Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Vezni red ne pravi nikakav pritisak na protivnika, nikakvo čudo ovo nije. Ne može se odbrana uvijek krivit.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Unknown Genius
- Kontakt:
Svi su krivi, osim Moyesa. Nemoj da bi neko protiv njega šta rekao.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Fkt Utd ne liči na ekipu, valjda uspiju ovo preokrenuti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
MOYES OUTUnknown Genius je napisao/la:Svi su krivi, osim Moyesa. Nemoj da bi neko protiv njega šta rekao.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ukljucim se u tekmu i mancha odma gubi.
pogledam sastav fulema
ovo se mora preokrenuti, samo vas cekam ****.

ovo se mora preokrenuti, samo vas cekam ****.

pi.
DAJ KOJI VAM JE QRAC!!! MORATE IDUCU DA IZGUBITE A NE OVU!!!!!!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Jasno i glasno **** ti Moyes sta god pozelis! Radi moderatora koji ignoriraju tvoje trolovanje ja moram ban zaraditi. Neka...FCUM je napisao/la:MOYES OUTUnknown Genius je napisao/la:Svi su krivi, osim Moyesa. Nemoj da bi neko protiv njega šta rekao.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ako do poluvremena ne izjednace, tesko ce u nastavku ovo preokrenuti, no opet ostaje nada..
- Ed Woodward for Prime Minister !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
O čemu ti pričaš? Jednom prešli centar i dali gol, tebi kriva veza. Odbrana je uvijek kriva kod nas zato što je neuigrana i nikakva, Vidić nemotivisan, trebalo ga je prodat' odma'.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Vezni red ne pravi nikakav pritisak na protivnika, nikakvo čudo ovo nije. Ne može se odbrana uvijek krivit.
Veza odlična, vile nosaju Fulham. Ako se popravi realizacija biće ovo lagana pobjeda.
Ma odbrana je kriticna odavno,postavljanje ocajno,3 igraca stoje ,ovaj se useta lagano pored njih,smijesno.
Ne znam samo sto forsiraju ovoliko centarsuteva,gori od Stoke-a ,moraju poraditi malo na pas igri,bataliti ovo nabijanje samo,imaju dovoljno igraca napred sposobnih za dupli pas i sta sl.
Ne znam samo sto forsiraju ovoliko centarsuteva,gori od Stoke-a ,moraju poraditi malo na pas igri,bataliti ovo nabijanje samo,imaju dovoljno igraca napred sposobnih za dupli pas i sta sl.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- OnlyUnited
- Kontakt:
To Carrick, probaj sut care vise puta.. Niko ne suta..
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pogledaj samo koliko prostora je Holtby imao kod gola i eto ti odgovora. Odbrana jest mogla bolje reagovat, ali do onog pasa nije trebalo doći onako lako.DukeOfWellington je napisao/la:O čemu ti pričaš? Jednom prešli centar i dali gol, tebi kriva veza. Odbrana je uvijek kriva kod nas zato što je neuigrana i nikakva, Vidić nemotivisan, trebalo ga je prodat' odma'.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Vezni red ne pravi nikakav pritisak na protivnika, nikakvo čudo ovo nije. Ne može se odbrana uvijek krivit.
Veza odlična, vile nosaju Fulham. Ako se popravi realizacija biće ovo lagana pobjeda.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Kod gola je kriva citava defanziva, znaci def sredina i stoperi...
Nemoj jarane nek prvo zaigra za Bosnu pa onda nek zabijaZutiMrav je napisao/la:Da ga hoce Tankovic zabiti

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Šta je imao prostora, poslao pas iz nemoguće pozicije koji je prošao samo zato što je Vidić čuvao ovce.Patrice_Evra_3 je napisao/la: Pogledaj samo koliko prostora je Holtby imao kod gola i eto ti odgovora. Odbrana jest mogla bolje reagovat, ali do onog pasa nije trebalo doći onako lako.
Veza uzme minut predaha nakon konstantnog pritiska i odbrana ne može da iskontroliše to.
Eto ti, gledaj vezu, ljudi centra ne prelaze. Kako to može bit' loša veza koja dopušta puno?
DukeOfWellington je napisao/la:Šta je imao prostora, poslao pas iz nemoguće pozicije koji je prošao samo zato što je Vidić čuvao ovce.Patrice_Evra_3 je napisao/la: Pogledaj samo koliko prostora je Holtby imao kod gola i eto ti odgovora. Odbrana jest mogla bolje reagovat, ali do onog pasa nije trebalo doći onako lako.
Veza uzme minut predaha nakon konstantnog pritiska i odbrana ne može da iskontroliše to.
Eto ti, gledaj vezu, ljudi centra ne prelaze. Kako to može bit' loša veza koja dopušta puno?
+1
ja sam nedavno govorio da su stoperi losi i onda mi nadju statistiku neku po kojoj su dobri,al prave takve greske(1-2 po utakmici) iz kojih united konstatno prima golove.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ofanzivne akcije su predvidive.. I pogledajte ovu kontru, sramota..
pa ovo je nevjerovatno s kojom lakocom svaka ekipa nam hladno pravi sanse useta se fakticki kako hoce ja ovo ne vjerujem svojim ocima 

George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
cuj trolovanje i ne znas sta znaci to, samo govorim da hadalj treba da ide iz svetog kluba,cao djecaceneo je napisao/la:Jasno i glasno **** ti Moyes sta god pozelis! Radi moderatora koji ignoriraju tvoje trolovanje ja moram ban zaraditi. Neka...FCUM je napisao/la:MOYES OUTUnknown Genius je napisao/la:Svi su krivi, osim Moyesa. Nemoj da bi neko protiv njega šta rekao.
FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.