[youtube][/youtube]BABADZO je napisao/la:"navijaci" manche se jos uvjek nadaju necemuPomirite se da vas ceka sudbina liverpoola iducih 20 godina vi necete vidjet titule,upamtite ove rijeci !! Ferguson je bio 70 % manche,tako je i lisho bio nekad sila pa padose i nema ih nigdje ni do dan danas.6-7 mjesto vam ne gine,arsenal ce vas rasturiti ko beba zvecku,stvarno mislite da se ovom arsenalu mogu ponoviti 2 zaredom ovakve utakmice ?
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
LUHG!
Mi smo vec otpisani i bez nade, vi se jos nadate, to je najgore.rambo16 je napisao/la:a jess...vama sve ide ko podmazano pa je pritisak na nama...logikaBelmin6 je napisao/la:Sutra valjda neki brzi gol, da se što prije utakmica riješi. Onda na Emirate, rutavno ce bit tamo Bogme. Nama trebaju bodovi, Arsenalu isto. Al ok, na njima je pritisak.

It's the hope that kills you.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
gore je vama razmišljat o ligi prvaka,nego nama o tituli...jer na kraju krajeva...ko gubi više....mi ako ne osvojimo,ili vi ako ne izborite Čampions liguCartman je napisao/la:Mi smo vec otpisani i bez nade, vi se jos nadate, to je najgore.rambo16 je napisao/la:a jess...vama sve ide ko podmazano pa je pritisak na nama...logikaBelmin6 je napisao/la:Sutra valjda neki brzi gol, da se što prije utakmica riješi. Onda na Emirate, rutavno ce bit tamo Bogme. Nama trebaju bodovi, Arsenalu isto. Al ok, na njima je pritisak.![]()
It's the hope that kills you.

A.F.C. Bournemouth!
Mi smo psovali, sekirali se, rezali vene mjesecima. Sad smo se pomirli sa sudbinom. Europa Liga sljedece sezone i polako.
Mozda vratimo Gibsona i dosta nam.

- OnlyUnited
- Kontakt:
Dobro stari ljudi kazu "Samo je ljudska glupost beskonacna,evo ti si ocit primjer!"R.J.W.G. je napisao/la:[youtube][/youtube]BABADZO je napisao/la:"navijaci" manche se jos uvjek nadaju necemuPomirite se da vas ceka sudbina liverpoola iducih 20 godina vi necete vidjet titule,upamtite ove rijeci !! Ferguson je bio 70 % manche,tako je i lisho bio nekad sila pa padose i nema ih nigdje ni do dan danas.6-7 mjesto vam ne gine,arsenal ce vas rasturiti ko beba zvecku,stvarno mislite da se ovom arsenalu mogu ponoviti 2 zaredom ovakve utakmice ?

dns mi se prvi put desilo da ZABORAVIM stavit' United na tiket, ne mogu da vjerujem 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne možeš to zaboravit dragi @Kaunas
Danas će aBd bit' "...He scores when he wants, Robin van Persie, he scores when he wants!"

Danas će aBd bit' "...He scores when he wants, Robin van Persie, he scores when he wants!"
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ocekujem dobru utakmicu. Sto neko napisa ovdje, pa i kad dobro igramo pa izgubimo manje boli, nego kada ekipa nije u stanju napraviti sanse, pritisak, ect...
- Ed Woodward for Prime Minister !
razmonitraćete bukvalno fulham, eto slobodno me citirajte posle utakmice
.
I opustićete se i popušite od Arsenala, svi sretni i zadovoljni do kraja života

I opustićete se i popušite od Arsenala, svi sretni i zadovoljni do kraja života

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ako nastave u ritmu koji su uhvatili u ligi, onda je danas očekivat pobjedu, a sljedeće kolo poraz. Nakon svake pobjede uslijedi poraz i obrnuto.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Šta ti nije jasno?Nane17 je napisao/la:Dobro stari ljudi kazu "Samo je ljudska glupost beskonacna,evo ti si ocit primjer!"R.J.W.G. je napisao/la:BABADZO je napisao/la:"navijaci" manche se jos uvjek nadaju necemuPomirite se da vas ceka sudbina liverpoola iducih 20 godina vi necete vidjet titule,upamtite ove rijeci !! Ferguson je bio 70 % manche,tako je i lisho bio nekad sila pa padose i nema ih nigdje ni do dan danas.6-7 mjesto vam ne gine,arsenal ce vas rasturiti ko beba zvecku,stvarno mislite da se ovom arsenalu mogu ponoviti 2 zaredom ovakve utakmice ?
Protiv Fulhama smo vrlo efikasni na OT-u. U posljednjih 11 tekmi, sve pobjede uz 30 postignutih golova. Također, u posljednjih 6 tekmi, pet bez primljenog gola. Lijepo bi bilo i danas zabilježiti clean sheet, iako je pobjeda prioritet, bez obzira na rezultat!
LUHG!
Ovaj Tottenham me uvijek podsjeca na United. Mnogo dobrih igraca, ali grozna igra.
- OnlyUnited
- Kontakt:
De Gea, Rafael, Smalling, Vidic, Evra; Mata, Carrick, Fletcher, Young; Rooney, van Persie.
Young
Young
Young.....
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2
Young
Young.....
Barem nema Valencie.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Lindegaard, Ferdinand, Giggs, Valencia, Kagawa, Januzaj, Hernandez.
Evo Ferda u kombinacijama..
Evo Ferda u kombinacijama..

Januzaj...Kagawa...al ipak Young...bolji je jbg
Najbolji igrač ove sezone ne igra zadnjih par utakmica,šteta.. :/
To sve govori o mentalitetu Moyesa.jasko__ je napisao/la:Januzaj...Kagawa...al ipak Young...bolji je jbg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.