Pa objavljeno je na sluzbenoj stranici kluba na faceu?felix123 je napisao/la:Ne znam ti ja , ja sam čuo da ga Vela u Krku zove moramo još viditAndroid je napisao/la:Ivan Novacic produzio na jos jednu sezonu
HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
dobro pojačanje za bh liguAndroid je napisao/la:Ivan Novacic produzio na jos jednu sezonu
jer aba se nece igrat

Možeš li ovo malo dublje elaboriratiAndroid je napisao/la:.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Re: RE: Re: HKK Široki
Tocku ili?nerminh74 je napisao/la:Možeš li ovo malo dublje elaboriratiAndroid je napisao/la:.

Stavio sam tocku jer ne mogu obrisati post preko mobitela
Kako stvari sada stoje, od jadranske lige nece biti nista nazalost
HRHB
HRHB
Aaaaaaa to je bila tačka na i za aba ligu, zeznuše vas Austrijanci
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:Aaaaaaa to je bila tačka na i za aba ligu, zeznuše vas Austrijanci

Android, šta sam ja napisao iznad za aba ligu

Jbg, u meni ce zivjeti nada do 1.9.brig je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Aaaaaaa to je bila tačka na i za aba ligu, zeznuše vas Austrijanci![]()
![]()
![]()

Je.bu nas vise s ovim kvalifikacijama, jedan dan govore da ce se igrati, drugi dan da nece, uostalom dok se ovoliko ceka ocito postoji neka sansa...
HRHB
HRHB
Pa helios su kupili oni, a sada napraviše ovu Alpe adria ligubrig je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Aaaaaaa to je bila tačka na i za aba ligu, zeznuše vas Austrijanci![]()
![]()
![]()
- Evolve
- Kontakt:
100% provjerene informacije. Široki nece igrat ABA ligu ove godine... Okrece se BIH ligi.
NK Široki Brijeg
znamoEvolve je napisao/la:100% provjerene informacije. Široki nece igrat ABA ligu ove godine... Okrece se BIH ligi.

mislim da nisu oni uključeni bili nego ovaj Slovenac nekinerminh74 je napisao/la:Pa helios su kupili oni, a sada napraviše ovu Alpe adria ligubrig je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Aaaaaaa to je bila tačka na i za aba ligu, zeznuše vas Austrijanci![]()
![]()
![]()
i nije nas zeznuo nitko nego sami sebe
Pa helios su kupili Austrijanci i originalno nisu više htjeli sponizorisati KK pa su zato odbili wild card kada su imali, ali su se u međuvremenu zaljubili u košarku pa su pokušavali progurati Helios u Aba, a onda im je izletjela šansa sa vama i onda naprave ovu Alpe adria ligu i tu sada mogu igrati i gdje im je najveće tržište
Sad Široki traži od ABA lige da ne plaća tu pozivnicu, što je korektno, jer je recimo Union Olimpija nije platila, a nije ni prvak ni viceprvak svoje države pa da bude tu, a na kraju krajeva zbog nje je i vraćen sistem na 14 klubova 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
Planinic u Laboralu
Ramo u Metalcu ???????
Ramo u Metalcu ???????

Stvarno je zalosno gledati ovakav Siroki 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ispadne li Igokea, hocemo li gonjati ABA ligu

U Ligi 6 ce biti drugacija prica, nema smisla trositi lovu kad se i sa ovakvom ekipom moze izboriti daljnje natjecanjeEthel je napisao/la:Stvarno je zalosno gledati ovakav Siroki
HRHB
HRHB
Android je napisao/la:Ispadne li Igokea, hocemo li gonjati ABA ligu![]()
U Ligi 6 ce biti drugacija prica, nema smisla trositi lovu kad se i sa ovakvom ekipom moze izboriti daljnje natjecanjeEthel je napisao/la:Stvarno je zalosno gledati ovakav Siroki
ma bit će k...
nemoj se zanositi, bezveze se nadat...
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
pisem na vasoj temi jer ste vjerovatno najupuceniji. u kojem slucaju bih moze dobit 2. predstavnika u aba ligi? Pozdrav
Moze dobiti ako budemo imali veci koeficijent od Crne Gore, ali to je veoma tesko tako da ce i sljedece sezone biti samo jedan nas predstavnik, vrlo vjerovatno opet Igokea.
...
Juniori osvojili drugo mjesto na turniru u Sarajevu. U finalu izgubili od Partizana trojkom par sekundi prije kraja, 70-72
U skupini dobili Sparse i Split, tijesno porazeni od Crvene Zvezde. Mali Zadro u petorci turnira.
...
Juniori osvojili drugo mjesto na turniru u Sarajevu. U finalu izgubili od Partizana trojkom par sekundi prije kraja, 70-72
U skupini dobili Sparse i Split, tijesno porazeni od Crvene Zvezde. Mali Zadro u petorci turnira.
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.