Katastrofa u najavi. Kalsična engleska.. imaju pregršt osrednjih igrača i onda se stvarno teško odlučiti koji zaslužuje poziv a koji ne. Međutim u tom bazenu između Ezea, Grealisha, Maddisona, Palmera, Sake i Gordona.. Grealish je ubjedljivo najbolji igrač.
Kakva je ovo odbrana?
Defenders: Jarrad Branthwaite (Everton), Lewis Dunk (Brighton), Joe Gomez (Liverpool), Marc Guehi (Crystal Palace), Ezri Konsa (Aston Villa), Jarell Quansah (Liverpool), Luke Shaw (Manchester United), John Stones (Manchester City), Kieran Trippier (Newcastle), Kyle Walker (Manchester City).
Protiv koga se ovi likovi misle brantiti i kako? hahaha. Engleska nema šanse ni grupu proći.
De ti meni objasni kako je Grealish bolji od Sake Palmera pa Cak i Ezea i Gordona trenutno genijalac haj svega ti...
Frajer dao 3 gola ove sezone.
Kakvi sve retardi pisu ovdje.
Grealish los ove sezone,krene u dribling i onda doda loptu prvom do sebe i imao je losu sezonu.
Maguire vise povredjen nego na terenu,al bolje igra za reprezentaciju nego za United mada opravdano ga nema na spisku.
Englezi nemaju dobrog golmana i ova odbrana nije za pohvalu al bilo bi dobro finale Engleska-Francuska.
Grealish OK al Magurie je vala bolji od Guehija da ga yebes.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne bih rekao, Guehi je bolji s loptom u nogama i brzi je, iako ne mislim da je Maguire velika taraba kakvom ga se predstavlja. Vise je do povreda nego do kvalitete.
Ne bih rekao, Guehi je bolji s loptom u nogama i brzi je, iako ne mislim da je Maguire velika taraba kakvom ga se predstavlja. Vise je do povreda nego do kvalitete.
Pa i ovaj Guehi odigrao zadnje 3, a prije toga propustio 12 meceva... nije da je neka ekstra forma, a Maguire je makar iskusniji na tom nivou.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa i ovaj Guehi odigrao zadnje 3, a prije toga propustio 12 meceva... nije da je neka ekstra forma, a Maguire je makar iskusniji na tom nivou.
Ali je igrao i uhvatio kakvu takvu formu, Maguire, kako me sjecanje sluzi nije bio ni u protokolu za finale fa kupa, vjerovatno nije fit.
Po meni je veca greska sto je Brantwhaite izvisio na racun Dunka
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dunk je prethodne 2 utakmice u kojima je igrao bio najgori igrac na terenu i skrivio je sam dva gola ako se dobro sjecam, ne znam cime je zasluzio da ide.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Grealish ima neki specifičan skill set koji je mogao biti koristan ako ganjaš gol na kraju tekme. Maguire ne ide zbog povrede I tjt inače bi ga vodio 100%. Ostalo manje više očekivano.
Da bi osvojio EURO potrebni su ti pobjednici, a Palmer i Eze još uvijek nisu to. Grealish bez noge je prodorniji od njih. Gordon, dajte gospodo nemojte biti smiješni. Pijan Grealish je bolje krilo od njega.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Da bi osvojio EURO potrebni su ti pobjednici, a Palmer i Eze još uvijek nisu to. Grealish bez noge je prodorniji od njih. Gordon, dajte gospodo nemojte biti smiješni. Pijan Grealish je bolje krilo od njega.
Ma on ima te neke stvari koje ti trebaju da čuvaš rezultat ili kad ga ganjas. Odlicno čuva loptu i odlično zna iznuditi faul oko 16m protivnika. Samo zbog toga bi ga vodio ako ništa drugo.