Gore ne moze, samo bolje moze biti. Mislim da poslije Malezije i Vijetna slijedi Amerika. Ako Bog da da se pospem pepelom i izvinem, ali ...fera je napisao/la: ↑12 avg 2021, 22:54Nije to bas da ti dajes papire postoje jasna pravila koja se moraju postovati imaju igraci svoja prava sigurno to znas jos ako je stranac u pitanju onda je jos jednostavnije doci do raskida a svjetan si cinjenice koliko dugo nisi plate dobili.Samozdravlje je napisao/la: ↑12 avg 2021, 22:28Koja je logika dati papire Mesanovicu,Milicevicu,Jukicu ...., a potom potpisati Bodula,Bagarica,Sevelja,Palica,Kobiljara, a istovremeno produziti da kazem iskusna cetiri igraca. Sve smo to radili po priznanju (KASUM) da su znali da su u "banani".
Mesanovic je po meni promasaj bio svakako a posebno kad pogledas koliko je trebao primanja imati i ono sto je pruzao na terenu. Isto kao sto bi nam sada bila dobra stvar raskid sa Sušićem.
Milicevic je imao jos 6 mjeseci ugovora i jedan je od rijetkih koji nam je izasao zimus u susret i hvala mu za to a kad svi znaju kakva nam je finansijska situacija u klubu nece niko poletiti da ti plati za igraca koji moze dobiti raskid i potpisati bez obestecenja.
Za ovo drugo pa valjda Sablic zna sta zeli Bagaric meni nije nesto ali sigurno ce imati bolji ucinak od Mesanovica, Palic i Kobiljar domaci nisu stari ni skupi ne vidim previse nelogicnosti.
Bolji primjer bi bio da si naveo Lazica kojeg ne mozemo ni registrovati e to je los potez po meni i Sevelj donekle al vjerujem da je on dosao na sugestiju trenera i mlad je igrac u pitanju.
A vidi ovo niko ti ne garantuje da vec na zimu ako se dubioza produzi i ovi koje si nabrojao nece dobiti slobodne papire pa cemo ganjati neke trece i tako u krug dok ne stanemo na noge.
Po meni su dolasci ove sezone dosta dobri s obzirom na situaciju, gdje se pogrijesilo su produzenja ugovora sto si sebi natovario na vrat nekoliko veterana s ugovorima na dvije godine tu se maksimalno trebalo ici na ugovore od 12 mjeseci.
Sto se tice Kasuma, Nama, Tana sigurno je da svi lazu neko manje neko vise i ne treba biti naivan i vjerovati bilo kome 100%.
Ziv mi i zdrav bio prijatelju. Pozdrav od Akademca