Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Ali onaj promašaj Persija
Mora bolje u drugom !

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije problem što je pokušavao, problem je što ne zna. Uzeo je 10 centaršuteva i svaki put prebacio sve igrače.R.J.W.G. je napisao/la:Po meni je Wayne za sad najviše podbacio. Više sam očekivao od njega da se uključuje, traži loptu na 25-30 metara od gola, što je radio dosta često ove sezone. Osim zbog nepreciznih centaršuteva, ne znam zašto toliko kritikujete Younga, pa bio je naš najagilniji igrač u prvom poluvremenu, najviše se nudio i pokušavao.
Primili smo gol zbog dezorjentiranosti prouzrokovane totalnom ofanzivom, gdje je Vidić očekivao da će Fletch ostati na Sidwelu, a ovaj očigledno obratno i čovjek je ostao sam.
Po meni, nismo odavno bolje i dominantnije igrali na OT, pa Fulham ne može preći pola. Uz ovakvu igru i malo sreće, idemo do preokreta!![]()
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ako stavimo matu u sredinu kao sto je bilo jedno vrijeme ode Fletcher desno gubimo desnu stranu skroz a kad uzmes u obzir da Young i Evra lijevo nmg nista dodjes do toga da smo mi kupili skroz pogresnog igraca koji nece donjeti mnogo toga dobrog,barem ne onoliko koliko nam treba..Moyes mi je skroz nejasan,u vremenu kada u fudbalu dominiraju brzina i fizikalije nama sredinu cine Carrick i Fletcher,to je nedopustivo!Milion je jos mana,sezona je za mene izgubljena,treba probati neke nove klince,nove taktike i formacije,steta samo sto imamo ogranicenog trenera koji to ne vidi
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Nije bila baš totalna defanziva kakva je sad, ali nije ni važno. Gol je pao i sada treba ganjat preokret. Valjda će pročepit što prije, ne želim vjerovat da Fulham može odolijevat napadima cijeli meč.DukeOfWellington je napisao/la:Isto je bilo od prve minute.Patrice_Evra_3 je napisao/la: Možda bi Fulham trebao da pritisne i nakon ovog rezultata? Logično da će se povući sada i čekati kontre.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Smiriti loptu samo,krenuti lagano kroz sredinu,centriraju ko da gube 2 0 i da je 80min.
Sta je matu kupovao ako misli nabijati samo loptu,treba graditi akcije 20-30m u sredini,da se izradi neka prilika za cist sut ili podvala u prostor.
Protiv ovakve igre se 70% ekipa odbrani bez problema.
Sta je matu kupovao ako misli nabijati samo loptu,treba graditi akcije 20-30m u sredini,da se izradi neka prilika za cist sut ili podvala u prostor.
Protiv ovakve igre se 70% ekipa odbrani bez problema.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Preokrenut ćemo ovo siguran sam. Imali smo ogroman posjed, ali bezidejno kad dođemo do ivice šesneasterca, a da ne govorim o 200 centaršuteva od kojih je 4 prošlo.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Young se trudi, to mu se ne moze osporiti. Ali nije kvalitet. Znaci protrci po ljevoj strani, stima se na desnu nogu, i onda salje takav centarsut, da igrac u tom momentu mora biti pored druge stative i 3 m visok.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Mata lijevo, Valencia desno, jel to tako tesko skontat i ucinit 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- OnlyUnited
- Kontakt:
Mata ti mora u sredinu.Covjek je tu bar 10 put efektivniji nego kada igra po strani.Nema on brzine za krila.Uostalom covjek je i otisao iz Chelseaja zato sto je i u onim rijetkim situcijama u kojima je igrao guran na stranu.dr.van nostrand je napisao/la:Mata lijevo, Valencia desno, jel to tako tesko skontat i ucinit
Šta radi ovaj Stekelenburg 

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Tako to se hoće obično.Nitro je napisao/la:Šta radi ovaj Stekelenburg
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Iz Valencije ga se sjecam kao paklenog krilnog fudbalera, mozda ne klasicnog, ali def. je igrao vise po strani.darker10 je napisao/la:Mata ti mora u sredinu.Covjek je tu bar 10 put efektivniji nego kada igra po strani.Nema on brzine za krila.Uostalom covjek je i otisao iz Chelseaja zato sto je i u onim rijetkim situcijama u kojima je igrao guran na stranu.
Eh sad u Chelseaju sta je igrao najvise, i gdje je sve pomjeran sa poz. na poz. stvarno ne znam.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Nema Utd sreće, evo i sad su zakinuti za penal.
mandraX je napisao/la:Nema Utd sreće, evo i sad su zakinuti za penal.

Ja te volim, volim Željo..
kad Moyes planira izvršit ovu izmjenu, u 85min ?
Jedno je igrat u Spaniji,drugo u Engleskoj.dr.van nostrand je napisao/la:Iz Valencije ga se sjecam kao paklenog krilnog fudbalera, mozda ne klasicnog, ali def. je igrao vise po strani.darker10 je napisao/la:Mata ti mora u sredinu.Covjek je tu bar 10 put efektivniji nego kada igra po strani.Nema on brzine za krila.Uostalom covjek je i otisao iz Chelseaja zato sto je i u onim rijetkim situcijama u kojima je igrao guran na stranu.
Eh sad u Chelseaju sta je igrao najvise, i gdje je sve pomjeran sa poz. na poz. stvarno ne znam.
Igrači Fulhama su odigrali čak 3 pasa za redom u drugom poluvremenu. #respect
- OnlyUnited
- Kontakt:
Cuj crosses 54:1 xDDDD
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.