FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa pogledaj ga na sta lici, lopov, odmah ga mozes provalit 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa mi se majmuncino i nadamo da ce tuzilastvo konacno uci u predmet Sloboda...da mi je samo znati ko narucuje ove tekstove i to preko cijele strane sa totalno nebitnim likom...ovom pokemonu je boolje da kupi kartu...cuj,ONO zna...ahahasolinas je napisao/la:
![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Posljednji vapaji lešinarasolinas je napisao/la:
![]()
![]()

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Ciji li je ovo igrac.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Zabrinuo se nas dobri Ramiz skupstinar...vec godinama sjedi, i ne placa tu svoju stolicu a tome ubrzo dolazi kraj...mada,nas dobri Ramiz iz price na skupstini medi Predsjedniku...nas dobri Ramiz priziva tuzilastvo...ahahaha....al fakat treba ispitat ko ovom jazavcu dade ovoliki medijski prostor i zbog cega...nista se spontano ne desava...i gdje je nas dobri Ramiz bio sve ove godine unistavanja Slobode i kako mu sad naumpade TuzilastvoChinaglia je napisao/la:Ramize, šta ima, jesi l' dobar?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Čuj ko mu dade prostor??? Platio čovjekstaragarda je napisao/la:Zabrinuo se nas dobri Ramiz skupstinar...vec godinama sjedi, i ne placa tu svoju stolicu a tome ubrzo dolazi kraj...mada,nas dobri Ramiz iz price na skupstini medi Predsjedniku...nas dobri Ramiz priziva tuzilastvo...ahahaha....al fakat treba ispitat ko ovom jazavcu dade ovoliki medijski prostor i zbog cega...nista se spontano ne desava...i gdje je nas dobri Ramiz bio sve ove godine unistavanja Slobode i kako mu sad naumpade TuzilastvoChinaglia je napisao/la:Ramize, šta ima, jesi l' dobar?

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
zna se dobro ko stoji iza ovoga..posljednji trzaji jarane...mogu svirati kurcu,ovo je cisti marketng da se husic okalja i popljuje,od prakse nema nista,znaju to oni...pa husic hoce da tuzilastvo udje,da se on nepetlja,u silni lopovluk...
pa molim evo i ja tuzilastvo da uleti,makar na sahat jedan
mamicu vam hostaflersku..popadacete ko kruske,pizde lopovske
pa molim evo i ja tuzilastvo da uleti,makar na sahat jedan

mamicu vam hostaflersku..popadacete ko kruske,pizde lopovske

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hvala Ramizu jer priziva Tuzilastvo.
Eto ko u skupštini sjedi i diže ruku.solinas je napisao/la:![]()
![]()

- Suljo20002
- Kontakt:
Ovaj Ramiz je krelac neviđeni. 

Na svakoj Skupstini prvi al apsolutno svakoj se javljao prvi jer je UVIJEK nasao nesto sto mu se ne svidja da li to bio redoslijed tacaka, visak nekih i slicno. Konstantno je replicirao i na taj nacin ometao normalan tok sjednice sve pod plastom dobrog skupstinara dok mu na zadnjoj sjednici Z. Begic ne uze rijec tj ne dozvoli mi da prica 
Konstantno je zabadao na neki nacin noz u ledja al se kretao na granici da ne izgleda da radi protiv Husica. Evo sada se i pokazalo da je neciji igrac fino je to jer se pojedinci sami otkrivaju.
Na poslijednjoj sjednici bio je blizu tome da napravi farsu jer nije htio da da svoj glas za dnevni red ja mislim jer finansijski izvjestaj su predlozili da predoci strucno lice-ekonomistu on se tome protivio.
Njima se odjednom probudila savjest odgovornih delegata jer sve do sada niko ih nije nikada prozivao niti dirao kao jedne od odgovornih to se dolaskom Husica promjenilo. Neko kome ovaj igrac odgovara poceo je da ga gura, a tuzilastvo ce imati i te kako samo sabura.
edit; procitah da je napisao da je Zlatna karika propala
a usutise se svi pa cak i on ne rece nista kada HUsic rece na pretposlijednjoj sjednici " Zlatna karika ce proci sa podrskom ili bez podrske Grada da se ne lazemo " 

Konstantno je zabadao na neki nacin noz u ledja al se kretao na granici da ne izgleda da radi protiv Husica. Evo sada se i pokazalo da je neciji igrac fino je to jer se pojedinci sami otkrivaju.
Na poslijednjoj sjednici bio je blizu tome da napravi farsu jer nije htio da da svoj glas za dnevni red ja mislim jer finansijski izvjestaj su predlozili da predoci strucno lice-ekonomistu on se tome protivio.
Njima se odjednom probudila savjest odgovornih delegata jer sve do sada niko ih nije nikada prozivao niti dirao kao jedne od odgovornih to se dolaskom Husica promjenilo. Neko kome ovaj igrac odgovara poceo je da ga gura, a tuzilastvo ce imati i te kako samo sabura.
edit; procitah da je napisao da je Zlatna karika propala

samo Sloboda
"Vjerovatno je predsjedavajući Zlatan Begić, koji je sedam dana obnašao dužnost predsjednika pao na laži pojedinaca i promijenio svoj kurs za 360 stepeni."
Eto ko nama sjedi u skupštini, čovjek ne zna koliko je 360 stepeni.
Tačno bi volio isto ovako naručiti tekst i isprozivati ih
Eto ko nama sjedi u skupštini, čovjek ne zna koliko je 360 stepeni.

Skim covjek radi i Sta sve dozivljava
Ja mu SE tacno divim kakvim ****
Je okruzen.samo guraj predsjednice
Lesinara CE uvjek biti..
Ja mu SE tacno divim kakvim ****
Je okruzen.samo guraj predsjednice
Lesinara CE uvjek biti..
"Modra boja,na bijelome platnu,
- TzBulevar87
- Kontakt:
Nije mi milo, al' ovo jednostavno moram napisati za ovog covjeka... Jazavac pravi, ubleha 1/1, ne znam samo kako ga nije stid ordena koji nosi
Na posljednjoj sjednici prof. Zlatan Begic ga ispreskakao samo tako (naravno sve po protokolu), a on se nasao jazavac preko ovih usmrdjelih novina da proziva covjeka. Sto ga nisi jazavce prozivao na skupstini ovako? Nisi mogao jer ti je covjek svaku ARGUMENTOVANO spustio!
Kakva ubleha.....

Na posljednjoj sjednici prof. Zlatan Begic ga ispreskakao samo tako (naravno sve po protokolu), a on se nasao jazavac preko ovih usmrdjelih novina da proziva covjeka. Sto ga nisi jazavce prozivao na skupstini ovako? Nisi mogao jer ti je covjek svaku ARGUMENTOVANO spustio!
Kakva ubleha.....
075
- FranckRibery
- Kontakt:
ramize idi ba trci, nisi ti ni za sta pametnijeg. Sad ce maratoni pa se tamo istresaj tukac 

Coraco je napisao/la:"Vjerovatno je predsjedavajući Zlatan Begić, koji je sedam dana obnašao dužnost predsjednika pao na laži pojedinaca i promijenio svoj kurs za 360 stepeni."
Eto ko nama sjedi u skupštini, čovjek ne zna koliko je 360 stepeni.![]()

Traži od moderatora redom Slinanov broj

Zadnja izmjena: Heller, dana/u 30 jun 2015, 14:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
tri siksti, ko kaže da ne zna 

amypitar je napisao/la:Kad vam pocinje prva pripremna utakmica?
be afraid FK Sarajevo, be very afraidProtivnik je premijerligaški rival Radnik iz Bijeljine, a utakmica se igra u četvrtak (02. Juli) sa početkom od 17:30 sati.

[youtube][/youtube]
Za Ramiza
Za Ramiza
Nullius in verba
ako se sezonske prodaju po rednim brojevima, već je otišlo preko 130 kartica 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.