Arsenal

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

baboedindzeko09
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la baboedindzeko09 » 06 dec 2025, 15:22

Madueke rijetko glup lik.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 06 dec 2025, 15:23

Sa kapitenom Arsenal nikad nista nece osvojiti, to je jasno svima sem Arteti.

Al covjece 5 godina te prca jedan te isti menadzer na jedan te isti nacin
Zadnja izmjena: Brokula, dana/u 06 dec 2025, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 06 dec 2025, 15:24

Zasluženo, bravo kretenčine raspale.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 06 dec 2025, 15:25

bravo skupina glupana bravo

nikad nista osvojit necemo s ovim mentolima

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 06 dec 2025, 15:28

:salut:
debil zadovoljan bodom povukli se
zabar, Madueke odron teski
Hincapie potez kola u for je dao 20m

nikad prvaci biti nece, nikad

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 dec 2025, 15:30

Nismo se mi povukli nego je Aston Villa zadala tempo koji nismo ispratili, zadnji pola sata Rice i Zuba pojedeni što nije ni čudo s obzirom da i pored tolikih ulaganja imaš još dva vezna, jedan igra u napadu dok je drugog zakucao na klupu.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 dec 2025, 15:31

baboedindzeko09 je napisao/la:
06 dec 2025, 15:22
Madueke rijetko glup lik.
Lošija verzija Gervinha.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 06 dec 2025, 15:34

Ma neka, nek se dozvoljava da u ekipi koja se bori za trofeje, mjesta u prvih 11 se dobijaju po favoriziranju i hijerarhiji umjesto zaslugama i logici.

Izvest onakvih prvih 11 :bow:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 dec 2025, 15:37

Brokula je napisao/la:
06 dec 2025, 15:34
Ma neka, nek se dozvoljava da u ekipi koja se bori za trofeje, mjesta u prvih 11 se dobijaju po favoriziranju i hijerarhiji umjesto zaslugama i logici.

Ništa nebi promijenilo, Zuba i Rice su izgubili ovu utakmicu, ljudi su energetski na 50%, nikakva rotacija u veznom redu a igraju se konstantno tri tekme u sedmici.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 06 dec 2025, 15:40

Artetin poraz.
Prvih 11 kriminalno
Rotaciju zubimendija i ricea nikako ne radi.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 06 dec 2025, 15:41

chily-rz je napisao/la:
06 dec 2025, 15:37
Brokula je napisao/la:
06 dec 2025, 15:34

Ništa nebi promijenilo, Zuba i Rice su izgubili ovu utakmicu, ljudi su energetski na 50%, nikakva rotacija u veznom redu a igraju se konstantno tri tekme u sedmici.
Ova Villa se dobija na njihovoj trecini, ne u vezi i odbrani. Emery igra jedan stil fudbala od pamtivijeka, uvijek na isti kalup iznosenje lopte, a Arteta mu poklanja utakmicu tako sto izvodi 4 dizelasa u napad i plus remeti napad da bi kapiten igrao.

Nakon 5 godina mi i dalje gubimo utakmice zbog njegovih amaterskih gresaka. Nedopustivo

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 dec 2025, 15:48

Meni je gore to što dovedeš Nordgarda koji ima iskustva u ovoj ligi i onda ga ne koristiš nikako, bar zadnjih pola sata, dvadeset minuta, malo svježine u veznom redu. Realno pojedli nas ljudi na sredini terena zadnjih pola sata , bukvalno svaku loptu pokupili.

Ne može se naravno ostaviti po strani ni to da fale Gabriel i Saliba, ovo danas je prema nazad bilo drama loše, Califiori ispadao čitavu utakmicu. Hincapie i Timber tanko obojica, ovaj prvi je definitivno još zelen za ovakve utakmice. White solidan al zna djelovati odsutno nekad i previše ležerno.

Realno nismo pet faulova napravili čitavu tekmu, premekano je ovo bilo za ovakvo gostovanje, bez dovoljno energije.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 06 dec 2025, 16:02

[James Benge] A quite pronounced limp as Calafiori heads to the tunnel.
[James Benge] Arteta confirms Mosquera will be out for "weeks". "It’s much more than what we expected or the player was feeling."
Stavljaj ključ u bravu.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 06 dec 2025, 16:16

ja ne mogu vise ovo podrzavati, jednostavno svake godine je isto evo ovo je 4. u nizu, prvu im covjek i halali tad su iznenadili sve al ovo poslije uvijek povrede znaci ima i do artete i njegovog tima i nacina pripreme ekipe, jednostavno nacin na koji on zahtjeva da ekipa igra uzima preveliki danak fizicki i igraci se stalno povrijedjuju..

ko god ovo i dalje moze da gleda svaka mu cast ja ne mogu vise 20 godina zivota s ovim klubom dosta ste me jahali vise..

uzivajte momci :salut:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 06 dec 2025, 16:33

QUARTERBACK je napisao/la:
06 dec 2025, 16:16
ja ne mogu vise ovo podrzavati, jednostavno svake godine je isto evo ovo je 4. u nizu, prvu im covjek i halali tad su iznenadili sve al ovo poslije uvijek povrede znaci ima i do artete i njegovog tima i nacina pripreme ekipe, jednostavno nacin na koji on zahtjeva da ekipa igra uzima preveliki danak fizicki i igraci se stalno povrijedjuju..

ko god ovo i dalje moze da gleda svaka mu cast ja ne mogu vise 20 godina zivota s ovim klubom dosta ste me jahali vise..

uzivajte momci :salut:
Vidimo se brate iduće sedmice, ima još fudbala da se igra, ako ne bude 9 bodova u iduće tri (Wolves, Everton, Brighton), onda i ja dižem šape :salut:

LenyYoro15
Kontakt:

Post Postao/la LenyYoro15 » 06 dec 2025, 16:41

Vidi likova jbt. Pa ja mogu samo sanjati da moj tim igra i ima tim kao što je Arsenal. Tako gledajući, mi smo fudbalski sahranjeni još sa Moyesom 2014. Show must go on.

Imate Top3 ekipu Evrope i nešto kao dižete ruke od nje u decembru. Niđe veze.

Ovaj tim Arsenala će 100% uzeti EPL. Kad osvojite EPL, naredne sezone bićete zreli za osvajanje LP.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 06 dec 2025, 18:19

I igračima je pun ku.rac ovog lažnog kapitena.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 06 dec 2025, 20:48

U ogromnom problemu je klub dokle god je tak covjek zdrav i uzima mjesto u prvoj postavi po automatizmu

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 dec 2025, 21:02

LenyYoro15 je napisao/la:
06 dec 2025, 16:41
Vidi likova jbt. Pa ja mogu samo sanjati da moj tim igra i ima tim kao što je Arsenal. Tako gledajući, mi smo fudbalski sahranjeni još sa Moyesom 2014. Show must go on.

Imate Top3 ekipu Evrope i nešto kao dižete ruke od nje u decembru. Niđe veze.

Ovaj tim Arsenala će 100% uzeti EPL. Kad osvojite EPL, naredne sezone bićete zreli za osvajanje LP.
Ma treba prije svega razumjeti da fale Gabriel i Saliba, niko na svijetu nema širinu da zamjeni ovu dvojicu bez da se osjeti pa tako ni Arsenal. Čast svima ali kad sam vidio kako izgleda zadnja linija Arsenala danas odmah sam znao da će biti problema defanzivno.

White još uvijek ganja formu i punu spremu, Hincapie u prevelikoj želji za dokazivanjem izgorio danas, čak i ovaj zadnji gol je u najvećoj mjeri njegova krivica jer je izašao s loptom u aut kod zadnjeg Arsenalovog posjeda lopte na utakmici. Ne kažem da je loš igrač i razumljivo mi je da će imati oscilacije i probleme u igri, pogotovo na ovakvim gostovanjima, tu se uči iz sopstvenog iskustva. Timber je bratina, idealan bek, za stopera mu fali visine i širine. :mrgreen: Califiori je danas možda i najgori bio u zadnjoj liniji, baš je težak dan imao, kod njega je svakako iznenađenje što je uspio uvezati veliki broj minuta bez da se povrijedi, razumljivo je i da on ima loš dan.

Eze i Odegard teško ide skupa, možda kad se ganja rezultat pa zadnji pola sata da jedan od njih igra kao centralni vezni, Eze nije za krila, guši njegov ofanzivni učinak a defanzivno se ne snalazi baš najbolje.

U januaru koliko god to bizarno zvučalo s obzirom na širinu u rosteru bi trebalo krenuti po još jednog veznjaka ako se već Nordgarda ne računa za ozbiljno, ovaj tempo će pregaziti Zubu i Ricea. U napadu je ipak prevelika gužva kad se vrate Jesus i Havertz, kako podijeliti minute da svi budu zadovoljni, nemoguće.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.