Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
[youtube][/youtube]
Istinu zbori covjek. Iran ga je poslusao i rezultat je tu.Goalgetter je napisao/la:Da je Vlaović izbornik BIH sigurno nebi izgubili jučerašnju utakmicu jer on je više puta tijekom utakmice otkrio tajnu kako zaustaviti Messia "ne treba cuvati Messia nego prostor u koji on moze ući". Siguran sam da je Ancelotti pozorno slušao Vlaovića i da će tu tajnu prenjeti stoperima Reala i da će Messijeva karijera uskoro krenuti nizbrdo, a sve zbog genijalne Vlaovićeve analize.![]()
![]()
![]()
![]()
Vlaovicu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Velide.. otac te J ! ti si komentator, a ne sudija ! Usput, jedan od najboljih golova do sada na SP ! komentar, kao da ga je Bosni dao.... Boze

Max Allegri
Vala baš. Isto sam pomislio nakon njegove reakcije poslije Messijeve golčine. Umjesto da se raduje što imamo i dalje realne šanse za drugo mjesto, on tužan što je Iran izgubio.Mig_Mig je napisao/la:Velide.. otac te J ! ti si komentator, a ne sudija ! Usput, jedan od najboljih golova do sada na SP ! komentar, kao da ga je Bosni dao.... Boze![]()

kaze Suko da bi Ghani mogao biti problem jer Asamoah nije navikao igrati beka, a covjek vec dvije godine u Juventusu igra beka. 

kad rece,kakav sut MunturauaCalcio7 je napisao/la:kaze Suko da bi Ghani mogao biti problem jer Asamoah nije navikao igrati beka, a covjek vec dvije godine u Juventusu igra beka.

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Sportski komentatori
nije fulio, ne igra coek beka nego onu neku kombinaciju bek-krilo sto nije isto, a prije toga je bio vezni igračCalcio7 je napisao/la:kaze Suko da bi Ghani mogao biti problem jer Asamoah nije navikao igrati beka, a covjek vec dvije godine u Juventusu igra beka.

Šuko: "Njemci se statično pomjeraju"

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Konjicu **** te onaj ko ti dade da komentarises
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ne treba neko odma uletit sa "bas je u komsija bolje" , jer je Konjic jednostavno uzasan.
Njemu je svaka lopta dobra i sve je med i mlijeko , dok s vremena na vrijeme dok tece aktivna igra on detaljno analizira nebitnu situaciju iza nas.
Mozda u porazu ti sve vise smeta al opet.... nit ima finu boju glasa.
Njemu je svaka lopta dobra i sve je med i mlijeko , dok s vremena na vrijeme dok tece aktivna igra on detaljno analizira nebitnu situaciju iza nas.
Mozda u porazu ti sve vise smeta al opet.... nit ima finu boju glasa.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Fali Dzeku na sva usta a frajeru treba kompas da se snadje ! Jos njegovo vikanje je jako iritantno
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
On da je dobar ne bi se prezivao Konjić, nije Konjić već konjina ipo, joj jest mi živce poteg'o, pa ne može svaki duel bit faul sunce mu yebem,
Vidi sad Adilovića na BHT-u, pa Bože šta smo ti zgriješili pa nas ovako kažnjavaš, jooooooojjjjjjjjjjjjj ćabo draga

Vidi sad Adilovića na BHT-u, pa Bože šta smo ti zgriješili pa nas ovako kažnjavaš, jooooooojjjjjjjjjjjjj ćabo draga

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Kaže Adil nadam se da ste svi tužni kao mi
Sta kaze IHAAAA. Bas je KONJic
kakav konjić, konjina i po mater mu yebem glavatusoxx je napisao/la:Sta kaze IHAAAA. Bas je KONJic
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Otvoris pastetu u njoj Muhamed Konjic
Konjicu degenu zasto ne kazes da smo lose odigrali?. Zasto samo kukas na sudca, kao da pri 1:0 ne bi i mi zadrzavali vrijeme 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kolko je sve izgledalo jadno da je cak i Konjic izgovorio "nigerijci izgledaju spremnije..." doduse ogradio se s onim cuvenim 'nekako'.. Al kakav je maler taj covjek.. ja nisam sujevjeran ali samo kad se sjetim baraza protiv Danske i one lopte kroz noge mu pa onda i kako komenator
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Kad već ima ova tema da se i onoj dvojici debila sjetim rodbine, idioti odvratni 

gdje je šuko radio prije nego je došao na bht?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.