A jos valja i platit pripreme nekako, Igmanu svaki bod znaci za opstanakManijakalnost99 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 13:10Haha kakva nasa trener husref, igraci bodul, ahmetovic, hebibovic, oremus, vazda, dupovac i hamzic sve bivsi pitarijoker90 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 13:03Ne valja vam to Boga mi, vakat je da počnete. Pusti Igman, to je svakako vaša filijala i 3 boda zagarantovana ko Bakiru glasovi u Banovićima. Ali valja na Mirzinu kaznenu ekspediciju udariti na neutralnom terenu!Manijakalnost99 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 13:00Joker mi jos ne pricamo o derbiju toliko
Msm prica se ali ovo oko stadiona i navijaca
Trettno igman je u fokusu i zvijezda kup
A derbi kad dodje pricat cemo
Ramic, Bojo, Hrelja, Biber, alesevic, kasic zeljovci
Jos im dresovi crveni sve baca na vas
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
SudoHusika
- Kontakt:
Ma kakva filijala, Igman ce biti pravo nezgodan. Vracaju se na svoj teren, Husref na klupi, puno bivsih pitica u ekipi kao i nase djece koja se dokazuju. Ne bih se iznenadio da nas mlatne Igman. Dosta losije igramo na gostovanjima.
Željezničar za život cijeli!
Igra li Borac danas na svom stadionu ili?
Treba mi za kladaru
Treba mi za kladaru
The saddest thing in life is wasted talent.
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Kazlagic sudija balija iz Cazina za pare bi staru u prostituciju gurno
Ne bi me cudilo penal da bude
Ne bi me cudilo penal da bude
Hocemo gra'cki derbi na Otoki u vistafonu !joker90 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 13:03Ne valja vam to Boga mi, vakat je da počnete. Pusti Igman, to je svakako vaša filijala i 3 boda zagarantovana ko Bakiru glasovi u Banovićima. Ali valja na Mirzinu kaznenu ekspediciju udariti na neutralnom terenu!Manijakalnost99 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 13:00Joker mi jos ne pricamo o derbiju toliko
Msm prica se ali ovo oko stadiona i navijaca
Trettno igman je u fokusu i zvijezda kup
A derbi kad dodje pricat cemo
Otoka otoci ,breka breci,fcs zenici
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Ma majke mi kolko god ja srao po hz dok su bili na tribini jbg derbi je imao nekog smisla zbog te navijacke atmosfere u gradu a ovako mi isto ko da igramo sa posusjem tako ja gledam na fcs u tom ste rangu isti mi k. igrali s posusjem il sar'ejvom kad nema navijaca nije fazon i sad mi je derbi utakmica ko i svaka druga isto protiv vas kao i protiv svakog drugog kluba malenog .Yebo derbi svi na igmana!
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Horde bojkotuju tekme k'o ti pravopis ! "CERAT CEMO SE" jos...Baza1921 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:25Ma majke mi kolko god ja srao po hz dok su bili na tribini jbg derbi je imao nekog smisla zbog te navijacke atmosfere u gradu a ovako mi isto ko da igramo sa posusjem tako ja gledam na fcs u tom ste rangu isti mi k. igrali s posusjem il sar'ejvom kad nema navijaca nije fazon i sad mi je derbi utakmica ko i svaka druga isto protiv vas kao i protiv svakog drugog kluba malenog .Yebo derbi svi na igmana!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
"SAR'EJVO TO SMO MI" Sta je sa pitarima ? Jesu li oni bojkot il su kontrashi? Pitari su ludji od hz oni su ti prije unjeli zmiju na istok i pustili zmiju'ga'loma na travnjak pa ih zabranili i tako su nastale stare hz a ove nove ultra' hz su nastale ovako na forumu ...NazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:29Horde bojkotuju tekme k'o ti pravopis ! "CERAT CEMO SE" jos...Baza1921 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:25Ma majke mi kolko god ja srao po hz dok su bili na tribini jbg derbi je imao nekog smisla zbog te navijacke atmosfere u gradu a ovako mi isto ko da igramo sa posusjem tako ja gledam na fcs u tom ste rangu isti mi k. igrali s posusjem il sar'ejvom kad nema navijaca nije fazon i sad mi je derbi utakmica ko i svaka druga isto protiv vas kao i protiv svakog drugog kluba malenog .Yebo derbi svi na igmana!
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Google translate joim the chatBaza1921 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:39"SAR'EJVO TO SMO MI" Sta je sa pitarima ? Jesu li oni bojkot il su kontrashi? Pitari su ludji od hz oni su ti prije unjeli zmiju na istok i pustili zmiju'ga'loma na travnjak pa ih zabranili i tako su nastale stare hz a ove nove ultra' hz su nastale ovako na forumu ...NazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:29Horde bojkotuju tekme k'o ti pravopis ! "CERAT CEMO SE" jos...Baza1921 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:25Ma majke mi kolko god ja srao po hz dok su bili na tribini jbg derbi je imao nekog smisla zbog te navijacke atmosfere u gradu a ovako mi isto ko da igramo sa posusjem tako ja gledam na fcs u tom ste rangu isti mi k. igrali s posusjem il sar'ejvom kad nema navijaca nije fazon i sad mi je derbi utakmica ko i svaka druga isto protiv vas kao i protiv svakog drugog kluba malenog .Yebo derbi svi na igmana!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
matanisunje
- Kontakt:
"U SRCU NOISIM TE JA"NazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:41Google translate joim the chatBaza1921 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:39"SAR'EJVO TO SMO MI" Sta je sa pitarima ? Jesu li oni bojkot il su kontrashi? Pitari su ludji od hz oni su ti prije unjeli zmiju na istok i pustili zmiju'ga'loma na travnjak pa ih zabranili i tako su nastale stare hz a ove nove ultra' hz su nastale ovako na forumu ...
Sarajevu očajnički treba dobar sportski direktor. Nažalost za njih baš važi izreka "ili ne znao ili ne imao isto ti je".
Ljudi dovode igrače tako da ih ne mogu koristiti. Svašta!
Ni Mirvić izleda ne zna baš kud goni.
Ljudi dovode igrače tako da ih ne mogu koristiti. Svašta!
Ni Mirvić izleda ne zna baš kud goni.
-
GradKamena2
- Kontakt:
Dobar teren u BL,sad ce samo isplivat ko ne zna igrat lopte i ko nema osnovno znanje.
Jeste li spremni na nove čarolije cazinskog ljepotana? Welcome back plbih
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ovi iz Borca gol ne mogu potrefiti 
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Kazlagić 
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.