Pasodzigera je napisao/la:harry_90 je napisao/la:I meni je bilo drago cuti da jedan takav fudbaler preuzima repku,i nadao sam se da moze nesto napravit,i nakon par meceva sam vidio da on ne zna ovaj posao,bilo vama tesko priznat ili ne ? Safet da je ista napravio u 7 meceva ne bih se bunio,neka vodi repku,vjerovao bih u njega,al jednostano me razocarao i vidio kako repka igra od kako je on dosao,a to samo jedna rijec moze opisat LOSE !!!
Na zalost moram se uvjek nadovezati na Ciru,sta je to Ciro uradio nakon svojih prvih 7 utakmica pa je imao ONOLIKU PODRSKU?Jos su igraci bili u 10x boljoj formi nego sad,bili i "dijamanti" i "idoli" ako se ne varam.
Mi smo u tim mecevima barem stojali na terenu kako treba,i meni je bilo krivo nakon poraza od Irana,Rijeke itd.al nisam gubio nadu,al Susic jednostavno jos uvijek nije dorastao mjesto selektora jedne repke,nema neke rezultate iza sebe,ako ima navedi ih,necu se bunit ako oboris ovu moju rijec.Al najvise me nervira ovdje sto se toliko dize Susic,a sami vidite da nam ne ide,jel to selektor koji unaprijed predaju Francuskoj prvo mjesto,kada je preuzeo repku izjavi da imamo igrace za EP,i nakon toga okrece pricu da mi nemamo igrace za to,da se zadovolji sa jednim bodom protiv Albanaca i odigra nerijesno protiv Katara.Ovdje mnogi izbjegavaju reci da nam je bilo bolje za vrijeme Cire,brzo se zaboravila ona euforija u mecevima kvalfikacija,kada je narod zivio za meceve BiH,kada je se slavilo duboko u noc,uzmemo Belgiju,uvalimo im 4 gola,da bi sad odjednom ta Belgija bila u rasulu,nigdje veze,uzmemo Estonce kuci i gostima,Armence,Belgijance,sa Turskom ovdje nerijeseno,na strani poraz,al uz dobru igru,sa Spancima ne treba pricat,ljudi su milion puta kvalitetniji,al opet igralo je se srcem za BiH,na slabijim protivnicima se gradi put ka Euru ili SP.. Da nismo uzeli Albance,Armence u 4 meca,ne bi vidjeli baraza,pa onaj mec sa Portugalom u Lisabonu,gdje smo bili zasluzili jedan gol,koliko su se momci zalagali na terenu,pa precke i stative.Gdje je sve to nestalo ? Dal je moguce da se Susicev svaki kiks opravdava,a da je slucajno Ciro,Sliskovic ili neko treci ovako zapoceo kvalifikacije,davno bi vi koji pruzate Susicu podrsku trazili ostavku kao i ja.