Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Arsenal
Sa kapitenom Arsenal nikad nista nece osvojiti, to je jasno svima sem Arteti.
Al covjece 5 godina te prca jedan te isti menadzer na jedan te isti nacin
Al covjece 5 godina te prca jedan te isti menadzer na jedan te isti nacin
Zadnja izmjena: Brokula, dana/u 06 dec 2025, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bravo skupina glupana bravo
nikad nista osvojit necemo s ovim mentolima
nikad nista osvojit necemo s ovim mentolima
- BegovicRamiz
- Kontakt:
debil zadovoljan bodom povukli se
zabar, Madueke odron teski
Hincapie potez kola u for je dao 20m
nikad prvaci biti nece, nikad
Nismo se mi povukli nego je Aston Villa zadala tempo koji nismo ispratili, zadnji pola sata Rice i Zuba pojedeni što nije ni čudo s obzirom da i pored tolikih ulaganja imaš još dva vezna, jedan igra u napadu dok je drugog zakucao na klupu.
Lošija verzija Gervinha.
Ma neka, nek se dozvoljava da u ekipi koja se bori za trofeje, mjesta u prvih 11 se dobijaju po favoriziranju i hijerarhiji umjesto zaslugama i logici.
Izvest onakvih prvih 11
Izvest onakvih prvih 11
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ništa nebi promijenilo, Zuba i Rice su izgubili ovu utakmicu, ljudi su energetski na 50%, nikakva rotacija u veznom redu a igraju se konstantno tri tekme u sedmici.
Artetin poraz.
Prvih 11 kriminalno
Rotaciju zubimendija i ricea nikako ne radi.
Prvih 11 kriminalno
Rotaciju zubimendija i ricea nikako ne radi.
Ova Villa se dobija na njihovoj trecini, ne u vezi i odbrani. Emery igra jedan stil fudbala od pamtivijeka, uvijek na isti kalup iznosenje lopte, a Arteta mu poklanja utakmicu tako sto izvodi 4 dizelasa u napad i plus remeti napad da bi kapiten igrao.
Nakon 5 godina mi i dalje gubimo utakmice zbog njegovih amaterskih gresaka. Nedopustivo
Meni je gore to što dovedeš Nordgarda koji ima iskustva u ovoj ligi i onda ga ne koristiš nikako, bar zadnjih pola sata, dvadeset minuta, malo svježine u veznom redu. Realno pojedli nas ljudi na sredini terena zadnjih pola sata , bukvalno svaku loptu pokupili.
Ne može se naravno ostaviti po strani ni to da fale Gabriel i Saliba, ovo danas je prema nazad bilo drama loše, Califiori ispadao čitavu utakmicu. Hincapie i Timber tanko obojica, ovaj prvi je definitivno još zelen za ovakve utakmice. White solidan al zna djelovati odsutno nekad i previše ležerno.
Realno nismo pet faulova napravili čitavu tekmu, premekano je ovo bilo za ovakvo gostovanje, bez dovoljno energije.
Ne može se naravno ostaviti po strani ni to da fale Gabriel i Saliba, ovo danas je prema nazad bilo drama loše, Califiori ispadao čitavu utakmicu. Hincapie i Timber tanko obojica, ovaj prvi je definitivno još zelen za ovakve utakmice. White solidan al zna djelovati odsutno nekad i previše ležerno.
Realno nismo pet faulova napravili čitavu tekmu, premekano je ovo bilo za ovakvo gostovanje, bez dovoljno energije.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
[James Benge] A quite pronounced limp as Calafiori heads to the tunnel.
Stavljaj ključ u bravu.[James Benge] Arteta confirms Mosquera will be out for "weeks". "It’s much more than what we expected or the player was feeling."
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ja ne mogu vise ovo podrzavati, jednostavno svake godine je isto evo ovo je 4. u nizu, prvu im covjek i halali tad su iznenadili sve al ovo poslije uvijek povrede znaci ima i do artete i njegovog tima i nacina pripreme ekipe, jednostavno nacin na koji on zahtjeva da ekipa igra uzima preveliki danak fizicki i igraci se stalno povrijedjuju..
ko god ovo i dalje moze da gleda svaka mu cast ja ne mogu vise 20 godina zivota s ovim klubom dosta ste me jahali vise..
uzivajte momci
ko god ovo i dalje moze da gleda svaka mu cast ja ne mogu vise 20 godina zivota s ovim klubom dosta ste me jahali vise..
uzivajte momci
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vidimo se brate iduće sedmice, ima još fudbala da se igra, ako ne bude 9 bodova u iduće tri (Wolves, Everton, Brighton), onda i ja dižem šapeQUARTERBACK je napisao/la: ↑06 dec 2025, 16:16ja ne mogu vise ovo podrzavati, jednostavno svake godine je isto evo ovo je 4. u nizu, prvu im covjek i halali tad su iznenadili sve al ovo poslije uvijek povrede znaci ima i do artete i njegovog tima i nacina pripreme ekipe, jednostavno nacin na koji on zahtjeva da ekipa igra uzima preveliki danak fizicki i igraci se stalno povrijedjuju..
uzivajte momci![]()
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- LenyYoro15
- Kontakt:
Vidi likova jbt. Pa ja mogu samo sanjati da moj tim igra i ima tim kao što je Arsenal. Tako gledajući, mi smo fudbalski sahranjeni još sa Moyesom 2014. Show must go on.
Imate Top3 ekipu Evrope i nešto kao dižete ruke od nje u decembru. Niđe veze.
Ovaj tim Arsenala će 100% uzeti EPL. Kad osvojite EPL, naredne sezone bićete zreli za osvajanje LP.
Ovaj tim Arsenala će 100% uzeti EPL. Kad osvojite EPL, naredne sezone bićete zreli za osvajanje LP.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U ogromnom problemu je klub dokle god je tak covjek zdrav i uzima mjesto u prvoj postavi po automatizmu
Ma treba prije svega razumjeti da fale Gabriel i Saliba, niko na svijetu nema širinu da zamjeni ovu dvojicu bez da se osjeti pa tako ni Arsenal. Čast svima ali kad sam vidio kako izgleda zadnja linija Arsenala danas odmah sam znao da će biti problema defanzivno.LenyYoro15 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 16:41Vidi likova jbt. Pa ja mogu samo sanjati da moj tim igra i ima tim kao što je Arsenal. Tako gledajući, mi smo fudbalski sahranjeni još sa Moyesom 2014. Show must go on.
White još uvijek ganja formu i punu spremu, Hincapie u prevelikoj želji za dokazivanjem izgorio danas, čak i ovaj zadnji gol je u najvećoj mjeri njegova krivica jer je izašao s loptom u aut kod zadnjeg Arsenalovog posjeda lopte na utakmici. Ne kažem da je loš igrač i razumljivo mi je da će imati oscilacije i probleme u igri, pogotovo na ovakvim gostovanjima, tu se uči iz sopstvenog iskustva. Timber je bratina, idealan bek, za stopera mu fali visine i širine.
Eze i Odegard teško ide skupa, možda kad se ganja rezultat pa zadnji pola sata da jedan od njih igra kao centralni vezni, Eze nije za krila, guši njegov ofanzivni učinak a defanzivno se ne snalazi baš najbolje.
U januaru koliko god to bizarno zvučalo s obzirom na širinu u rosteru bi trebalo krenuti po još jednog veznjaka ako se već Nordgarda ne računa za ozbiljno, ovaj tempo će pregaziti Zubu i Ricea. U napadu je ipak prevelika gužva kad se vrate Jesus i Havertz, kako podijeliti minute da svi budu zadovoljni, nemoguće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.