Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ma yebi ti to, Dragovic je dobar igrac, Dzeko je samo jednom uspio da ga prevari i napravi dobru sansu.
1946
Ne sporim mu igracko znanje uopšte....odlican stoper, što jest jestHead je napisao/la:Ma yebi ti to, Dragovic je dobar igrac, Dzeko je samo jednom uspio da ga prevari i napravi dobru sansu.

ali je gnjida od covjeka

pa pokaži frajeru muda pred sebi slicnim.
a bešiću nije bilo dovoljno pregrubo onog faulirati, nego hoće još nešto onoj gromadi da kaže.
Ljudi realno pričajmo, Bešić je dobar degenek zaslužio.

Veceras se kapitenski ponasao. Dragovic je njegov Marin.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ah mlado-ludo jbgKlare je napisao/la:a bešiću nije bilo dovoljno pregrubo onog faulirati, nego hoće još nešto onoj gromadi da kaže.
takav je Bešić....mada se slažem da se Meša treba malo popricati sa njim
generalno samo jako nadrkani bili u zadnje dvije utakmice...i Pjanić je fatao za vratove one jadnike iz Andore, Vedad (inace miran momak) je siktao na onu dvicu Andore, što me zacudilo od njega....Spahić iznenađujuće miran

Mislim da nam treba sportski psiholog u selekciji, što je sasvim normalno u današnjem profi fudbalu.
Cartman je napisao/la:Veceras se kapitenski ponasao. Dragovic je njegov Marin.
aferim

FORZA MARŠAL !!!
Izgleda je Dragovic opsovo majku Besicu, i onda njemu Dzeko govori "Kome ti yebeš mater" mislim da se to uspjelo procitat, bar smo mi u drustvu tako to procitaliConsigliere je napisao/la:Sta mu rece Dzeko? Jel iko uspio skontati?

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ko bi reko da cemo docekati vakat da Spaha bude najmirniji u repki!let3 je napisao/la:ah mlado-ludo jbgKlare je napisao/la:a bešiću nije bilo dovoljno pregrubo onog faulirati, nego hoće još nešto onoj gromadi da kaže.
takav je Bešić....mada se slažem da se Meša treba malo popricati sa njim
generalno samo jako nadrkani bili u zadnje dvije utakmice...i Pjanić je fatao za vratove one jadnike iz Andore, Vedad (inace miran momak) je siktao na onu dvicu Andore, što me zacudilo od njega....Spahić iznenađujuće miran![]()
![]()
Mislim da nam treba sportski psiholog u selekciji, što je sasvim normalno u današnjem profi fudbalu.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Odlican Dzeko u drugom poluvremenu,.Nije samo cekao loptu nego je pokušao i sam da iskreira šansu,da "pokrene" igru,da prebaci težište na polovicu Austrijanaca,u suštini,trcao je i zainatio se tako da je licio na Medela 

- el-fighter
- Kontakt:
Kapiten kapitenski
Odavno ga nisam vidio ovako rastrcanog. Pravio je presing na zadnju liniju i dosta trcao tokom cijele utakmice. Igra prema naprijed nam je bila katastrofalna, pa nije imao lopti, ali je po meni sasvim dobro odigrao. Svidjelo mi se ono kada je uletio i dao par vaspitnih Dragovicu, nema zajebancije sa Bosancima. Steta za onu priliku, odlicno je prihvatio loptu, ali nije se dalo. Samo neka nastavi ovako.

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
lijepo se vidi na usporenom snimku prije nego sto ga hvata za vrat,kaze mu kome ti **** mater jel picko..
i kada su se razdvojili u onoj guzvi,jos jednom **** ti ja mater,i upire prstom u dragovica..
gigant,legenda,a jest mu puko zivac

i kada su se razdvojili u onoj guzvi,jos jednom **** ti ja mater,i upire prstom u dragovica..
gigant,legenda,a jest mu puko zivac

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Kako je samo trcao sinoc
Bas ga je razljutio Dragovic
Al postupio je kako i dolikuje,kapitenski 

Bas ga je razljutio Dragovic

- Consigliere
- Kontakt:
Upratio sam na reprizi sta je bilo.... Imali su vec nekoliko duela Dzeko i Dragovic, i sve je bilo korektno. Sve do jednog duela u drugom poluvremenu, kada mu se Dragovic izvinuo (ono po ramenu ga dok je Dzeko sjedio) ali vidjelo se da je Dzeki krivo jer ga je bas jako udario.
I onda ide ova scena nekoliko minuta kasnije. Mislim da je Dzeko dosao samo razdvoji Besica i njega, jer zna kakav je ovaj nas.
Ali, onda je vjerovatno cuo da mu ovaj psuje mater i onda haos.....

I onda ide ova scena nekoliko minuta kasnije. Mislim da je Dzeko dosao samo razdvoji Besica i njega, jer zna kakav je ovaj nas.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
treba malo stat na loptu...mlo smo nervozni i agresivni ,Pjanic, BesicUrbyEmanuelson je napisao/la:Kako je samo trcao sinoc![]()
Bas ga je razljutio DragovicAl postupio je kako i dolikuje,kapitenski

Postaje pravi kapiten,stopama Barbe i Spahe.Aferim Edine
Ti si ponos drzave 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Edin Džeko,naš najbolji igrač,nikad više ovakvog napadača imat nećemo.Veliki patriot,kapiten nad svim kapitenima 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Vec 29god
Brzo leti vrijeme.
Tesko cemo imati opet ovakvu igracinu i covjeka, moje nade da ga donekle zamjene su Hodzic i Pljevljak, ali daleko je to.

Tesko cemo imati opet ovakvu igracinu i covjeka, moje nade da ga donekle zamjene su Hodzic i Pljevljak, ali daleko je to.
Don't believe the hype.
Čudo nema postova na topicu. Čovjek spustio m*da do poda u ovoj utakmici. Vrhunac je čitanje bukvice Dragoviću. Na 30m od gola radi defanzivu nakon Vedinog ulaska.
Samo jasne upute, i treneri sa jasnom vizijom. Mogli ste primjetiti pred početak utakmice snimku iz tunela, kada je stajao jedan od ljudi iz reprezentacije sa njim i pokazivao mu na bilježnici šta se očekuje od njega da igra, i šta da radi. E to je ljudi moji profesionalizam.
Samo jasne upute, i treneri sa jasnom vizijom. Mogli ste primjetiti pred početak utakmice snimku iz tunela, kada je stajao jedan od ljudi iz reprezentacije sa njim i pokazivao mu na bilježnici šta se očekuje od njega da igra, i šta da radi. E to je ljudi moji profesionalizam.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Daj Boze da ga u skoroj buducnosti neko bar malo pristigne. Koliko je dao ovoj reprezentaciji!
Ali godine stizu, nece jos dugo.. Pa uzivajte dok traje.
Mi smo mala zemlja i sansa da se u skorijoj buducnosti pojavi jos jedan Edin Dzeko je minimalna.
Ali godine stizu, nece jos dugo.. Pa uzivajte dok traje.
Mi smo mala zemlja i sansa da se u skorijoj buducnosti pojavi jos jedan Edin Dzeko je minimalna.