Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

muamer10
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la muamer10 » 24 mar 2010, 13:37

Ja sam licno s edinom prije 8-9 godina bjezao iz skole i isli na jug da bodrimo zelju...koliko on voli zelju to se ne moze rijecima opisati.
A sto se tice ovih sto igrace nazivaju klocevima i sl. to se i danas desava, neki dan se amar osvrnuo na te nazovi navijace i odmah sinoc reakcija, ljudi shvataju da grijese i polude (pozitivno), jeste viddjeli sjevera sinoc....onako se bodri svoj klub, i ne da se klocevima da dodju do izrazaja, kojih ima svaki klub...

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 24 mar 2010, 13:48

johnnyHZ je napisao/la:da nisam bio par ekmi na sjeveru grbavice i slusao uvrede na njegov raccun mozda bi i povjerovao ;)
Kako pitari fino kad se pozele fudbala dolaze na Grbavicu, lijepo je to cuti...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 mar 2010, 14:11

Kemo je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:da nisam bio par ekmi na sjeveru grbavice i slusao uvrede na njegov raccun mozda bi i povjerovao ;)
Kako pitari fino kad se pozele fudbala dolaze na Grbavicu, lijepo je to cuti...
ja volim fudbal ....nisam kompleksas,pa da neodem na utakmicu kluba iz mog gada ma koliko ga ja nesimpatisao....mislim da je to sasvim normalno ....bar za mene ;)
a npr bio sam potiv jedinstva izbihaca protiv zelje na grbavici jer imam rodbbinne u krajini...pa sam otisao gledati tekmu ...
isto tako par puta sam bio kada je Edin ulazio ....i kada bi izgubio loptu ili cak i kada je ulazio u igru .....bilo je svega ...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 mar 2010, 14:27

jao vise i o dzeki, svaki dan neka nova provala. :evil: zalosno. :x

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 24 mar 2010, 15:00

nime_tm87 je napisao/la:jao vise i o dzeki, svaki dan neka nova provala. :evil: zalosno. :x
Brate bolje ti je ne obaziri se jer vec sutra mozes ocekivati naslov:Ko se sve interesuje za Edina Dzeku....Ja bih stvarno molio novinare sa ovog sajta da malo ohlade sa Edinom.Pa zar se moraju prenositi vijesti sa bilo kojeg stranog sajta koji spomene Dzeku :roll:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 24 mar 2010, 15:15

delija je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:jao vise i o dzeki, svaki dan neka nova provala. :evil: zalosno. :x
Brate bolje ti je ne obaziri se jer vec sutra mozes ocekivati naslov:Ko se sve interesuje za Edina Dzeku....Ja bih stvarno molio novinare sa ovog sajta da malo ohlade sa Edinom.Pa zar se moraju prenositi vijesti sa bilo kojeg stranog sajta koji spomene Dzeku :roll:
A pogotovo nagadjanja u vezi s Milanom...
Prije desetak dana su definitivno odustali od njega...(http://sportsport.ba/ino_fudbalp-32472.htm) a onda svaki dan prodaju nekog drugog igraca da bi doveli Dzeku...
100% sportski i krajnje opušten potpis

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 24 mar 2010, 17:53

Nadam se da ce Dzeko na slijedecem prijelaznom roku napustiti Wolfsburg iz razloga jer je covjek odvoljno sazrio i kao igrac i kao covjek da moze igrati za neki veci Europski klub.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 mar 2010, 02:17

Kako ja sad da spavam kad ti nećeš da mi vjeruješ?! Eto kako?! :cry:
Ja sam napisao činjenicu, a to što ga je neko blatio sa sjevera na nekoj drugoj utakmici, nije nikakav demant.
Ustvari, jesmo mu svi govorili da je kloc, pljuvali ga, mrzili i sad je on dokazao da su svi navijači ŽELJE jedna velika katastrofa! Je l' ti sad dobro? Ostaje činjenica da je tu prošao sve selekcije i da je izdanak naše škole. Kad vi napravite približno dobrog igrača, onda se javljajte. Ovako vam je ponos igrač koji je na vrhuncu karijere bio povremeni prvotimac GAK-a, Rijeke...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 25 mar 2010, 02:41

Samo da kazem da je Edin Dzeko dijamant :mrgreen:

Malo se o njemu pise, da ga imaju Hrvati oni bi cak i u Erotskim magazinima pisali o njemu ! Dzeko najjaci si, samo naprijed....
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 mar 2010, 13:53

Željovac je napisao/la:
Ja sam napisao činjenicu, a to što ga je neko blatio sa sjevera na nekoj drugoj utakmici, nije nikakav demant.
Ustvari, jesmo mu svi govorili da je kloc, pljuvali ga, mrzili i sad je on dokazao da su svi navijači ŽELJE jedna velika katastrofa! Je l' ti sad dobro? Ostaje činjenica da je tu prošao sve selekcije i da je izdanak naše škole. Kad vi napravite približno dobrog igrača, onda se javljajte. Ovako vam je ponos igrač koji je na vrhuncu karijere bio povremeni prvotimac GAK-a, Rijeke...
Ostaje luda sreca da ga je Ceh uzeo sa sobom.Kojem su se u brk smijali sto su ''zaebali'' i utrapili Dzeku :roll: Inace bi se u slobodno vrijeme bavio i prodavanjem novina.da bi imao neku kintu. :roll:Gak je tada bio prvak Austrije iste lige koju je i Osim dugo godina boravio i radio.Pa mu niko to ne spocitava.Uostalom taj ''ponos'' vam je po ko zna koji put uzeo mjeru.Tako da......... :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 mar 2010, 13:57

KONGO je napisao/la:Samo da kazem da je Edin Dzeko dijamant :mrgreen:

Malo se o njemu pise, da ga imaju Hrvati oni bi cak i u Erotskim magazinima pisali o njemu ! Dzeko najjaci si, samo naprijed....

E yebiga sad, ako se o njemu malo pise, o kome se puno pise? Po meni se i previse pise o njemu. Pogtovo njegovom transferu. Novinari traze vijest gdje je nema sto se tice njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 mar 2010, 14:49

harishp je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Ostaje luda sreca da ga je Ceh uzeo sa sobom.Kojem su se u brk smijali sto su ''zaebali'' i utrapili Dzeku :roll: Inace bi se u slobodno vrijeme bavio i prodavanjem novina.da bi imao neku kintu. :roll:Gak je tada bio prvak Austrije iste lige koju je i Osim dugo godina boravio i radio.Pa mu niko to ne spocitava.Uostalom taj ''ponos'' vam je po ko zna koji put uzeo mjeru.Tako da......... :mrgreen:
1. Sreća, nesreća, Čeh ga je uzeo. Ne znaš da ga ne bi uzeo neko drugi, da on nije!
2. Osim je čuda radio u Austriji, tolika čuda da je dobio punudu Real Madrida. Škoro sa GAK-om? Nije radio čuda!
3. Može nam "uzeti mjeru" milijardu puta, a i dalje će mu vrh biti što je jedno vrijeme bio standardan u Rijeci.
Uh, zaboravio sam, i Berberović je svojevremeno potpisao za Bayer, pa je onda znao i igrati u Osnabrucku.
Ipak, ima i ovih sa Bundesligaškom karijerom. :oops:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 25 mar 2010, 14:51

Ne ode li na ljeto bilo gdje bojim se da će otić u *****.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 mar 2010, 15:02

žELJVACC...ponosis se igracem koji je igrao za vas ....hmmm..par tekmi ??? :roll: :roll:
budi realan pa reci da je ostao u Šumarku da bi i sad sjedio na klupi .....,da nije otisao u teplice i postao igrac sad bi trunuo ovdje ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 mar 2010, 15:10

johnnyHZ je napisao/la:žELJVACC...ponosis se igracem koji je igrao za vas ....hmmm..par tekmi ??? :roll: :roll:
budi realan pa reci da je ostao u Šumarku da bi i sad sjedio na klupi .....,da nije otisao u teplice i postao igrac sad bi trunuo ovdje ;)
Odigrao je 40 utakmica za ŽELJU. I na derbiju je bio starter, kad smo vas na Koševu uzeli golom Kajtaza iz slobodnog. Da budem precizniji, ponosim se našim omladinskim pogonom koji je poslije rata izbacio Džeku, Štilića, Cocalića i da ne nabrajam ove nešto mlađe koji još nisu došli do pune afirmacije. I sad u omladinskom pogonu imamo par igrača koji su strašni talenti(u kadetima lik daje preko 2,5 gola po utakmici, a ima pravo i sljedeće godine igrati u istoj konkurenciji). Čuće se aBd ;)

Visca el Višća!

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 25 mar 2010, 15:14

samo vi pitari zaboravljate da svaki igrac zelje gdje god da je otisao napravio je i karijeru... svjez primjer cocalic,prije jahic,pa stilic,pa dialiba pa keno hasagic pa beslija,a da negovorimo o edinu dzeki najboljim poslijeratnim bih igracem..vecina njih je dosta dala za reprezentaciju....tako dragi pitari drzite se cinjenica a ne skore alkoholicara :D p.s. kada god navijate za bih navijate i za zelju :D

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 mar 2010, 15:17

Popustite malo ova vaša lokalna prepucavanja na temi o reprezentativcima. Imate teme o svojim klubovima i tamo je pravo mjesto za to.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 mar 2010, 15:18

Jao o čemu oni pišu, imate pp i tmo raspravljajte o tome ko je starter tada bio a ko ne :roll:

Rudi Voller mudri veli ;)

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 25 mar 2010, 15:20

johnnyHZ je napisao/la:žELJVACC...ponosis se igracem koji je igrao za vas ....hmmm..par tekmi ??? :roll: :roll:
Ma niko nije prepoznao njegov talenat u zelji, sreca pa smo ga uvalili cesima, a inace se ti netalentovani igraci i klocevi forsiraju sa 16, 17 godina u prvom timu. Osim je prepznao njegov talenat, ali u to vrjeme su puhali neki cudni vjetrovi u zelji. To ti je 1000 puta ispricana prica, ne znam koji vrag opet potezete to.
Hvala Bogu pa imam takvog igraca i ljudinu...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 mar 2010, 15:23

Kemo je napisao/la:
Ma niko nije prepoznao njegov talenat u zelji, sreca pa smo ga uvalili cesima, a inace se ti netalentovani igraci i klocevi forsiraju sa 16, 17 godina u prvom timu. Osim je prepznao njegov talenat, ali u to vrjeme su puhali neki cudni vjetrovi u zelji. To ti je 1000 puta ispricana prica, ne znam koji vrag opet potezete to.
Hvala Bogu pa imam takvog igraca i ljudinu...
to kazem i ja HVALA BOGU DA IMAMO.....
Zeljovac.....Nmoj da vam Alen opet onu gripu posalje ž1s2 :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bavariapivo, Beduin, CAGarfia, ledesma, perun i 36 gostiju.