Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 20 feb 2014, 02:21

AllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam u cemu je problrm kad se nadas prolaski svog tima? Bayern nije nepobjediv, ni jedna ekipa to nije dakle Arsenal je imao solidne sanse da prodje nekih 40ak posto. Sad naravno na sve malo djeluje sreca, dobra noc pojedinca i slicno.
Niko ti to nije ni rekao.Ja kažem da je većina(ponesena budalaštinom i forumskom zajebancijom) podcijenila Bayern u tolikoj mjeri da su se svakakve gluposti napisale. ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 20 feb 2014, 02:23

OX izgleda 2 mjeseca out :x

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 20 feb 2014, 02:28

Seaman je napisao/la: dok neko princezi ne zaljepi šaku u rogove :lol:ponaša se kao neki kralj
Ne znam koji se vrag desava s ovim momkom, jel on fakat konta da je nedodirljiv. Mislim da je ovo bilo nakon toga sto nije ispratio Robena, pa se ovaj sreca spetljo... Poceo je skupljat minuse polahko, mislio sam da je bolji ko covjek.
Seaman je napisao/la:OX izgleda 2 mjeseca out :x
Dje si ba to procito. Nemoj Boze, molim Te.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

arsengunner
Kontakt:

Post Postao/la arsengunner » 20 feb 2014, 02:33

Seaman je napisao/la: dok neko princezi ne zaljepi šaku u rogove :lol:ponaša se kao neki kralj
Htjeli smo zvijezdu dobili smo Zvjezdanu :oops: :lol: :lol:
Samo WENGER istina je!!!

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 20 feb 2014, 03:01

Seaman je napisao/la:OX izgleda 2 mjeseca out :x
Bem ti srecu, a i doktorski tim. Dajte ljudi uzmite Karabega, manje ce biti povreda :x

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 20 feb 2014, 03:10

fakat ovaj Ozil počeo glumatat gazdu na terenu :shock:
A.F.C. Bournemouth!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 20 feb 2014, 03:14

:lol:

https://v.cdn.vine.co/r/videos/3E8D9796 ... WEnfuJZDRj

Na ars.com nema nista vezano za Cemba, cak je i dao izjavu poslije meca u kojoj se ne spominje nista vezano za povredu...da to nije Gibs slucajno...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 20 feb 2014, 10:29

Ozilu treba dati odmor,muci ga wenger vec neki period s forsiranjem i onda su prevelika ocekivanja ,bez brze igre,ofanzivni krila(podolski,ox,walcot) , igraca koji se ubacuju iz drugog plana uviejk (ramsey) ,ozil je beskoristan.

Sanoga treba sad forsirati,bio je strasan potencijal nekad,u ove 2 utakmice je pokazao da bi moglo nesto biti od njega i dalje,brz,jak,pokretljiv.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 feb 2014, 10:35

Steta. Vidjelo se da je Arsenal kvalitetnija ekipa, ali onda slijedi povreda Gibbsa i crveni karton.
Ozil beskoristan. Lako je bilo dodavati Ronaldu loptu i kupiti asistencije. I onaj penal kako je sutnuo, tuzno. Treba prestati dovoditi igrace iz luzerske njemacke generacije. A tako blizu igracina Suarez bi. :x
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 feb 2014, 11:53

Greivis je napisao/la:Steta. Vidjelo se da je Arsenal kvalitetnija ekipa, ali onda slijedi povreda Gibbsa i crveni karton.
Ozil beskoristan. Lako je bilo dodavati Ronaldu loptu i kupiti asistencije. I onaj penal kako je sutnuo, tuzno. Treba prestati dovoditi igrace iz luzerske njemacke generacije. A tako blizu igracina Suarez bi. :x
Kakav kralj. :mrgreen: :lol:
...Život za Široki...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 feb 2014, 12:33

Evo sada citam da je ovaj sudija namjestio Bauernu i proslogodisnje finale lige prvaka. :lol:
Da ne bude da nisam objektivan, mislim da je ono bio i crveni i penal. Samo sto je prije toga Dante morao dobiti crveni, tako da to te situcije ne bi ni doslo.
ŠB_Fidelis je napisao/la: Kakav kralj. :mrgreen: :lol:
Ako slucajno nisi gledao prvih pola sata, predlazem ti da skines utakmicu i pogledas potpunu dominaciju Wengerove trupe.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 20 feb 2014, 12:45

Greivis je napisao/la:Evo sada citam da je ovaj sudija namjestio Bauernu i proslogodisnje finale lige prvaka. :lol:
Da ne bude da nisam objektivan, mislim da je ono bio i crveni i penal. Samo sto je prije toga Dante morao dobiti crveni, tako da to te situcije ne bi ni doslo.
ŠB_Fidelis je napisao/la: Kakav kralj. :mrgreen: :lol:
Ako slucajno nisi gledao prvih pola sata, predlazem ti da skines utakmicu i pogledas potpunu dominaciju Wengerove trupe.
Utakmica se igra inace 30 minuta, pa je to jako bitno.
Pa sta ste vi to toliko aman zaman imali konkretno u tih 30 minuta, kada ste navalili toliko. Penal, nakon offsidea, zatim onaj sut Sanoga, koji je odbranio Neuer i jos mozemo dodati tu onaj "pas-sut" cini mi se Cazorle za Neuera, a to se zapravo desilo u prvih 15-ak minuta, dok Bayern nije stao na loptu. Od kada je Bayern stao na loptu saralo se oko sesnaesterca Arsenala, u medjuvremenu je bio i onaj fenomenalan sut Krosa, i tako sve do onog crvenog, koji je opet produkt fenomenalnog pasa Krosa i prijema Robbena, tako da ni to nije sa neba palo.
Znaci do 30-og minuta je bilo ravnopravno, jer Arsenal jeste stvorio jednu priliku vise, ali nista vise od toga, to sto su trcali kontre, pa nisu znali sta ce kada dodju do gola je nesto drugo. Da nije bilo crvenog mozda bi Arsenal i mogao nastaviti tempom, a mozda ne, znaci dzaba raspravljati o tome.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 20 feb 2014, 12:47

Steta.. Imali ste svojih prilika. Da je bar Mesut sutao jace ili u stranu, pa bi rezultat 1-2 bio do odredjene granice i podnosljiv. Ovako, sve je moguce, ali sanse su veoma male.
- Ed Woodward for Prime Minister !

sudzuka123
Kontakt:

Post Postao/la sudzuka123 » 20 feb 2014, 12:48

Greivis je napisao/la:Evo sada citam da je ovaj sudija namjestio Bauernu i proslogodisnje finale lige prvaka. :lol:
Ja mislim da ti ovdje od svih navijača Arsenala imaš najveći kompleks od Bayerna.

Lijepo je čitati objektivne i realne postove, ali tvoje. :lol: Samo kad' se sjetim one tvoje, "Dobili smo najslabiju ekipu, koju bi i PSG pobijedio..", nešto u tom fazonu, i gdje je tu ta "tvoja objektivnost"?

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 20 feb 2014, 12:50

Šuhva je onaj crvendać skroz, pravilo "clear goalscoring opportunity" nalaže da napadač mora biti u potpunoj kontroli lopte kada ga obori zadnji igrač da bi to pravilo bilo zadovoljeno što rezultira isključenjem, a ono sinoć mi nije ličilo na to. Isto što se nikad ne daje crvendać kada golman sruši napadača koji loptu gurne u for i nema šanse da je stigne. Al' eto.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 20 feb 2014, 13:00

Evo i mene posle bana pa da krenemo.

Prvih 11 Wengera totalni pogodak, što se odmah i pokazalo agresivnost, okomito ka golu presing, sve odlično, sva ona baljezganja totalne Bayernove dominacije od strane forumskih stručnjaka je vidno demantovana na terenu.
I onda jedna neviđena glupost penal nad Ozilom i Ozil puca penal. Ozil je pucao penal ne zato što je on neka zvijezda u timu nego zbog jbne hijerarhije u timu (on je drugi izvođač penala).
Posle toga u nekom periode od 15 do 25 minute bayern duze drze loptu i pokazao da ne zna šta će sa njom.

I onda stupa na scenu Risoli. Čovjek koji u finalu istom ovom bayernu svira penal koji je Dante napravio koji je već IMAO ŽUTI i ne daje mu drugi žuti, što , to samo on zna. Sinoć klasičan prekršaj golmana, situacija 50:50 za crveni on odlučuje da uništi očigledno odličnu utakmicu i da je odredi u jednom smjeru. I tu je bio kraj Arsenala.
Posle toga je smiješno komentarisat bilo šta jer je Bayern ionako ekipa koja voli posjed , sa igračem više smiješno je pričati bilo šta.

sinoć je wenger napravio grešku kad Ozila nije izveo jer je psihički bio srozan, kasnije čitavu utakmicu je igrao na lijevom beku, ne zna ni on šta je radio.
Ja sam zadovoljan našim momcima odlični su bili al fakat odlični, sinoć je bilo svakkvih komentara, fakat sam se svega načitao i ne mogu da vjerujem da su glumili neku objektivnost :oops: .

Što se tiče Bayerna ovo pišem ozbiljno i ne obazirući se na furmski budalaštinje. Iskreno su me razočarali. Kreativnost im je 0 velika. Onoliko kruženje lopte oko šesnesterca i dok smo igrali 11 na 11 nikom ne treba, nijedna lopta kroz sredinu, nijedan lucidan pas, ništa.
Prošlogodišnji Bayern bi nam 5 komada utrpao sa igračem više, garantujem. Još oni debili na OBNu drka.ju na ovu igru, čovjek hladno kaže:"Ovo je bayern" kod drugog gola, ja gledam običan gol nabačak glavom i eto.

Onda oni stručnjaci pričaju o finansijskog situaciji Arsenala i ne mogu da vjerujem da niko ne zna da je Arsenal imao pola milijarde duga, a znaju koliko bayern zaradi od prodaje kobasica na stadionu :oops: .

Poruka za virtuelnog i rizu. Nemojte kad ne znate :mrgreen:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 20 feb 2014, 13:13

Joj jbt sudija im dosudio penal nakon ofsajda i opet sezale na sudiju :lol:
Oigrali 15 minuta utakmice malo bolje i odmah mogu parirati trenutno najboljoj ekipi svijeta :lol:

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 20 feb 2014, 13:15

Bilall je napisao/la:Joj jbt sudija im dosudio penal nakon ofsajda i opet sezale na sudiju :lol:
Oigrali 15 minuta utakmice malo bolje i odmah mogu parirati trenutno najboljoj ekipi svijeta :lol:
Ajde ba ne kmezi. Dok je Arsenal igrao sa 11 ljudi vile su vas nosale nonstop. Najbolji bek univerzuma onaj mali austrijanac nasro troje gaće od Oxa, imat će traume cijeli život.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 20 feb 2014, 13:17

Samo zbog iskompleksiranih arsića,treba ukinut' pravilo crvenog kartona, koje je sinoc primjenjeno.
Mozda bi im tada bila dusa na mjestu.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 20 feb 2014, 13:18

anelbavarac je napisao/la:Samo zbog iskompleksiranih arsića,treba ukinut' pravilo crvenog kartona, koje je sinoc primjenjeno.
Mozda bi im tada bila dusa na mjestu.
Totalno smo iskompleksirani. Može nam se
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.