se vratili gdje smo i bili prije godinu dana. S tim da bi ovaj sigurno mnogo vise kontrolisao procese u klubu.
Ja koliko se sjecam neko je proslu sedmicu postavio status od cini mi se Jalala, da ce se ovu sedmicu potpisati ugovor. Evo danas ne petak nista se nije desilo osim ovog prepucavanja.

I samo budala je mogla vjerovati, da se tu ide za 1€ i eto ti klub. A oni ulozili 12mil€. Pisao sam i prije, da pitaj Boga sta se tu sve muti izmedju njih. Ovi ublehasi su vjerovatno izigrali provjerenne Nama (kao i ona prva uprava sto je syebala Tana). A Nam mi djeluje kao lik sto je slatkorjeciv pa ti ga onda zavuce pod bubrege.

Za dobrobit kluba, napredak i da opet uspostavimo zajednistvo moraju letjeti svi iz trenutne uprave. Od Sabre, Kasuma, Valentina i ostalih. Jednostavno su dosta sranja zajedno napravili, da im raja ne vjeruje vise nista. Izgubili su kredibiltet i sta god, da kazu raja im nece vjerovati.

Nadam se, da Mirvic to zna i da ce postaviti svoje ljude od cistacice do direktora.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 13 avg 2021, 01:00

Mamu im mesarsku, svakako igramo protiv Radnika nek se spremi do Slobode, tu nam je potrebniji.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 13 avg 2021, 01:03

12 avg 2021, 23:55

Znao sam Titami, Salcina na njegovo mjesto :kafa:
Salcin ide u Velez

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 13 avg 2021, 01:07

ElCartel11 je napisao/la:
13 avg 2021, 00:51
Pantelija je napisao/la:
Znaci, kada ne demantuju ne valja. Kada demantuju, lažu. U biti, ne svidja se nekima sto cuju jer im ne odgovara teorijama koje su culi.

Vrlo je jasno da neko ko daje pare u klub i prije preuzimanja, ko svakodnevno komunicira sa klubom, ima zelju i siguran je da ce preuzeti klub.

S druge strane danas nakon objave ss.ba se ovdje svrsavalo na to kako ovi daju klub za euro. Ono eto sve samo uzmite.
Dakle, covjek koji je vec dao pare za NJIHOV dug, sad eto Nece da njima da euro. Bas logicno. Nema dalje.
Ja shvatam nezadovoljstvo i sve sto se nakupilo poslije gubitka vec osvojene titule, ali mi nije jasno zašto se stvara negativa i izmisljaju price tamo gdje ih nema.

Onaj Pise nema tu Tana nigdje a tanov prvi covjek objavio da potpisuju se ugovori iduce sedmice. Ne shvatam, cemu sirenje laži i na silu negative pored toliko realno negativnih stvari koje se desavaju.
Nadam se da ce se ovo rijesiti a ovi iz Vijetnama su lagali cijelu zimu i proljeće "bit ce, sad ce, evo samo sto nije" i onda kao dignu ruke ali pazi '" bez dugovanja"... Jašta.

Trece, male su šanse da bi ga ovdje pratili skauti koji prate ligu koju sad igra. Cetvrto, mi smo na dnu ljestvice liga u kojima se proizvode kvalitetni igraci. Peto, sa nasom ligom rade vecinom seoski menageri kojima je najbolja veza turska. Sesto, nas klub nije proizveo igraca koji sad igra ulogu u ligama 7.
Ako zaista mislite da dinamo odbija ponude tek tako jer eto oni znaju odbiti a mi ne znamo, ja ne znam sta da odgovorim. Klub koji ima 14 reprezentativaca koji su ponikli kod njih zna da za svakog igraca ima misteriju. Igraci su svjesni da ih prate veliki timovi a tu je i repka. Liga uređena i kvalitetna, plate dobre.
I onda pogledala sve to oko nas, od zakona o sportu do toga koliko se drzava brine za isti, i pitas se kako oni odbiju a mi ne. Pa u nas sve i jedan igrac razmisljam kako da ode. Ja ne znam kako vi to ne shvatate. Evo fanimo, ugasi se cim dodje ponuda u nadi da ce ici.

Na kraju, kakve god odluke bile uprave i sve sto se desavalo, najveci problem su bile plate. Iste je garantovao NAM i iste nisu isplacivane. Sada opet problem ocito pravi Nam jer pokusava da sto vise izvuce iz kluba iako je istog uvukao u probleme kako uzasnom kontrolom i vođenjem tako i finansiranjem.

Nadam se da ce se ZA DOBRO kluba ovo rijesiti sto prije i da ce Mirvić preuzeti klub. Vrlo brzo bi mi se vratili gdje smo i bili prije godinu dana. S tim da bi ovaj sigurno mnogo vise kontrolisao procese u klubu.
Ja koliko se sjecam neko je proslu sedmicu postavio status od cini mi se Jalala, da ce se ovu sedmicu potpisati ugovor. Evo danas ne petak nista se nije desilo osim ovog prepucavanja.

I samo budala je mogla vjerovati, da se tu ide za 1€ i eto ti klub. A oni ulozili 12mil€. Pisao sam i prije, da pitaj Boga sta se tu sve muti izmedju njih. Ovi ublehasi su vjerovatno izigrali provjerenne Nama (kao i ona prva uprava sto je syebala Tana). A Nam mi djeluje kao lik sto je slatkorjeciv pa ti ga onda zavuce pod bubrege.

Za dobrobit kluba, napredak i da opet uspostavimo zajednistvo moraju letjeti svi iz trenutne uprave. Od Sabre, Kasuma, Valentina i ostalih. Jednostavno su dosta sranja zajedno napravili, da im raja ne vjeruje vise nista. Izgubili su kredibiltet i sta god, da kazu raja im nece vjerovati.

Nadam se, da Mirvic to zna i da ce postaviti svoje ljude od cistacice do direktora.
Naravno da nije istina to za 1 euro. Ljudi shvataju to bukvalno i misle uopste da je to sto govore Vijetnamci tacno. Krivica uprave je velika i slazem se s tobom da je trenutno najbolje da odu. Nema tu pretjerane filozofije i to je to.

O Mirvicu nema puno informacija. Pise se da saradjuje sa brojnim velikim kompanijama i fransizama (Youtube, Los Angeles FC, NBA), a svi znamo koliki je sport u Americi biznis. S obzirom na pozajmice koje je davao klubu za plate, ne bih rekao da ima plan da odustaje. Tanov najblizi saradnik je potvrdio da je gotovo. A Vijetnamci ocito jedno pricaju, dok drugo rade.

Evo i ove slike kao jedan od primjera Mirvicevog ukljucenja rad kluba.

slika
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 13 avg 2021, 01:13

Aduka87 je napisao/la:
13 avg 2021, 01:00
Mamu im mesarsku, svakako igramo protiv Radnika nek se spremi do Slobode, tu nam je potrebniji.
Bodul ima strasnu zelju da igra, međutim preporuka je doktora da ne igra, bolje mu je da preskoci ovu..
Bit ce Mirvić tu brzo ako Bog da, samo da ne Nam ne krene pravo zayebavati, ali u njemu je u cilju da proda klub, posto ne zeli vise ulagati u klub..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 avg 2021, 01:27

12 avg 2021, 23:52
fera je napisao/la:
12 avg 2021, 22:28
Koja je logika dati papire Mesanovicu,Milicevicu,Jukicu ...., a potom potpisati Bodula,Bagarica,Sevelja,Palica,Kobiljara, a istovremeno produziti da kazem iskusna cetiri igraca. Sve smo to radili po priznanju (KASUM) da su znali da su u "banani".
Nije to bas da ti dajes papire postoje jasna pravila koja se moraju postovati imaju igraci svoja prava sigurno to znas jos ako je stranac u pitanju onda je jos jednostavnije doci do raskida a svjetan si cinjenice koliko dugo nisi plate dobili.
Mesanovic je po meni promasaj bio svakako a posebno kad pogledas koliko je trebao primanja imati i ono sto je pruzao na terenu. Isto kao sto bi nam sada bila dobra stvar raskid sa Sušićem.
Milicevic je imao jos 6 mjeseci ugovora i jedan je od rijetkih koji nam je izasao zimus u susret i hvala mu za to a kad svi znaju kakva nam je finansijska situacija u klubu nece niko poletiti da ti plati za igraca koji moze dobiti raskid i potpisati bez obestecenja.
Za ovo drugo pa valjda Sablic zna sta zeli Bagaric meni nije nesto ali sigurno ce imati bolji ucinak od Mesanovica, Palic i Kobiljar domaci nisu stari ni skupi ne vidim previse nelogicnosti.
Bolji primjer bi bio da si naveo Lazica kojeg ne mozemo ni registrovati e to je los potez po meni i Sevelj donekle al vjerujem da je on dosao na sugestiju trenera i mlad je igrac u pitanju.
A vidi ovo niko ti ne garantuje da vec na zimu ako se dubioza produzi i ovi koje si nabrojao nece dobiti slobodne papire pa cemo ganjati neke trece i tako u krug dok ne stanemo na noge.
Po meni su dolasci ove sezone dosta dobri s obzirom na situaciju, gdje se pogrijesilo su produzenja ugovora sto si sebi natovario na vrat nekoliko veterana s ugovorima na dvije godine tu se maksimalno trebalo ici na ugovore od 12 mjeseci.
Sto se tice Kasuma, Nama, Tana sigurno je da svi lazu neko manje neko vise i ne treba biti naivan i vjerovati bilo kome 100%.
Gore ne moze, samo bolje moze biti. Mislim da poslije Malezije i Vijetna slijedi Amerika. Ako Bog da da se pospem pepelom i izvinem, ali ...
Omladinac moj dobri uvijek moze gore evo ja sam prvi ocekivao da ce biti losije stanje nego sto jeste trenutno.
A nemas se sta posipati pepelom imas pravo na svoje misljenje, sta su pojedinci ovdje sve pisali pa onda samo nestanu ili preko noci okrenu plocu a neki se jos cude sto danas neko pise onako kako su oni do juce...
Ja sam se samo onako nadovezao na ovu tvoju tvrdnju i napisao zasto su neke od tih stvari meni logicne.
Ako si mislio na to da niko nije trebao dolaziti umjesto ovih nabrojanih nego da sve pozicije pokriju akademci to je nesto sto bi tebi bilo super, meni ne bi smetalo toliko i jos nekolicini ljudi bi bilo ok ali vecina smatra (djelomicno se slazem s tim) da smo mi klub koji se u ovoj ligi uvijek mora boriti za vrh. Znaci s tribina bi toj djeci ubili volju za zivotom nakon par poraza, malo je onih koji bi to istrpili zbog dugorocne koristi.
Mi u kantonalnu da ispadnemo opet ne bi docekao da sve akademci igraju i pored toga sto bi tad to bilo logicno :mrgreen:
Mislim da mozemo biti zadovoljni minutazom i brojem mladih igraca u prvom timu. Momcima od 16-17 godina je velika stvar i kad se prikljuce treninzima prvog tima i tu mogu dosta nauciti.
Ma kad malo razmislim ne bi mi ni trebali o logici pricati kad smo Dizdarevica poslali da bude treci golman u MDK prosle sezone. Za njega bi bas zbog toga i one nepravde s Kanuricem najvise volio da uspije.
Mislim i ja sam stvarno maksimalno za mlade ali ti si bas ekstremista kao brat Kurdić :-)
A nemoj se previse sekirati zbog ovog u medijima ja sam siguran da je to dio pregovaracke strategije s obje strane vidim da hoces i forum da napustis ja ne znam kako cu podnijeti da nakon vanje, mortema, nobela i tebe izgubimo :mrgreen:
Samo mi GiS ostaje al on mi ne vjeruje da ja nista ne znam.
You are someone else I am still right here

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 13 avg 2021, 01:56

fera je napisao/la:
13 avg 2021, 01:27
12 avg 2021, 23:52
fera je napisao/la:

Omladinac moj dobri uvijek moze gore evo ja sam prvi ocekivao da ce biti losije stanje nego sto jeste trenutno.
A nemas se sta posipati pepelom imas pravo na svoje misljenje, sta su pojedinci ovdje sve pisali pa onda samo nestanu ili preko noci okrenu plocu a neki se jos cude sto danas neko pise onako kako su oni do juce...
Ja sam se samo onako nadovezao na ovu tvoju tvrdnju i napisao zasto su neke od tih stvari meni logicne.
Ako si mislio na to da niko nije trebao dolaziti umjesto ovih nabrojanih nego da sve pozicije pokriju akademci to je nesto sto bi tebi bilo super, meni ne bi smetalo toliko i jos nekolicini ljudi bi bilo ok ali vecina smatra (djelomicno se slazem s tim) da smo mi klub koji se u ovoj ligi uvijek mora boriti za vrh. Znaci s tribina bi toj djeci ubili volju za zivotom nakon par poraza, malo je onih koji bi to istrpili zbog dugorocne koristi.
Mi u kantonalnu da ispadnemo opet ne bi docekao da sve akademci igraju i pored toga sto bi tad to bilo logicno :mrgreen:
Mislim da mozemo biti zadovoljni minutazom i brojem mladih igraca u prvom timu. Momcima od 16-17 godina je velika stvar i kad se prikljuce treninzima prvog tima i tu mogu dosta nauciti.
Ma kad malo razmislim ne bi mi ni trebali o logici pricati kad smo Dizdarevica poslali da bude treci golman u MDK prosle sezone. Za njega bi bas zbog toga i one nepravde s Kanuricem najvise volio da uspije.
Mislim i ja sam stvarno maksimalno za mlade ali ti si bas ekstremista kao brat Kurdić :-)
A nemoj se previse sekirati zbog ovog u medijima ja sam siguran da je to dio pregovaracke strategije s obje strane vidim da hoces i forum da napustis ja ne znam kako cu podnijeti da nakon vanje, mortema, nobela i tebe izgubimo :mrgreen:
Samo mi GiS ostaje al on mi ne vjeruje da ja nista ne znam.
:rol: :rol:
Ma ja i dalje mislim da nesto znas, ali hajde :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 avg 2021, 02:02

Zasto ja imam neki osjecaj, da ce Salcin razvaljivati u Veležu? :kafa:
Nek naši ubace klauzulu, da nesmije igrati protiv nas (ako su i za to sposobni).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

gandi
Kontakt:

Post Postao/la gandi » 13 avg 2021, 02:06

Mura i Alaškert u grupnoj fazi Konferencijske lige :facepalm: :facepalm:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 avg 2021, 02:12

Sabrina kriva za auta - rumeni direktor auto kuce koja nam je rentala auta

Sabrina kriva sto NAM 7 mjeseci nije uplatio 1 marku u klub

Sabrina kriva sto je isla sa klupskim parama po seminarima (ako je to uradila a nije Nam zvao jeste greska al to su pare koje sigurno nisu klub doveli do duga 7 m km i bankrota NAMOVOG)

Sabrina kriva dovodila preskupe igrace davala im mnogo vise love za ugovore da bi oni njoj po naplati davali neki procenat..

A pored toga najvise titula osvoila i imala najmanje promasaja u dovodjenju igraca odkad je ona direktor

KRIVAJE STO NIJE PRIMORALA VLASNIKA KLUBA DA OSTANE NA STRATEGI TANIVOJ,, malo prekosutra

DA SLAZEM SE DA ONA I NJENA SVITA TREBA DA ODU JER SE STVORILA PRICA DA JE POKRALA KLUB I DA OVO GORE STO SAM NAVEO NIJE TAKO VEC DRUGACIJE, al ubjedjen sam ako tan i mirvic kupe klub da ce nju ostavit na mjestu direktora..

Jer ovo gore su fakti

Najvise igraca ispod 21 godina debitivalo i najvise minutaze dobili upravo dok je ona bila direktor najvise se live na istim zaradili kao i od nastupa u euro takmicenju

Brw; da je NAM samo dao pare za pripreme i platu za 2 mjeseca recimo februar i mart uzeli bi titulu ubjedjen sam u to

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 13 avg 2021, 03:03

Pozdrav svima, novi sam na forumu, nemojte me puno.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 13 avg 2021, 06:24

Pantelija je napisao/la:

+100

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 13 avg 2021, 08:20

Kometa je napisao/la:
12 avg 2021, 16:36
Shategabri je napisao/la:
12 avg 2021, 14:52
12 avg 2021, 14:47

Recimo dug 10 milKM. Ne mora se sve platiti odmah ? Stavis kamp pod hipoteku, eto para(ovoga se bojim najvise). Imas Fanima,Djokanovica, imas ekipicu sa Sablicem za kvale KL. Ako je ovo istina na ss.** bit ce svasta. Bit ili Dza ili BU. Bos iliHadzija. BOJIM SE BOS: :kuknjava:
Ma dobro ima prostora za kalkulacije. Sumnjam da je toliki dug. Osim ovo poreznoj neka plata možda, ne znam šta još, ali u svakom slučaju ima.
I plus šta i kako dalje, da bi bilo šta treba nešto uložiti.
Stavis kamp pod hipoteku a kamp na koncesiju.Svasta
Ja to nisam rekao.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, broj6, ebi46, Hajdeee, hibrid, James1987, riki46, UltraNorth i 55 gostiju.