Evo i mene posle bana pa da krenemo.
Prvih 11 Wengera totalni pogodak, što se odmah i pokazalo agresivnost, okomito ka golu presing, sve odlično, sva ona baljezganja totalne Bayernove dominacije od strane forumskih stručnjaka je vidno demantovana na terenu.
I onda jedna neviđena glupost penal nad Ozilom i Ozil puca penal. Ozil je pucao penal ne zato što je on neka zvijezda u timu nego zbog jbne hijerarhije u timu (on je drugi izvođač penala).
Posle toga u nekom periode od 15 do 25 minute bayern duze drze loptu i pokazao da ne zna šta će sa njom.
I onda stupa na scenu Risoli. Čovjek koji u finalu istom ovom bayernu svira penal koji je Dante napravio koji je već IMAO ŽUTI i ne daje mu drugi žuti, što , to samo on zna. Sinoć klasičan prekršaj golmana, situacija 50:50 za crveni on odlučuje da uništi očigledno odličnu utakmicu i da je odredi u jednom smjeru. I tu je bio kraj Arsenala.
Posle toga je smiješno komentarisat bilo šta jer je Bayern ionako ekipa koja voli posjed , sa igračem više smiješno je pričati bilo šta.
sinoć je wenger napravio grešku kad Ozila nije izveo jer je psihički bio srozan, kasnije čitavu utakmicu je igrao na lijevom beku, ne zna ni on šta je radio.
Ja sam zadovoljan našim momcima odlični su bili al fakat odlični, sinoć je bilo svakkvih komentara, fakat sam se svega načitao i ne mogu da vjerujem da su glumili neku
objektivnost 
.
Što se tiče Bayerna ovo pišem ozbiljno i ne obazirući se na furmski budalaštinje. Iskreno su me razočarali. Kreativnost im je 0 velika. Onoliko kruženje lopte oko šesnesterca i dok smo igrali 11 na 11 nikom ne treba, nijedna lopta kroz sredinu, nijedan lucidan pas, ništa.
Prošlogodišnji Bayern bi nam 5 komada utrpao sa igračem više, garantujem. Još oni debili na OBNu drka.ju na ovu igru, čovjek hladno kaže:"Ovo je bayern" kod drugog gola, ja gledam običan gol nabačak glavom i eto.
Onda oni stručnjaci pričaju o finansijskog situaciji Arsenala i ne mogu da vjerujem da niko ne zna da je Arsenal imao pola milijarde duga, a znaju koliko bayern zaradi od prodaje kobasica na stadionu

.
Poruka za virtuelnog i rizu. Nemojte kad ne znate