NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Kod nas se polahko sve slaze uskoro bih trebali i ovi ostali potpisati i idemo opet u top 3 mjesta 

Iako je bio na pregovorima u Gracanici, Adnan Hadzic ipak otisao u Mladost DK.. Brzi je produzio ugovor....
www.nkbratstvogracanica.com
-
- Moderator
- Kontakt:
Radi se malo oko stadiona sto je dobro.
-
- Kontakt:
Šta konkretno?GracanicaAA je napisao/la:Radi se malo oko stadiona sto je dobro.
Dzindo ostao trener , ne zovu se opet nasa djeca ,katasrtofa, niko nije moje dijete ni kontaktirao razocaran sam i tuzam
-
- Moderator
- Kontakt:
Bar ovih dana se kosi trava i valja tako isto i pomocni...Uglavnom radi se oko trave da bude u dobrom stanju.NkBratstvoGracanica je napisao/la:Šta konkretno?GracanicaAA je napisao/la:Radi se malo oko stadiona sto je dobro.
Ima jos toga pa dok odem dole pa cu vidit sta rade jos.
A jesi ga i ti navaliojasminka je napisao/la:Dzindo ostao trener , ne zovu se opet nasa djeca ,katasrtofa, niko nije moje dijete ni kontaktirao razocaran sam i tuzam
Albox ako se ne smiriš,nećeš više donosit lopte...jasminka je napisao/la:Dzindo ostao trener , ne zovu se opet nasa djeca ,katasrtofa, niko nije moje dijete ni kontaktirao razocaran sam i tuzam

Sad sa stadiona. Doslo je par igraca ali eto nista da ne govorim dok ne bude prozivka. Prozivka je prvog u 17:00... Na stadionu se radi (standardno oko trave). Osim toga oborena je ograda prema Husanovicu i pravi se betonski zid. Nakon toga planirano je pocet pravit tribinu iza gola kod svlacionica. Odmah da se ogradim da ne bi bilo podjebavanja sve su mi rekli ljudi iz kluba pa ako oni lazu onda lazem i ja.
-
- Moderator
- Kontakt:
Kako mrzim ove likove u PM...Bratstvu odlaze igraci i sad on kaze "Nema nista ove godine od Bratstva borit ce se oni za opstanak u ovoj ligi pogledajte samo koji odlaze iz kluba"...
Ama coece dosli su igraci u klub + na to dodas Juniore i valjda ce se viditi na kojoj poziciji fali jos igrac i dovest ce se...
Al eto ovo je nase iz kluba "Saznat cete na prozivci" a koji cu qrc saznati na prozivci kada dovodis igrace i krijes im imena ko da ih neko trazi SIPA ili neko 10-ti.
Jer da smo normalan klub sa normalnim ljudima u klubu ovi bih se igraci davno predstavili i znali bih ovi likovi sto pljuju Bratstvo kako god bilo, da li smo zadnji na tabeli ili gubimo igrace...
Hebem ti vake likove, a vamo "Volim Bratstvo od sveg srca" a vamo **** od do po Bratstvu...
Ama coece dosli su igraci u klub + na to dodas Juniore i valjda ce se viditi na kojoj poziciji fali jos igrac i dovest ce se...
Al eto ovo je nase iz kluba "Saznat cete na prozivci" a koji cu qrc saznati na prozivci kada dovodis igrace i krijes im imena ko da ih neko trazi SIPA ili neko 10-ti.
Jer da smo normalan klub sa normalnim ljudima u klubu ovi bih se igraci davno predstavili i znali bih ovi likovi sto pljuju Bratstvo kako god bilo, da li smo zadnji na tabeli ili gubimo igrace...
Hebem ti vake likove, a vamo "Volim Bratstvo od sveg srca" a vamo **** od do po Bratstvu...
Jaganjac prvo pojacanje. Ostalo cemo objaviti nakon prozivke koja je zakazana u srijedu u 17:00.
Zadnja izmjena: cesc4, dana/u 28 jun 2015, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Moderator
- Kontakt:
Polahko nek su rekli jedno pojacanje, iako smo znali da je on dosao od prijecesc4 je napisao/la:Jaganjac prvo pojacanje. Ostalo cemo objaviti nakon prozivke koja je zakazana u srijeu u 17:00.

Sad ce prozivka pa eto saznat cemo ko je dosao jos

dobili ste najboljeg moguceg igraca koji postoji u bosni.kad ja to kazem znajte da je tako
Cim ga Aga nije otjerao, mora da je dobar.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Aga pošalji nam još Kuduza i bit će tamanagalo je napisao/la:dobili ste najboljeg moguceg igraca koji postoji u bosni.kad ja to kazem znajte da je tako

Vjerovatno ce i on doci jer Dzindo njih dvojicu gotivi najvise to mi je milion puta spomenuo,Sto se tice Kuduza nek ide ali mi je Maida zao jer je extra momak ali nije top igrac u ovoj ligi ima ih mnogo boljih to sigurnocokara je napisao/la:Aga pošalji nam još Kuduza i bit će tamanagalo je napisao/la:dobili ste najboljeg moguceg igraca koji postoji u bosni.kad ja to kazem znajte da je tako
Kuduz je bio na pregovorima al mislim da nece doci. Dzindo ako dovede Sucesku ja na utakmice Bratstva ne idem.
Ako Džindo dobije odriješene ruke u transferima možemo se nadati top 5. a ako Brko bude ispunjavao svoje želje i određivao sastav onda 

Dok počasni prijedsednik Bratstva landara sa amaterskom reprezentacijom TK u Dablinu Mićo je zadužen za dovođenje pojačanja iz Loznice a djeca Bratstva Husejnović i Poturalić prelaze u Miričinu
Bravo za upravu
Čokara,Mićo,Zajim;Daso ponos čaršije 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.