[youtube][/youtube]EPL je napisao/la:Rene Meulensteen: "United's approach was straightforward. Get it wide, get it in the box. It can be easy to defend against."
objasnio..
Kao što sam rekao covjek nema vizije i taktike.
Neko vecer kada je Chelsea pobjedio Citya, mogla se vidjeti velicina Mourina, takticki razvalio City.
Zadnjih par sezone Chelsea nije mogao gola dati Cityu u gostima.
Mućki provokatoru imaš na ovom videu izjavu Renea i toliko o istinitosti ovog tvog citata. Obrati pažnju na dio od 2:10, gdje spominje centaršuteve.

United je danas izgledao dominantno i moćno, onako kako svi mi manje-više priželjkujemo da izgleda jedna utakmica na OT-u, i ako budemo igrali na ovaj način do kraja sezone sve je moguće.
A što se tiče te utakmice, tu možeš komotno reći da je Pellegrini pobjedio sam sebe. Staviti Demichelisa u vezu, bilo je ravno propasti, to nisam rekao ni ocjenio ja, nego mnogo upućeniji ljudi od nas dvojice. Opet, možemo samo nagađati šta bi bilo da su spremni njegovi ponajbolji igrači ove sezone - Aguero i Fernandinho.

Mourinhu svaka čast, veliki trener i taktičar, ali daleko mu kuća od Old Trafforda bila.