Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ma Ince će biti pun pogodak. 

A ne manjka ih ni ove godine.neurofunk je napisao/la:Čudno što sam reko dokle ćemo spominjat taj poraz od Ville ? Pa eto samo mi je glupo, sjetite se prošle sezone i od koga smo sve gubili na Anfieldu. Protiv Ville ono jeste bila sramota al ne vidim u čemu je poenta spominjati to poslije svake utakmice u kojoj neko izdominira Villu. Kad bi spominjali prošlogodišnje poraze na Anfieldu mogli bi pričati mjesec dana.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Spominjem poraz od Ville jer je Villa noćas izgubila od Bradforda. Kažem smiješna ekipa od koje smo izgubili. Ako vlasnici žele da imaju mir u kući, Liverpool u LP, Rodgers da zadrži svoje mjesto na klupi, moraju se pobjeđivati timovi kao Aston Villa. To je to što sam rekao.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- BeyKopites
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da su izmuzli 8M funti za Incea
.Istina da bi mi trebali platiti "samo" 6M ali po meni je i to puno za igrača iz Championshipa, bez obzira o kakvom se talentu radi.Iskreno se nadam da je napredovao i da će napredovati, inače još jedna propala investicija.
A i malo mi je bezveze što sad dovode igrača koji je godinu dana prije otišao bez odštete.

A i malo mi je bezveze što sad dovode igrača koji je godinu dana prije otišao bez odštete.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Najpouzdaniji novinar na twitteru Tony Barret , bar za stvari u vezi Liverpoola:
Hi! Gaurav! @dunnowat_2say
@TonyBarretTimes ince deal done i heard, u got any updates?!
Tony Barrett @TonyBarretTimes
@dunnowat_2say Not what I'm hearing
Hi! Gaurav! @dunnowat_2say
@TonyBarretTimes ince deal done i heard, u got any updates?!
Tony Barrett @TonyBarretTimes
@dunnowat_2say Not what I'm hearing
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
je li potpisaoBeyKopites je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da su izmuzli 8M funti za Incea![]()
.Istina da bi mi trebali platiti "samo" 6M ali po meni je i to puno za igrača iz Championshipa, bez obzira o kakvom se talentu radi.Iskreno se nadam da je napredovao i da će napredovati, inače još jedna propala investicija.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
ahm...vidim na zadnjoj stranici se pise kao da jest, a nemam volje da citam ranije postove
- Rockefeller
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Susov za mene najbolji. I Ilsinjov potez mi se svidja, ovi drugi manje više.
Susov za mene najbolji. I Ilsinjov potez mi se svidja, ovi drugi manje više.

- youngredcomps
- Kontakt:
Sretan rodjendan Lucas da ih docekas jos bar 5 u liverpoolu i da postignes gol protiv schuma
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan Lavu!
Sretan rođendan Lavu!

sretan rodjendan Lucasu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bolje bi mu bilo,uzeo sam ga na oko da vidim moze li opravdati pare,prvi u redu za kritikeOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma Ince će biti pun pogodak.

"You'll Never Walk Alone"
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... -reds-deal" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ga i wisdom potpiso, super.
Sretan rodjendan lucasu!!!!!!!!
evo ga i wisdom potpiso, super.
Sretan rodjendan lucasu!!!!!!!!
Takođerfera je napisao/la:zelim mu da ga zaobiđu povrede

Widsom je potpisao novi ugovor.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
dobro je sto bar ove mlade ne pustamo da idu kao prije... pa kasnije da moramo milione blackpoolu za njih davatiCarlo je napisao/la:Takođerfera je napisao/la:zelim mu da ga zaobiđu povrede

You are someone else I am still right here
Tačno, ako ništa nećemo ponovo bacati parefera je napisao/la:dobro je sto bar ove mlade ne pustamo da idu kao prije... pa kasnije da moramo milione blackpoolu za njih davatiCarlo je napisao/la:Takođerfera je napisao/la:zelim mu da ga zaobiđu povrede

Sretan rođendan brazilskom lavu scouserskog srca.
I bravo upravi na potpisivanju novog ugovora sa Wisdomom. Sad se Kelly mora zabrinuti. Wisdom ima dugoročni ugovor, Flano je tu i čeka kao zapeta puška, Mclaughlin je pokupio sve naše simpatije a Kelly leži u bolničkom krevetu i traži 40 000 funti sedmično.
Bravo Henry, bravo Rodgers.
I bravo upravi na potpisivanju novog ugovora sa Wisdomom. Sad se Kelly mora zabrinuti. Wisdom ima dugoročni ugovor, Flano je tu i čeka kao zapeta puška, Mclaughlin je pokupio sve naše simpatije a Kelly leži u bolničkom krevetu i traži 40 000 funti sedmično.
Bravo Henry, bravo Rodgers.
Ovo je odgovor Montpelliera na transfer Belhande. E moj Rodgers, baci udicu i budi pametan.Nicollin said: "I will let him leave, and I think he wants to leave as well. If they rise to €15m, everything will go through."
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.