Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ja sam licno s edinom prije 8-9 godina bjezao iz skole i isli na jug da bodrimo zelju...koliko on voli zelju to se ne moze rijecima opisati.
A sto se tice ovih sto igrace nazivaju klocevima i sl. to se i danas desava, neki dan se amar osvrnuo na te nazovi navijace i odmah sinoc reakcija, ljudi shvataju da grijese i polude (pozitivno), jeste viddjeli sjevera sinoc....onako se bodri svoj klub, i ne da se klocevima da dodju do izrazaja, kojih ima svaki klub...
A sto se tice ovih sto igrace nazivaju klocevima i sl. to se i danas desava, neki dan se amar osvrnuo na te nazovi navijace i odmah sinoc reakcija, ljudi shvataju da grijese i polude (pozitivno), jeste viddjeli sjevera sinoc....onako se bodri svoj klub, i ne da se klocevima da dodju do izrazaja, kojih ima svaki klub...
Kako pitari fino kad se pozele fudbala dolaze na Grbavicu, lijepo je to cuti...johnnyHZ je napisao/la:da nisam bio par ekmi na sjeveru grbavice i slusao uvrede na njegov raccun mozda bi i povjerovao
ja volim fudbal ....nisam kompleksas,pa da neodem na utakmicu kluba iz mog gada ma koliko ga ja nesimpatisao....mislim da je to sasvim normalno ....bar za meneKemo je napisao/la:Kako pitari fino kad se pozele fudbala dolaze na Grbavicu, lijepo je to cuti...johnnyHZ je napisao/la:da nisam bio par ekmi na sjeveru grbavice i slusao uvrede na njegov raccun mozda bi i povjerovao

a npr bio sam potiv jedinstva izbihaca protiv zelje na grbavici jer imam rodbbinne u krajini...pa sam otisao gledati tekmu ...
isto tako par puta sam bio kada je Edin ulazio ....i kada bi izgubio loptu ili cak i kada je ulazio u igru .....bilo je svega ...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
jao vise i o dzeki, svaki dan neka nova provala.
zalosno. 

Brate bolje ti je ne obaziri se jer vec sutra mozes ocekivati naslov:Ko se sve interesuje za Edina Dzeku....Ja bih stvarno molio novinare sa ovog sajta da malo ohlade sa Edinom.Pa zar se moraju prenositi vijesti sa bilo kojeg stranog sajta koji spomene Dzekunime_tm87 je napisao/la:jao vise i o dzeki, svaki dan neka nova provala.zalosno.

A pogotovo nagadjanja u vezi s Milanom...delija je napisao/la:Brate bolje ti je ne obaziri se jer vec sutra mozes ocekivati naslov:Ko se sve interesuje za Edina Dzeku....Ja bih stvarno molio novinare sa ovog sajta da malo ohlade sa Edinom.Pa zar se moraju prenositi vijesti sa bilo kojeg stranog sajta koji spomene Dzekunime_tm87 je napisao/la:jao vise i o dzeki, svaki dan neka nova provala.zalosno.
Prije desetak dana su definitivno odustali od njega...(http://sportsport.ba/ino_fudbalp-32472.htm) a onda svaki dan prodaju nekog drugog igraca da bi doveli Dzeku...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Nadam se da ce Dzeko na slijedecem prijelaznom roku napustiti Wolfsburg iz razloga jer je covjek odvoljno sazrio i kao igrac i kao covjek da moze igrati za neki veci Europski klub.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Kako ja sad da spavam kad ti nećeš da mi vjeruješ?! Eto kako?!johnnyHZ je napisao/la:da nisam bio par ekmi na sjeveru grbavice i slusao uvrede na njegov raccun mozda bi i povjerovao

Ja sam napisao činjenicu, a to što ga je neko blatio sa sjevera na nekoj drugoj utakmici, nije nikakav demant.
Ustvari, jesmo mu svi govorili da je kloc, pljuvali ga, mrzili i sad je on dokazao da su svi navijači ŽELJE jedna velika katastrofa! Je l' ti sad dobro? Ostaje činjenica da je tu prošao sve selekcije i da je izdanak naše škole. Kad vi napravite približno dobrog igrača, onda se javljajte. Ovako vam je ponos igrač koji je na vrhuncu karijere bio povremeni prvotimac GAK-a, Rijeke...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Samo da kazem da je Edin Dzeko dijamant
Malo se o njemu pise, da ga imaju Hrvati oni bi cak i u Erotskim magazinima pisali o njemu ! Dzeko najjaci si, samo naprijed....

Malo se o njemu pise, da ga imaju Hrvati oni bi cak i u Erotskim magazinima pisali o njemu ! Dzeko najjaci si, samo naprijed....
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Ostaje luda sreca da ga je Ceh uzeo sa sobom.Kojem su se u brk smijali sto su ''zaebali'' i utrapili DzekuŽeljovac je napisao/la:Kako ja sad da spavam kad ti nećeš da mi vjeruješ?! Eto kako?!johnnyHZ je napisao/la:da nisam bio par ekmi na sjeveru grbavice i slusao uvrede na njegov raccun mozda bi i povjerovao![]()
Ja sam napisao činjenicu, a to što ga je neko blatio sa sjevera na nekoj drugoj utakmici, nije nikakav demant.
Ustvari, jesmo mu svi govorili da je kloc, pljuvali ga, mrzili i sad je on dokazao da su svi navijači ŽELJE jedna velika katastrofa! Je l' ti sad dobro? Ostaje činjenica da je tu prošao sve selekcije i da je izdanak naše škole. Kad vi napravite približno dobrog igrača, onda se javljajte. Ovako vam je ponos igrač koji je na vrhuncu karijere bio povremeni prvotimac GAK-a, Rijeke...

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
KONGO je napisao/la:Samo da kazem da je Edin Dzeko dijamant![]()
E yebiga sad, ako se o njemu malo pise, o kome se puno pise? Po meni se i previse pise o njemu. Pogtovo njegovom transferu. Novinari traze vijest gdje je nema sto se tice njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
1. Sreća, nesreća, Čeh ga je uzeo. Ne znaš da ga ne bi uzeo neko drugi, da on nije!harishp je napisao/la:Ostaje luda sreca da ga je Ceh uzeo sa sobom.Kojem su se u brk smijali sto su ''zaebali'' i utrapili DzekuŽeljovac je napisao/la:Kako ja sad da spavam kad ti nećeš da mi vjeruješ?! Eto kako?!johnnyHZ je napisao/la:da nisam bio par ekmi na sjeveru grbavice i slusao uvrede na njegov raccun mozda bi i povjerovao![]()
Ustvari, jesmo mu svi govorili da je kloc, pljuvali ga, mrzili i sad je on dokazao da su svi navijači ŽELJE jedna velika katastrofa! Je l' ti sad dobro? Ostaje činjenica da je tu prošao sve selekcije i da je izdanak naše škole. Kad vi napravite približno dobrog igrača, onda se javljajte. Ovako vam je ponos igrač koji je na vrhuncu karijere bio povremeni prvotimac GAK-a, Rijeke...Inace bi se u slobodno vrijeme bavio i prodavanjem novina.da bi imao neku kintu. :roll:Gak je tada bio prvak Austrije iste lige koju je i Osim dugo godina boravio i radio.Pa mu niko to ne spocitava.Uostalom taj ''ponos'' vam je po ko zna koji put uzeo mjeru.Tako da.........
2. Osim je čuda radio u Austriji, tolika čuda da je dobio punudu Real Madrida. Škoro sa GAK-om? Nije radio čuda!
3. Može nam "uzeti mjeru" milijardu puta, a i dalje će mu vrh biti što je jedno vrijeme bio standardan u Rijeci.
Uh, zaboravio sam, i Berberović je svojevremeno potpisao za Bayer, pa je onda znao i igrati u Osnabrucku.
Ipak, ima i ovih sa Bundesligaškom karijerom.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ne ode li na ljeto bilo gdje bojim se da će otić u *****.
žELJVACC...ponosis se igracem koji je igrao za vas ....hmmm..par tekmi ???
budi realan pa reci da je ostao u Šumarku da bi i sad sjedio na klupi .....,da nije otisao u teplice i postao igrac sad bi trunuo ovdje

budi realan pa reci da je ostao u Šumarku da bi i sad sjedio na klupi .....,da nije otisao u teplice i postao igrac sad bi trunuo ovdje

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Odigrao je 40 utakmica za ŽELJU. I na derbiju je bio starter, kad smo vas na Koševu uzeli golom Kajtaza iz slobodnog. Da budem precizniji, ponosim se našim omladinskim pogonom koji je poslije rata izbacio Džeku, Štilića, Cocalića i da ne nabrajam ove nešto mlađe koji još nisu došli do pune afirmacije. I sad u omladinskom pogonu imamo par igrača koji su strašni talenti(u kadetima lik daje preko 2,5 gola po utakmici, a ima pravo i sljedeće godine igrati u istoj konkurenciji). Čuće se aBdjohnnyHZ je napisao/la:žELJVACC...ponosis se igracem koji je igrao za vas ....hmmm..par tekmi ???![]()
![]()

Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
samo vi pitari zaboravljate da svaki igrac zelje gdje god da je otisao napravio je i karijeru... svjez primjer cocalic,prije jahic,pa stilic,pa dialiba pa keno hasagic pa beslija,a da negovorimo o edinu dzeki najboljim poslijeratnim bih igracem..vecina njih je dosta dala za reprezentaciju....tako dragi pitari drzite se cinjenica a ne skore alkoholicara
p.s. kada god navijate za bih navijate i za zelju 

- NoName
- Kontakt:
Popustite malo ova vaša lokalna prepucavanja na temi o reprezentativcima. Imate teme o svojim klubovima i tamo je pravo mjesto za to.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Jao o čemu oni pišu, imate pp i tmo raspravljajte o tome ko je starter tada bio a ko ne
Rudi Voller mudri veli

Rudi Voller mudri veli

Ma niko nije prepoznao njegov talenat u zelji, sreca pa smo ga uvalili cesima, a inace se ti netalentovani igraci i klocevi forsiraju sa 16, 17 godina u prvom timu. Osim je prepznao njegov talenat, ali u to vrjeme su puhali neki cudni vjetrovi u zelji. To ti je 1000 puta ispricana prica, ne znam koji vrag opet potezete to.johnnyHZ je napisao/la:žELJVACC...ponosis se igracem koji je igrao za vas ....hmmm..par tekmi ???![]()
![]()
Hvala Bogu pa imam takvog igraca i ljudinu...
to kazem i ja HVALA BOGU DA IMAMO.....Kemo je napisao/la:Ma niko nije prepoznao njegov talenat u zelji, sreca pa smo ga uvalili cesima, a inace se ti netalentovani igraci i klocevi forsiraju sa 16, 17 godina u prvom timu. Osim je prepznao njegov talenat, ali u to vrjeme su puhali neki cudni vjetrovi u zelji. To ti je 1000 puta ispricana prica, ne znam koji vrag opet potezete to.johnnyHZ je napisao/la:žELJVACC...ponosis se igracem koji je igrao za vas ....hmmm..par tekmi ???![]()
![]()
Hvala Bogu pa imam takvog igraca i ljudinu...
Zeljovac.....Nmoj da vam Alen opet onu gripu posalje ž1s2

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bavariapivo, Beduin, CAGarfia, ledesma, perun i 36 gostiju.