Naši se barem nisu brukali na ovim Evropskim igrama, a za direktoricu sam i ja čuo da je oličenje poštenja.sloboda72 je napisao/la:Alibasa je napisao/la:Naplaćivanje korištenja tartan staze u potpunosti podržavam. naplaćuje se korištenje pomoćnih terena, a pare idu FK Slobodi. Zašto se ne bi počelo naplaćivat korištenje atletske staze i da pare idu atletskom klubu koji ove godine pravi najbolje rezultate u zadnjih 15ak godina. Velika većina, niko od vas nije ušao u onaj kontener koju zovemo klubskom prostorijom ili kancelarijom da vidi kakva je. Plafon se skoro urušio, na jednom dijelu prokišnjava...grad za ak godišnje izdvoji maksimalno 5000. Ove godine mislim da je u pola manje bilo, oko 2500km. Odlazak na jedno takmičenje klub košta do 1000km. Imaju po dva državna prvenstva BiH za svaku kategoriju - mlađi juniori, juniori, seniori plus kup takmičenja, po jedno za svaku kategoriju i na to sve dodaj još odlazak na mitinge, gdje idu samo oni najbolji, dakle ne ide cijela ekipa.
Offtopic je, ali sam morao ovo napisat.
A koje to rezultate postižu atletičari ? Nekada su išli na Olimpijske igre.Važno je da je Direktorica napravila karijeru.Mi atletike više i nemamo.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ko napisa da nas iznenadjenje ceka u srijedu ja mislim..pa da vidimo insajdere 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Srijeda dodje i prodje haha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
vjerovatno je mislio na iducu srijeduharry_90 je napisao/la:Ko napisa da nas iznenadjenje ceka u srijedu ja mislim..pa da vidimo insajdere

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa ako danas-sutra ne bude nista, znaci da je to-to , i da vise nece biti dolazaka....novih dolazaka onda moze biti samo u slucaju odlaska nekog od igraca (Pirija ) ili problema sa strancima i Skahicem
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
AVOKADO nas je izradio za pojačanje 

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hmmmmmmmmmmmmmmm imal sta novo 

Ne zna se jos nista za M.S. al nije daleko trebalo bi bit ok
Zlatan Nalić: “Uskoro dolazim u Tuzlu sa zlatnom medaljom na mezar svom rahmetli ocu Mesudu”

Mlada nogometna reprezentacija Švedske u finalu EP u Pragu koje je odigrano sinoć napravila je pravu senzaciju i nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca pobijedila je favorizirani Portugal. Regularni dio utakmice završen je najnepopularnijim rezultatom 0–0, a ni u produžecima nije bilo golova, tako da se pristupilo izvođenju jedanaesteraca. Velike zasluge za historijski uspjeh Švedske ima i Zlatan Nalić, koji je rođen u Banjoj Luci 23. januara 1969. godine, a koji u ovoj reprezentaciji radi kao trener-konsultant. Šveđani su u Pragu imali veliku podršku navijača U igračkoj karijeri Zlatan je nastupao za tuzlansku Slobodu, grčki Panathinaikos, te švedske klubove Mjällby AIF i Motala AIF. Zlatan je sin Mesuda Nalića, legendarnog desnog krila Slobode iz Tuzle koji je 24 puta nosio dres reprezentacije bivše Jugoslavije. Zlatanov sin Adi, također, nastavio je porodičnu tradiciju. Trenutno igra za U-17 Mjällby AIF, a prošle godine bio je i kampu slavnog Milana. – Još ne mogu vjerovati da smo evropski prvaci. Ovo je nešto nevjerovatno. Nije mala stvar biti najbolji u Evropi. Hvala svim prijateljima i rodbini na velikoj pordšci. Hvala mojoj Mariji, sinovima Adiju i Sandru, mom drugu Osmanu Hadžiću u i njegovoj porodici koji su me bodrili u Pragu. Titulu posvećujem svom rahmetli ocu Mesudu koji je umro 1. juna 2004.godine. Uskoro dolazim sa zlatnom medaljom na na njegov mezar u Tuzlu i pročitat ću njegov citat kojeg se svakodnevno sjetim: „Čudna neka zemlja ova Bosna i Hercegovina. Kada bi je kupovao ni prebijenu paru za nju ne bi dao. A kada bi je prodavao nema tih para za koje bi je prodao“ – kaže Nalić.

Mlada nogometna reprezentacija Švedske u finalu EP u Pragu koje je odigrano sinoć napravila je pravu senzaciju i nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca pobijedila je favorizirani Portugal. Regularni dio utakmice završen je najnepopularnijim rezultatom 0–0, a ni u produžecima nije bilo golova, tako da se pristupilo izvođenju jedanaesteraca. Velike zasluge za historijski uspjeh Švedske ima i Zlatan Nalić, koji je rođen u Banjoj Luci 23. januara 1969. godine, a koji u ovoj reprezentaciji radi kao trener-konsultant. Šveđani su u Pragu imali veliku podršku navijača U igračkoj karijeri Zlatan je nastupao za tuzlansku Slobodu, grčki Panathinaikos, te švedske klubove Mjällby AIF i Motala AIF. Zlatan je sin Mesuda Nalića, legendarnog desnog krila Slobode iz Tuzle koji je 24 puta nosio dres reprezentacije bivše Jugoslavije. Zlatanov sin Adi, također, nastavio je porodičnu tradiciju. Trenutno igra za U-17 Mjällby AIF, a prošle godine bio je i kampu slavnog Milana. – Još ne mogu vjerovati da smo evropski prvaci. Ovo je nešto nevjerovatno. Nije mala stvar biti najbolji u Evropi. Hvala svim prijateljima i rodbini na velikoj pordšci. Hvala mojoj Mariji, sinovima Adiju i Sandru, mom drugu Osmanu Hadžiću u i njegovoj porodici koji su me bodrili u Pragu. Titulu posvećujem svom rahmetli ocu Mesudu koji je umro 1. juna 2004.godine. Uskoro dolazim sa zlatnom medaljom na na njegov mezar u Tuzlu i pročitat ću njegov citat kojeg se svakodnevno sjetim: „Čudna neka zemlja ova Bosna i Hercegovina. Kada bi je kupovao ni prebijenu paru za nju ne bi dao. A kada bi je prodavao nema tih para za koje bi je prodao“ – kaže Nalić.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Sta bi sa Zlatne karike?
CLUB BRUGGE
NEWS
CLUB NEWS
BOSNIAN GOALIE KENAN PIRIC ON TRIAL
Print
Back Monday 29/06/2015 - 16:30 Clubnews
Bosnian goalie Kenan Piric on trial
After Sunday's day off, the players returned to Westkapelle on Monday morning for a training session. For Thomas Meunier it was his first time and Kenan Piric was the new face. The 19-year-old Bosnian goalkeeper started his two-week trial. There was good news for Davy De fauw, as the defender could join the rest of the team after his injury. Björn Engels will start gently on Tuesday with the group warm-up.
Greek goalkeeper Sokratis Dioudis left Club on loan to Panionos, which means Club Brugge have to attract a third goalkeeper as youngsters Teunckens and Hooyberghs return to Club's U21-squad after the preparation.
Kenan Piric, Bosnian U21-international and until 2017 under contract with FK Sloboda Tuzla, arrived last Sunday for a two-week trial. Earlier he tested at KAA Gent.
Davy De fauw presented himself for the first time and Björn Engels appears to be close to making his come-back. The central defender will do the warm-up with the rest of the team on Tuesday.
Oscar Duarte concentrates on individual running exercises. The Costa Rican will feel the ball for the first time at the end of next week. Thomas Meunier trained for the first time at Westkapelle, but he won't kick a ball before the start of September. Felipe Gedoz is expected to be match fit at the end of August.
Monday afternoon the players trained inside the fitness center Sportoase.
Pirić na probi u Klub Brižu(Belgija).Dvije sedmice.
NEWS
CLUB NEWS
BOSNIAN GOALIE KENAN PIRIC ON TRIAL
Back Monday 29/06/2015 - 16:30 Clubnews
Bosnian goalie Kenan Piric on trial
After Sunday's day off, the players returned to Westkapelle on Monday morning for a training session. For Thomas Meunier it was his first time and Kenan Piric was the new face. The 19-year-old Bosnian goalkeeper started his two-week trial. There was good news for Davy De fauw, as the defender could join the rest of the team after his injury. Björn Engels will start gently on Tuesday with the group warm-up.
Greek goalkeeper Sokratis Dioudis left Club on loan to Panionos, which means Club Brugge have to attract a third goalkeeper as youngsters Teunckens and Hooyberghs return to Club's U21-squad after the preparation.
Kenan Piric, Bosnian U21-international and until 2017 under contract with FK Sloboda Tuzla, arrived last Sunday for a two-week trial. Earlier he tested at KAA Gent.
Davy De fauw presented himself for the first time and Björn Engels appears to be close to making his come-back. The central defender will do the warm-up with the rest of the team on Tuesday.
Oscar Duarte concentrates on individual running exercises. The Costa Rican will feel the ball for the first time at the end of next week. Thomas Meunier trained for the first time at Westkapelle, but he won't kick a ball before the start of September. Felipe Gedoz is expected to be match fit at the end of August.
Monday afternoon the players trained inside the fitness center Sportoase.
Pirić na probi u Klub Brižu(Belgija).Dvije sedmice.
Ja volim FK Tuzla City
Traži li ga još neki klub?AVOKADO je napisao/la:Ne zna se jos nista za M.S. al nije daleko trebalo bi bit ok
Ja volim FK Tuzla City
nadamo se nekom transferu i parama a decko po probama ide
u takvim situacijama ne mozes racunati na neko pretjerano obestecenje

Sloboda Tuzla
https://www.facebook.com/ak.sloboda.tehnograd - facebook stranica atletskog kluba na kojoj se nalaze izvještaji sa takmičenja i ostale vijesti vezane za naš klubHeller je napisao/la:Naši se barem nisu brukali na ovim Evropskim igrama, a za direktoricu sam i ja čuo da je oličenje poštenja.sloboda72 je napisao/la:Alibasa je napisao/la:Naplaćivanje korištenja tartan staze u potpunosti podržavam. naplaćuje se korištenje pomoćnih terena, a pare idu FK Slobodi. Zašto se ne bi počelo naplaćivat korištenje atletske staze i da pare idu atletskom klubu koji ove godine pravi najbolje rezultate u zadnjih 15ak godina. Velika većina, niko od vas nije ušao u onaj kontener koju zovemo klubskom prostorijom ili kancelarijom da vidi kakva je. Plafon se skoro urušio, na jednom dijelu prokišnjava...grad za ak godišnje izdvoji maksimalno 5000. Ove godine mislim da je u pola manje bilo, oko 2500km. Odlazak na jedno takmičenje klub košta do 1000km. Imaju po dva državna prvenstva BiH za svaku kategoriju - mlađi juniori, juniori, seniori plus kup takmičenja, po jedno za svaku kategoriju i na to sve dodaj još odlazak na mitinge, gdje idu samo oni najbolji, dakle ne ide cijela ekipa.
Offtopic je, ali sam morao ovo napisat.
A koje to rezultate postižu atletičari ? Nekada su išli na Olimpijske igre.Važno je da je Direktorica napravila karijeru.Mi atletike više i nemamo.
Mi imamo atletiku, i to dobru.
Mahir Kurtalić u subotu na u Zagrebu istrčao normu za Evropsko prvenstvo za mlađe seniore na 110m pr, državni prvak na skoku u dalj...
Rusmir Malkočević oborio državni juniorski rekord star 20 godina na 400m pr na Evropskim igrama i u štafeti osvojio drugo mjesto i oboren državni seniorski rekord, državni prvak na 400m pr.
Rahima Zukić već nekoliko godina jedna od najboljih ako nije i najbolja sportiskinja u TK. Prošle godine osvojila prvo mjesto na Evropskom timskom prvenstvu na 3000m stipl, ove godine treće. Redovno državna prvakinja u toj disciplini, a pored nje je ili prva ili druga na 3000m i 5000m.
Anes Hodžić u troskoku, Melika Kasumović u troskoku...
Na Evropske igre je sad išlo iz kluba 5 atletičara. Nemamo segmente za kuglu, koplje, disk i kladivo. Naši mlađi juniori državni prvaci BiH ove sezone, a do svega toga se došlo iz nikakvih uslova. I sad se bune ljudi kako ne mogu trčat jer se naplaćuje, a isti ti se neće pomjerit iz prve staze kad atletičari rade trening.
A o talentovanoj djeci ne trebam ni pričati. Djevojčica, Mubina Hasanbašić koja je 2000 godiše trči 800m za 2:18, a seniorke koje su starije od nje i po deset godina i spadaju u tu neku elitu najboljih atletičarki Evrope imaju vrijeme oko 2:00, u Bosni trenutno najbolja u toj disciplini ima vrijeme 2:09, mislim da dovoljno govori i o potencijalu koji klub posjeduje. Tu još ima atletičara kao što su Ervin Rahmanović, Amel Hadžić, Eldar Fuljacan, Nermin Alibašić, Adisa Belkić, Monika Tončević, DŽenita Muhić koji mogu puno toga napravit.
Što se tiče poštenja direktorice Kade, kad vidiš sa koliko novca od Opštine nas je uspjela voditi po takmičenjima, bude ti jasno kakva je žena i koliko radi i trudi se da napravi nešto. Ona sa takvom karijerom koju ima, ima i titulu docenta doktora, ne može da radi na našem fakultetu za Tjelesni odgoj i sport. Kako, zašto i zbog čega ili bolje pitanje zbog koga, to niko ne zna.
Jedini klub, organizacija koja je osnovala školu neku, a da je ista besplatna. Dakle treneri rade sa djecom kao volonteri po specijalnom programu za određene uzraste, BESPLATNO. Sve u cilju boljeg i pravilnijeg razvoja.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Bas ste se nesto usutili....al vec sutra ocekujem bar 5 stranica
moje neko neskromno misljenje je da ce ove sezone samo pite imat jaci sastav bar po imenima
SAMO BAHATO

SAMO BAHATO

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ceka se M.S.
.

-
- Kontakt:
nemora znaciti ako je na probi da necemo dobiti neko solidno obestecenje njima bar finansije nisu problemfukaratz je napisao/la:nadamo se nekom transferu i parama a decko po probama ideu takvim situacijama ne mozes racunati na neko pretjerano obestecenje

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako se zavrsi transfer Pirica u klub Briz tim parama ce se zatvorit gotovo pa cijeli dug prema onom pasijem skotu sto mu se do 25. pare moraju uplatit...al polako...ima BogadzekooooTz je napisao/la:nemora znaciti ako je na probi da necemo dobiti neko solidno obestecenje njima bar finansije nisu problemfukaratz je napisao/la:nadamo se nekom transferu i parama a decko po probama ideu takvim situacijama ne mozes racunati na neko pretjerano obestecenje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:

evo branio je juce u 2 poluvremenu na prijateljskoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.