Safet Sušić - Pape

cole-ch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la cole-ch » 14 nov 2010, 22:43

Denizmare je napisao/la:U kakvoj su formi igraci pokazuje klupa koju griju od Francuske do Rusije,cini mi se da jedino Dzeko igra u prvih 11,ali najopasniji smo kad nas svi otpisu...
I da ,,mlohavi,, izdrzi....
Kada ih je Safet preuzeo svi su bili u zavidnoj, tj., ekstra formi,... i sta?! Nista! Desi se: Gana, Svetska, Nemacka, Katar, Francuska, Lux., Albanija..., nesumnjam da ce u nizu biti i Slovacka, jer igraci od Francuske do daleke Rusije greju klupe. :mrgreen:

Safete ako imas casti i truncice morala, nakon Slovacke podnesi otkaz!

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 14 nov 2010, 22:44

harishp je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
Strauss je napisao/la:slika
8-)

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 14 nov 2010, 22:46

Željovac je napisao/la:
volimliverpool je napisao/la:@monolog
Sve mi to znamo.Ama bas sve sto si napisao.Al' mi i dalje podrzavamo Safeta,a vidim da nazalost,nema nas puno.
Zašto ga podržavate? I nemoj govoriti da nema boljih. Musemić je bolji, ako je pristrasno da spomenem Baždarevića.

Haris, je li to "krutičar" neka uvreda? Bolje biti "mlohavičar"? Evo ja sam i krutičar i kritičar 8-) Samo što ne znam zašto nam tako tepaš kad nas ne voliš.
Halilhodzic je najbolji...Ali covjek je normalan,bolje Dinamo nego takav savez i pritisak...
You'll never walk alone.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 14 nov 2010, 22:46

Dylan Dog je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Jadno!!...Pokusavas me staviti u isti kos sa tobom, govoreci da pisem vulgarne stvari. Ma i ja sam ludji, sto pokusavam da dokazem nesto. Uzivajte vi u vasem "kritikovanju" Safeta...!! :mrgreen:
A ti i slicni uzivajte u jos jednom propustenome velikome takmicenju,ocito vam je to smijesno,nama makar nije svedno sto nam takticar upropascuje ovu generaciju :x

A tebi i ostalima izgleda jos nije jasno, da kod nas puno stvari ne stima i da nije samo stvar u "mlohavom", isto tako da mi nikad velikog takmicenja necemo vidjeti iz drugih ralzoga, a ne zbog ovog "mlohavog" kako vi to znate reci :mrgreen:

Jedan mrtva Crna Gora, kojoj je ovo drugi ciklus kvalifikacija ( ako se ne varam), dobije pohvalu od jednog Platinija, na dobro radu i razvijanju njihovog fudbalskog Saveza, dok s druge stane nama taj isti Platini prijeti suspenzijom, i ti se nadas nekom velikom prvenstvu, pa sad, ako vam to nista ne govori, onda stvarno ne znam, uzalud je bilo sta reci. :? ..trenutnu formu nasih necu ni da kometarisem.

Shvatite vise da mi nismo jedna normalna repka, i kao takva ne mozemo funcionisati normalno. Ovdje se ljudi slomise pojedinim objasnjavati da nije samo stvar u tom Safetu, vec da mi imamo vecih problem i kad se oni uklone, tek se tada mozemo nadati nekom velikom takmicenju, a do tada se mozemo ganjati po ovim kval- tekmama.

Ali, jok vazno je ovdje doci i krhnuti kakvu glupost za Safeta i Bog te veselio... ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 nov 2010, 22:52

volimliverpool je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
volimliverpool je napisao/la:@monolog
Sve mi to znamo.Ama bas sve sto si napisao.Al' mi i dalje podrzavamo Safeta,a vidim da nazalost,nema nas puno.
Zašto ga podržavate? I nemoj govoriti da nema boljih. Musemić je bolji, ako je pristrasno da spomenem Baždarevića.

Haris, je li to "krutičar" neka uvreda? Bolje biti "mlohavičar"? Evo ja sam i krutičar i kritičar 8-) Samo što ne znam zašto nam tako tepaš kad nas ne voliš.
Halilhodzic je najbolji...Ali covjek je normalan,bolje Dinamo nego takav savez i pritisak...
Mourinho je najbolji. Ne reče što ga podržavate.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2010, 22:53

Primi ga kako hoces,bilo kruticar,bilo kriticar.Manje vise@Zeljovac moj.
Da znam da bi odlaskom Safeta BIH repka se plasirala na neko prvenstvo.Sve i jedan koji ga podrzava bi ga prvi otjerao.
Medjutim sta ako odlaskom njega i dolaskom nekog vama dragog,bude stara prica.
I da opet ne odemo nigdje ni ove kvalifikacije ni iduce.Igra satro sjajna a rezultata ni za lijeka.Jos gore,onda jer vise boli.
Sta onda,pojeo vuk magarca.
E pa kurko.Ako nesto zelis da promjenis onda nalazis adekvatnu zamjenu. A ako ta adekvatna zamjena ne nacini bas nista bolje.Od ovog sto si promijenio.Onda jarane pokusaj ono sto si zasrao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 nov 2010, 22:55

Najvise me nasmijava na ovoj temi,sto Susicevi branioci,uvijek kad nemaju argumenata ili te vrijedjaju,uhvate se Cire i cirkusa..tad znam da sam korak ispred njih,jer nemaju dokaza da obore moju pricu da Susic je veoma los trener i da repki ne ide,ali tad pocinje izvlacenje sa uvredama :lol: iskreno nemam nista ni protiv jednog koji mi sta kaze,jer nemam se sta ljutit protiv likova koje ne znam,a jos manje sto ne znaju drugacije oborit moju pricu normalnim razgovorom,vec se ufate broja mojih postova,Cire,uvredama itd. uzivam kad vas vidim kako mozete nisko pasti :mrgreen: dajte argumente,a ne uvrede,ako ikako znate,ali koliko sam vidio ne znate :lol: hajmo ko ce prvi citirat ? Naravno ako zna normalno pricat.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 nov 2010, 22:58

Ma razumijem ja to da imamo uzasan savez,koji je odgovoran od gubljenja igraca do toga da nemamo nikakav autoritet pri Fifi i Uefi,i to sigurno nam otezaje put ka plasmanu na kakvo veliko takmicenje,ali de da probamo odvojiti savez i Susica.Nije kriv savez sto mi ne mozemo da se sastavimo sa loptom protiv Francuske,nije kriv savez sto nas Svedska nakanta a Katar nadigrao.Sa ovim istim savezom nas je djelilo tako malo od plasmana u J.Afriku,sjeti se sta smo sve promasili u Portugalu.Tako da nije sve do njih.Susic ne uspjeva da obavi svoj dio posla,tj. da reprezentacija pod njegovom komandom ima igru,na terenu igraci izgledaju ko izgubljeni.Za to savez nije kriv sigurno..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 14 nov 2010, 23:00

Adinjo je napisao/la:

A tebi i ostalima izgleda jos nije jasno, da kod nas puno stvari ne stima i da nije samo stvar u "mlohavom", isto tako da mi nikad velikog takmicenja necemo vidjeti iz drugih ralzoga, a ne zbog ovog "mlohavog" kako vi to znate reci :mrgreen:

Jedan mrtva Crna Gora, kojoj je ovo drugi ciklus kvalifikacija ( ako se ne varam), dobije pohvalu od jednog Platinija, na dobro radu i razvijanju njihovog fudbalskog Saveza, dok s druge stane nama taj isti Platini prijeti suspenzijom, i ti se nadas nekom velikom prvenstvu, pa sad, ako vam to nista ne govori, onda stvarno ne znam, uzalud je bilo sta reci. :? ..trenutnu formu nasih necu ni da kometarisem.

Shvatite vise da mi nismo jedna normalna repka, i kao takva ne mozemo funcionisati normalno. Ovdje se ljudi slomise pojedinim objasnjavati da nije samo stvar u tom Safetu, vec da mi imamo vecih problem i kad se oni uklone, tek se tada mozemo nadati nekom velikom takmicenju, a do tada se mozemo ganjati po ovim kval- tekmama.

Ali, jok vazno je ovdje doci i krhnuti kakvu glupost za Safeta i Bog te veselio... ;)
Apsolutno se slazem sa citavim postom.Ko je vec iz FIFE izjavio da nemoze zamisliti SP bez Portugala prije baraza...Msm...

@Zeljovac
Ukljuci se malo.Rekao sam da je Halilhodzic trenutno najbolji za nasu klupu,najbolji bh trener.Podrzavam Susica bas zbog tebe i tebi slicnih koji ga kritikuju i pljuju po njemu...

SAFET DOMINIRA!
You'll never walk alone.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 14 nov 2010, 23:04

Ma supljak je zivi povezivanje "kriminogenog" Saveza sa Safetom!

Savez je Safetu i igracima obezbedio i dalje obezbedjuje uslove koje nema niti jedan BH klub, a jos manje neka BH reprezentacija.

Savez po tom pitanju radi sasvim OK.!

Do struke je sto BH tim nema nikakve igre i zelje za istom.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 14 nov 2010, 23:05

Dylan Dog je napisao/la:Ma razumijem ja to da imamo uzasan savez,koji je odgovoran od gubljenja igraca do toga da nemamo nikakav autoritet pri Fifi i Uefi,i to sigurno nam otezaje put ka plasmanu na kakvo veliko takmicenje,ali de da probamo odvojiti savez i Susica.Nije kriv savez sto mi ne mozemo da se sastavimo sa loptom protiv Francuske,nije kriv savez sto nas Svedska nakanta a Katar nadigrao.Sa ovim istim savezom nas je djelilo tako malo od plasmana u J.Afriku,sjeti se sta smo sve promasili u Portugalu.Tako da nije sve do njih.Susic ne uspjeva da obavi svoj dio posla,tj. da reprezentacija pod njegovom komandom ima igru,na terenu igraci izgledaju ko izgubljeni.Za to savez nije kriv sigurno..
Sa tom istom ekipom za JAR smo imali manje bodova nakon 3 utakmice u kvalifikacijama,sa tom istom ekipom smo gubili od Rijeka,Uzbekistana,Pakistana,****,naguzistana,a opet nismo pljuvali po Ciri,pa red je majku mu da se i Papetu pruzi prilika i da podrska. ZAR NE?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 14 nov 2010, 23:07

Pasodzigera je napisao/la:Sa tom istom ekipom za JAR smo imali manje bodova nakon 3 utakmice u kvalifikacijama,sa tom istom ekipom smo gubili od Rijeka,Uzbekistana,Pakistana,****,naguzistana,a opet nismo pljuvali po Ciri,pa red je majku mu da se i Papetu pruzi prilika i da podrska. ZAR NE?
pa nisu kvalifikacije tek pocele pa da mu se da podrska...iamo je podrsku na pocetku kao i svi...samo sto je polako gubi.... ;)
Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 14 nov 2010, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 nov 2010, 23:08

volimliverpool je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:

Apsolutno se slazem sa citavim postom.Ko je vec iz FIFE izjavio da nemoze zamisliti SP bez Portugala prije baraza...Msm...

@Zeljovac
Ukljuci se malo.Rekao sam da je Halilhodzic trenutno najbolji za nasu klupu,najbolji bh trener.Podrzavam Susica bas zbog tebe i tebi slicnih koji ga kritikuju i pljuju po njemu...

SAFET DOMINIRA!
Ja sve prepostavim da i ostali imaju mozak. Halilhodžić ti je dostupan koliko i Mourinho. Kontaš? A ako ga samo zato podržavaš, onda te zaboli za reprezentaciju i ne znam što pišeš išta na ovom podforumu. Idi uživaj u igrama Liverpoola.

Harise, loše si ti to skontao. Kad nešto ne valja, onda promijeniš, jer ima šanse da bude bolje. Sa tvojim Papetom nema teorije da zaličimo na ekipu, a kamoli da se negdje plasiramo. Ali dobro. Bolje i to, nego da imamo dobru igru, a loše rezultate. Manje boli. Ovo je pravo rješenje. Nema igre, nema rezultata.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 nov 2010, 23:10

Možda fakat da i Sušić dobije priliku?

Visca el Višća!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 nov 2010, 23:11

I meni je bilo drago cuti da jedan takav fudbaler preuzima repku,i nadao sam se da moze nesto napravit,i nakon par meceva sam vidio da on ne zna ovaj posao,bilo vama tesko priznat ili ne ? Safet da je ista napravio u 7 meceva ne bih se bunio,neka vodi repku,vjerovao bih u njega,al jednostano me razocarao i vidio kako repka igra od kako je on dosao,a to samo jedna rijec moze opisat LOSE !!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 14 nov 2010, 23:14

T-MAC je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:Sa tom istom ekipom za JAR smo imali manje bodova nakon 3 utakmice u kvalifikacijama,sa tom istom ekipom smo gubili od Rijeka,Uzbekistana,Pakistana,****,naguzistana,a opet nismo pljuvali po Ciri,pa red je majku mu da se i Papetu pruzi prilika i da podrska. ZAR NE?
pa nisu kvalifikacije tek pocele pa da mu se da podrska...iamo je podrsku na pocetku kao i svi...samo sto je polako gubi.... ;)

Vidis li sta covjek pise ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2010, 23:16

T-MAC je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:Sa tom istom ekipom za JAR smo imali manje bodova nakon 3 utakmice u kvalifikacijama,sa tom istom ekipom smo gubili od Rijeka,Uzbekistana,Pakistana,****,naguzistana,a opet nismo pljuvali po Ciri,pa red je majku mu da se i Papetu pruzi prilika i da podrska. ZAR NE?[/quote]
Nije ,vecina razocarano sto im nije dosao ocekivani.Udarili i drvlje i kamenje na Papeta i prije bilo kakve utakmice.
Vrlo lako je to i provjeriti.
Ta hajka par pojedinaca je vec odavna stara prezvakana prica.
@Zeljovac skontao sam da li si ti.
Mjenjas i dobijes na kraju kurku.Cemu svrha mjenjanja.
Razlog,sta ocekivati od repke kad im 70% prve postave sijede na tvrdoj i hladnoj klupi u klubovima,a jos kad uzmes u obzir i da su klubovi plaho jaki.Samo bi bio jos jedan u nizu bivsi as Bosanski koji je potrosen,sad pa sad.Pametnom dovoljno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 14 nov 2010, 23:25

harry_90 je napisao/la:I meni je bilo drago cuti da jedan takav fudbaler preuzima repku,i nadao sam se da moze nesto napravit,i nakon par meceva sam vidio da on ne zna ovaj posao,bilo vama tesko priznat ili ne ? Safet da je ista napravio u 7 meceva ne bih se bunio,neka vodi repku,vjerovao bih u njega,al jednostano me razocarao i vidio kako repka igra od kako je on dosao,a to samo jedna rijec moze opisat LOSE !!!
Na zalost moram se uvjek prisjetiti Cire,sta je to Ciro uradio nakon svojih prvih 7 utakmica pa je imao ONOLIKU PODRSKU?Jos su igraci bili u 10x boljoj formi nego sad,bili i "dijamanti" i "idoli" ako se ne varam.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 nov 2010, 23:36

Harise, već imaš "kurku". A šta bi bilo nakon promjene, za to ti već treba neki vidovnjak. Znaš ti to sve, samo što ljubav prema Papetu stvara maglu.

Visca el Višća!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 nov 2010, 23:38

Pasodzigera je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:I meni je bilo drago cuti da jedan takav fudbaler preuzima repku,i nadao sam se da moze nesto napravit,i nakon par meceva sam vidio da on ne zna ovaj posao,bilo vama tesko priznat ili ne ? Safet da je ista napravio u 7 meceva ne bih se bunio,neka vodi repku,vjerovao bih u njega,al jednostano me razocarao i vidio kako repka igra od kako je on dosao,a to samo jedna rijec moze opisat LOSE !!!
Na zalost moram se uvjek nadovezati na Ciru,sta je to Ciro uradio nakon svojih prvih 7 utakmica pa je imao ONOLIKU PODRSKU?Jos su igraci bili u 10x boljoj formi nego sad,bili i "dijamanti" i "idoli" ako se ne varam.
Mi smo u tim mecevima barem stojali na terenu kako treba,i meni je bilo krivo nakon poraza od Irana,Rijeke itd.al nisam gubio nadu,al Susic jednostavno jos uvijek nije dorastao mjesto selektora jedne repke,nema neke rezultate iza sebe,ako ima navedi ih,necu se bunit ako oboris ovu moju rijec.Al najvise me nervira ovdje sto se toliko dize Susic,a sami vidite da nam ne ide,jel to selektor koji unaprijed predaju Francuskoj prvo mjesto,kada je preuzeo repku izjavi da imamo igrace za EP,i nakon toga okrece pricu da mi nemamo igrace za to,da se zadovolji sa jednim bodom protiv Albanaca i odigra nerijesno protiv Katara.Ovdje mnogi izbjegavaju reci da nam je bilo bolje za vrijeme Cire,brzo se zaboravila ona euforija u mecevima kvalfikacija,kada je narod zivio za meceve BiH,kada je se slavilo duboko u noc,uzmemo Belgiju,uvalimo im 4 gola,da bi sad odjednom ta Belgija bila u rasulu,nigdje veze,uzmemo Estonce kuci i gostima,Armence,Belgijance,sa Turskom ovdje nerijeseno,na strani poraz,al uz dobru igru,sa Spancima ne treba pricat,ljudi su milion puta kvalitetniji,al opet igralo je se srcem za BiH,na slabijim protivnicima se gradi put ka Euru ili SP.. Da nismo uzeli Albance,Armence u 4 meca,ne bi vidjeli baraza,pa onaj mec sa Portugalom u Lisabonu,gdje smo bili zasluzili jedan gol,koliko su se momci zalagali na terenu,pa precke i stative.Gdje je sve to nestalo ? Dal je moguce da se Susicev svaki kiks opravdava,a da je slucajno Ciro,Sliskovic ili neko treci ovako zapoceo kvalifikacije,davno bi vi koji pruzate Susicu podrsku trazili ostavku kao i ja.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.