Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
alemsa
-
Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:32
I sta vam znace ti krugovi kad mi i kad dobijemo nekog, to bude na guzove i u par razlike? Bio bi opet "donji".
Pa sta ima veze, ne ocekuje niko da ces osvojiti jebte, ali evo nek su dosli u situaciju da odlucuju o svojoj sudbini u direktnom odnosu sa Gruzijom i onda ako nas posluzi da ne igramo sa Francuzima u osmini finala, moze se i do cetvrtine finala dogurat. Sasvim pristojno izdanje bez Muse i jedne male drzave u kojoj "pola" sportista nece za nju da igra. Medju 8 najbokjih Evrope je beton izdanje, a ti gledaj kako hoces.
@nodi
Krizamo se sa grupom gdje Francusja, znaci Francuzi, Poljaci ili Izrael najvjerovatnije. Zavisno sta ce se izdesavati u njihovoj grupi.
-
EnesSS
-
Kontakt:
Slovenija ima pobjedu protiv Belgije, ako dobiju Island ima će 2 pobjede.
-
dzemil
-
Kontakt:
Žifuti sa jako zafrkani, što mi se nikako ne dopada. Mogli bi daleko dogurati.
-
Kaunas
-
Kontakt:
EnesSS je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:40
Slovenija ima pobjedu protiv Belgije, ako dobiju Island ima će 2 pobjede.
Moja greska.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Nemanja86
-
Kontakt:
veliki respekt za trenera Bećiragića, ova ekipa stvarno ima hemiju. Velika je stvar kada igrači pokazuju bolje igre u reprezentaciji nego u klubu, a Atić je baš primjer toga. U principu, nije da su klubovi i treneri krivi, uglavnom je do njega jer je promjenio puno ekipa, vjerovatno nije lako da u klubu replicira ovakvu ulogu.
U svakom slučaju, jako je dobar pod pritiskom, koristi frejm i duge ruke da zagradi loptu na prevođenju i tako dobro rješava pritisak obzirom da nije organiski plej. Šteta što glava nije malo bolja, mogao je imati graničnu evrokup/evroliga karijeru, a samim tim vjerovatno i koji dinar više na računu
-
NEZALAGANJE
-
Kontakt:
Postao/la NEZALAGANJE » 02 sep 2025, 18:44
TripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:39
I sta vam znace ti krugovi kad mi i kad dobijemo nekog, to bude na guzove i u par razlike? Bio bi opet "donji".
Kakav si ti crnjator od početka ovih priprema, strašno. Počinjem sticati osjećaj da i ti navijaš da izgube kako bi mogao soliti pamet ovdje kako si upravu od početka.
Za zemlju koja je jednom u historiji prošla grupnu fazu, naravno da je potencijalni prolazak grupe uspjeh, posebno za ekipu bez svog drugog najboljeg igrača, plan B playem od 36 godina i generalno jako ograničenim rosterom.
De se malo saberi i skontaj kontekst.Ne trci i ne skaci pred rudu, sinko.
Niko nije ni rekao da ne bi bio ENORMAN uspjeh proci grupnu fazu niti se bilo sta crnjaci.Jednostavno, ne vidim poentu toga sto bi mi eto svi imali po 3-2 (dakle OTPADAJU Gruzija i Kipar i mi prolazimo) kad se zna da bi mi tu imali najlosiju kos razliku i bili 4ti. Sta je smisao mastanja da svi imamo omjer 3-2 osim ako ne dobijemo gruzijce 30 razlike??
Dakle, nije poenta posta bila "sta cemo prolaziti dalje da nas neko ka.ra", vec ovo sto navedoh iznad tj.ako i prodjemo bicemo 4ti i to je to.
Zadnja izmjena:
NEZALAGANJE, dana/u 02 sep 2025, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
TETRAPAK
-
Kontakt:
dzemil je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:39
Taman Robersona da zovnu u Bosnu, ionako nema kluba koliko sam upratio. Valjda netko ima mozga tamo.
Ne znam koliko je realno da on hoce doci, ali mozga dokazano nema niko.

-
baboedindzeko09
-
Kontakt:
Postao/la baboedindzeko09 » 02 sep 2025, 18:47
Nemanja86 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:43
veliki respekt za trenera Bećiragića, ova ekipa stvarno ima hemiju. Velika je stvar kada igrači pokazuju bolje igre u reprezentaciji nego u klubu, a Atić je baš primjer toga. U principu, nije da su klubovi i treneri krivi, uglavnom je do njega jer je promjenio puno ekipa, vjerovatno nije lako da u klubu replicira ovakvu ulogu.
U svakom slučaju, jako je dobar pod pritiskom, koristi frejm i duge ruke da zagradi loptu na prevođenju i tako dobro rješava pritisak obzirom da nije organiski plej. Šteta što glava nije malo bolja, mogao je imati graničnu evrokup/evroliga karijeru, a samim tim vjerovatno i koji dinar više na računu
Atić se dobro oženio, nema za njega zime

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
TripleThreat
-
Kontakt:
Postao/la TripleThreat » 02 sep 2025, 18:47
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:44
Kakav si ti crnjator od početka ovih priprema, strašno. Počinjem sticati osjećaj da i ti navijaš da izgube kako bi mogao soliti pamet ovdje kako si upravu od početka.
Za zemlju koja je jednom u historiji prošla grupnu fazu, naravno da je potencijalni prolazak grupe uspjeh, posebno za ekipu bez svog drugog najboljeg igrača, plan B playem od 36 godina i generalno jako ograničenim rosterom.
Niko nije ni rekao da ne bi bio ENORMAN uspjeh proci grupnu fazu niti se bilo sta crnjaci.Jednostavno, ne vidim poentu toga sto bi mi eto svi imali po 3-2 (dakle OTPADAJU Gruzija i Kipar i mi prolazimo) kad se zna da bi mi tu imali najlosiju kos razliku i bili 4ti. Sta je smisao mastanja da svi imamo omjer 3-2 osim ako ne dobijemo gruzijce 30 razlike??
Dakle, nije poenta posta bila "sta cemo prolaziti dalje da nas neko ka.ra", vec ovo sto navedoh iznad tj.ako i prodjemo bicemo 4ti i to je to.
Španija igra još dvije utakmice protiv Grčke i Italije. Valjda si zaboravio taj dio, sinko.
-
Masqareda
-
Kontakt:
alemsa je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:39
Pa sta ima veze, ne ocekuje niko da ces osvojiti jebte, ali evo nek su dosli u situaciju da odlucuju o svojoj sudbini u direktnom odnosu sa Gruzijom i onda ako nas posluzi da ne igramo sa Francuzima u osmini finala, moze se i do cetvrtine finala dogurat. Sasvim pristojno izdanje bez Muse i jedne male drzave u kojoj "pola" sportista nece za nju da igra. Medju 8 najbokjih Evrope je beton izdanje, a ti gledaj kako hoces.
@nodi
Krizamo se sa grupom gdje Francusja, znaci Francuzi, Poljaci ili Izrael najvjerovatnije. Zavisno sta ce se izdesavati u njihovoj grupi.
Gubimo od Gruzije Aleme.

-
NEZALAGANJE
-
Kontakt:
Postao/la NEZALAGANJE » 02 sep 2025, 18:53
TripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:47
Španija igra još dvije utakmice protiv Grčke i Italije. Valjda si zaboravio taj dio, sinko.
Okreces pricu, po obicaju kad istrcis pred rudu.
Niko nije pisao, niti sam ja replicirao sta ce biti ako spanci izgube obje tekme!?Samo se referiram na pricu oko toga gdje bi svi imali omjer 3-2 i ciju svrhu ne vidim kad bi u tom slucaju 99,9% ostali 4ti.
Drugi je par opanaka prica da spanci izgube obje.
I da ne bi trosio vrijeme bzv na nepotrebne rasprave , de mi, Boga ti reci, koji je tvoj originalni nik bio ovdje? Ciji je ovo klon, jer mi je stil pisanja poznat.
-
Drape
-
Kontakt:
Poraz Španije bi još zakomplikovao krugove. Tad bi Gruzija mogla proći i sa porazom od nas ali je naša utakmica prva i tek poslije može ispasti da Gruziji pobjeda uopšte nije trebala. Nek Španija pobijedi jer je onda puno jednostavnije

-
TripleThreat
-
Kontakt:
Postao/la TripleThreat » 02 sep 2025, 19:02
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:53
TripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:47
Okreces pricu, po obicaju kad istrcis pred rudu.
Niko nije pisao, niti sam ja replicirao sta ce biti ako spanci izgube obje tekme!?Samo se referiram na pricu oko toga gdje bi svi imali omjer 3-2 i ciju svrhu ne vidim kad bi u tom slucaju 99,9% ostali 4ti.
Drugi je par opanaka prica da spanci izgube obje.
I da ne bi trosio vrijeme bzv na nepotrebne rasprave , de mi, Boga ti reci, koji je tvoj originalni nik bio ovdje? Ciji je ovo klon, jer mi je stil pisanja poznat.
Čuj okretanje priče, a sam si izjavio "šta vam znače ti krugovi". Pa valjda su svi krugovi u opticaju.
Originalnog nicka nemam, šta god bi to trebalo značiti. Tu sam od februara, tačnije tokom februarskog prozora reprezentacije, i tu prvenstveno zbog simpatije prema reprezentaciji i razmjene mišljenja sa drugim forumašima koji imaju konkretne i smislene upise.
S druge strane, upratio sam da tebi nije falilo ocrnjivanja i negativizma kroz cijele ove pripreme. Postavio si se kao da problemi postoje samo u našoj reprezentaciji i imao si samo kritike kroz ovih mjesec i po.
-
Hashanaga
-
Kontakt:
Danas zbog posla nisam mogao gledati utakmicu na Areni već prvi put na FTV. Svaka njima čast što su otkupili prava za prenos utakmica i omogućili cijeloj državi da gledaju l,ali komentator…. Pa ono je bilo bolno slušati,čovjek ne poznaje osnovna pravila košarke. Sreća pa je imao stručnog komentatora uz sebe pa mu je ispravljao greške. Energija prenosa također 0 bodova. Kao da igramo na bajramskom turniru a ne jednu od najbitnijih utakmica na Euru.
-
effe_sa
-
Kontakt:
U ovoj reprezentaciji otkako postoji uvijek heroji i najčešće od svih odigra herojski. U ovako teškoj grupi i uz sve naše probleme velika je stvar ostvariti dvije pobjede. I pored toga što je Grčka bila bez glavnog igrača ovo je ogromna stvar. Pa i mi smo bez Muse. Svaka čast momcima, nezgodno će biti protiv Gruzijaca, a da naši mogu do pobjede, mogu naravno. Ali ovo je svakako do sada veliko šta su napravili. Opšte i ne znam što se nekako ekipi od jednog dijela javnosti i stavljao pritisak da skoro ovo mora proći, pričalo se ko da se radi o nekoj osrednjoj grupi.
Svaka čast košarkaškim zmajevima i sada idemo hrabro protiv Gruzijaca.
A ova ekipa pokazuje kako se zalaganjem i borbom mogu nadoknaditi i neki nedostaci. Dok naravno u ekipi ima i određenog kvaliteta. Sjajni su svi bili, ali svakako da impresionira Roberson kako igra i zalaže se i zasluženo je tu. Juka sjajan danas, Atić odličan, a svi su dali doprinos.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
Surreal
-
Kontakt:
Znači poslije Izraela u četvrtfinalu protiv Turske/Finske?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
QUARTERBACK
-
Kontakt:
Postao/la QUARTERBACK » 02 sep 2025, 19:11
Hashanaga je napisao/la: ↑02 sep 2025, 19:02
Danas zbog posla nisam mogao gledati utakmicu na Areni već prvi put na FTV. Svaka njima čast što su otkupili prava za prenos utakmica i omogućili cijeloj državi da gledaju l,ali komentator…. Pa ono je bilo bolno slušati,čovjek ne poznaje osnovna pravila košarke. Sreća pa je imao stručnog komentatora uz sebe pa mu je ispravljao greške. Energija prenosa također 0 bodova. Kao da igramo na bajramskom turniru a ne jednu od najbitnijih utakmica na Euru.
a jes los ploco realno
-
L-Train
-
Kontakt:
Surreal je napisao/la: ↑02 sep 2025, 19:11
Jel Srbija u polufinalu,oni su malo tezi

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Drum
-
Kontakt:
Znaci, dan odmora za 40 min dati od zivota cijelog.
-
Surreal
-
Kontakt:
L-Train je napisao/la: ↑02 sep 2025, 19:13
Surreal je napisao/la: ↑02 sep 2025, 19:11
Jel Srbija u polufinalu,oni su malo tezi
Yebeš Srbiju, nemaju Bogdanovića, Micić isto hoće-neće, ovaj Petrušev nervozan, treba ubaciti Halilovića samo da ga isprovocira i izbaci iz igre. Nurkić najbolje na svijetu čuva Jokića, pojeli bi ih.
E onda u finalu čini mi se Njemačka, to će biti teško, ali Roberson za titulu

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 19vendetta87, adrenaline323, alemsa, AmirBvB, Anpa, Bejker, Bordo10, Confiance, darker10, delko, denza, Fudo, guillermo, Hightower, Hrammm1921, icetea01, Iniesta12, inzomni, J1897, JHam, kakarut, Kaunas, legendarnadruga, LloriS, Maestro^^, maho_sa, marlostanf1eld, moreno123, Mostarska, Mramic24, Pirke, Proximic, Quartararo, riki46, s4mke, StevieG8, TripleThreat, zastitaIdentiteta i 331 gost.