OOOOOOOO J**I MANČESTEEEEEEEER !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Wallcot potpisao novi ugovor sa ArsenalomPonos Torina je napisao/la:Kažu Walcott,Astori,Ince u Liverpool...![]()
![]()
![]()
zaboravio si snajderaPonos Torina je napisao/la:Kažu Walcott,Astori,Ince u Liverpool...![]()
![]()
![]()
Sneijder nebi bio drugi Cole on je jos uvijek dobar igrac i moze jos da odigra na visokom nivou,problem jesu njegova primanja,ali i cinjenica da igra sa Gerrardom bi bila malo suluda,dva skoro ista tipa igraca na sredini,onda nebi imali mjesta za dmf poziciju i bila bi to velika pometnja u timu,sto Rodgers nikad nebi dozvolio......BR se orijentisao na mlade igrace i to mi se jako svidja,bolje to nego da bacamo pare na neke igrace kad para trenutno manjka,ipak se trebaju financije malo srediti i cuvati za ljeto,kada ocekujem da cemo se bas pojacati gdje treba da se pojacamo...Treba sacekati kraj sezone pa neka BR fino skonta gdje sta fali i ko mu treba da bi tim funkcionisao perfektno...Ipak je on trener i on zna sta se desava i kako ko igra i kako se osjeca.....Mi mozemo samo nagadjati,kao sto novinari nagadjaju...neurofunk je napisao/la:Pa naravno da neće, koji će im đavo potrošen igrač koji hoće platu preko 100 000 funti. klub se toliko trudi da proda igrače koji su imali ogromne plate a nisu ništa radili. Snijeder bi bio samo drugi Joe Cole.
razlika je u tome sto gerrard nije ljubio i zenu svoga brataGusar1995 je napisao/la:
Gerard 120 000 funti?neurofunk je napisao/la:U Galati će imati 120 000 sedmično, pa kod nas samo Sule ima takvu platu.
Nuri Şahin was betrayed by Brendan Rodgers and Steven Gerrard was jealous of him according to the latest report from Bild, Europe's biggest sports magazine.
JaooooooooooHenderson je napisao/la:Nuri Şahin was betrayed by Brendan Rodgers and Steven Gerrard was jealous of him according to the latest report from Bild, Europe's biggest sports magazine.
Ovo drugo mi je bas smijesno,neprilici ni Gerrardu a ni Rodgersu,ovi novinari vole izmislit samo da prodaju sto viseHenderson je napisao/la:Gerard 120 000 funti?neurofunk je napisao/la:U Galati će imati 120 000 sedmično, pa kod nas samo Sule ima takvu platu.
Snaider je imao 120 000 eura sedmično u Interu, što je oko 100 000 funti sedmično. Mislim da to nije problem za klub kao što je Liverpool. E sad kako bi to Gerard podnio da više ne bude ja, ja i samo ja.
Nuri Şahin was betrayed by Brendan Rodgers and Steven Gerrard was jealous of him according to the latest report from Bild, Europe's biggest sports magazine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.